- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar , en son almış olduğum motorumu (250 evo) takas yolu ile satarak 2012 model er6n aldım. Scoter seruvenim kısa sürsede eşimle beraber güzel gezilerim oldu ama vitesli motora alişan bi insan için yani kendi açımdan beni sarmadi fazla bir keyf vermedi, tamam rahat lık bakımından diyecek yok ama bana göre deil arkadaş scoter motor ( scoter ci arkadaşlar yanlış anlamasın sakın herkezin tarzı farklıdır saygı duyarım) . Scoter imi alırken yazmıştım forma eşim için tercih ettiğimi rahatlık ve konfor bakımından aldığımı, sonra motorumu satmaya karar verdim ve fazer alip devam edecektim kafama da iyicene koydum kimse beni caydıramaz diyerekten motorumun satılmasını beklemeye başladım Antalya dan 2006 model fz6 naked motorcu arkadaş ile görüşme yaptık onunla motorları takasa girip işi bitirecektim ki arkadaş sağolsun sonra ne telefonuma baktı nede msj larıma cevap yazdı anladımki sallamasyon iş, bu arada da arkadaşlarım fazer almamı istemiyorlar kafamı çelmeye başladılar uzun lafın kısası bi doktor abimiz yeni aldığı er6n sine alışamayıp benim motor ile takasta bulundu motor 350 km de, sadece sol tarafa yatırmış motoru durduğu yerde granaj da hafif çizik ve sinyalde çatlak var başka da bi sorunu olmayın ca arkadaşlarımın da gazıyla aldim er6n yi. Aldım aldım da bu motoru nasıl süreceğimi düşünürken hiç 600 cc ve üstü motor kullanmamış biri olarak gözüm korkmuşken üstüne binip sürmeye başladığım da bu kadar kolay bi motor olduğunu düşünmemiştim ve er6 yı çok seveceğimide , şehir içinde süper , uzun yolda da süper , eşimde rahat bende , ben daha ne isterim ki :cherry: şimdi şunu da kendime söylüyorum iyiki arkadaşlarımı dinleyip bu motoru almışım iyi ki fazer almamışım benim motorum er6n miş.... Hepinizin tekeri düz bassın arkadaşlar , Ramazan i Şerifiniz Mubarek olsun Hayırlara Vesile Olsun...
Fotosuz olurmu tabiki olmaz :cherry:
Fotosuz olurmu tabiki olmaz :cherry: