Egelim 43 Tatilde Bölüm:1 Kümokla Beraber Zobuköy Yaz Şenlikleri Gezisi (138 km)

Benim yıllık iznimin başlamasıyla aynı anda Salcomun (Karakızımın) mesaisi yani km yapma zamanı başlamış oldu:)İlk gezimizi KÜMOK (Kütahya Motosiklet Klübü) ile beraber ilçemiz Çavdarhisarın Zobu köyüne yaz şenliklerine katılmak için yaptık.Kümok üyeleriyle buluşma yerimiz olan eski otogardayız ve yola çıkma zamanı teker döner :cat:
Yaklaşık 65 km sonra Zobuköye varıyoruz

Gelir gelmez hemen sofraya buyur ediliyoruz menüde tavuk sote pilav ve ayran var :cat:

Karnımızı doyurduktan sonra etkinliklerin yapılacağı alanda yerimizi alıyoruz

Mahalli sanatçılarımızın verdiği enfes müzik ziyafetiyle kulaklarımızın pasını sildikten sonra

Egenin olmazsa olmazı Efelerimizin oyunlarını izliyoruz
veee beklenen an motokros yarışları :cat:
goruntu1553.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1551.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1550.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1554.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Ufak tefek aksilikler her yarışta olur sanırım :pr:
goruntu1557.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Neyseki sonucu kötü değil :cat:
goruntu1558.jpg

By egelimm at 2012-07-17
vee Finish
goruntu1560.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1570.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Kazanan arkadaşların ödül töreni 1. Hakan TUNÇ

2. Bülent İNAN

3. Ahmet EYNİGÖL

ve tabiki onur ödülü Başkanımız Hasan ÖZDEMİR e ::alkiis::

Yarış ve ödül töreninden sonra ilimiz voswos klubü üyeleri birbirinden güzel voswoslarla güzel bi seramoni yaptılar bizlere

voswosların hepsi çok süper ama eşim ve ben en çok bu sarışına bayıldık :cat:

Sonrasında geliri yardıma muhtaçlara bağışlanmak üzere hediye piyango çekilişi olacağı anons edildi ve eşim ve ben birer tane çikolatalı gofret şeklinde olan biletlerden aldık :cherry:

Eşimin biletine bir adet yazma isabet etti

Ne tesadüfdürki banada aynı yazmanın tıpkısı çıktı ee kalplerimiz bir demekki :p
Etrafta kısa bi tur atalım dedik ve buram buram tarih koktuğunu fark ettik köy caminin girişinde eşik gibi duran tarihi sutun

ee artık yavaş yavaş dönüş vakti

Dönüşte Soğukpınar çeşmesinde mola sıcak havada buz gibi su iyi geldi

2.Bölümde Erdek Macerasında görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın dostlar:king::king:

ahmet abi kısa ancak güzel bir gezi olmuş eline sağlık :cat:

Eyvallah Fatihim evet kısa bi gezi bu henüz 1 ikinci gezi Erdek Macerası ve üçüncü olarakta Alanya tatili var daha sırada yavaş yavaş ısıta ısıta yazayım dedim :p

ilk bölüm zobuköy tam bir Anadolu şenliği havasında..bir sıkıcı program var ve ister istemez uyacaksın ona...:p muhtemelen kümük başkanı zobuköylü ..kros etkinlikleri falan biliyosun bizim kültürümüzün içinde yok...şimdi oradanın yerlisine bu ambians tabiki güzel..çünkü köye misafirler geliyor falan bi değişiklik oluyor..kaymakam vs oraya gelince köylü mutlu oluyor ...:p çünkü kaymakamım veya ola ki valinin bir etkinliğe gelmesi bölge insanının sorunları çözmesinde o yöreyi hatırlayacağını bildiğinden coşku içinde oluyor...Anadoluda köyler beldeler arasında gelişmişlik hususunda he bir rekabet vardır...

sahnedeki sponsor reklamı ilgimi çekti..detay halı yıkama...:p

o tarihi eser kimbilir kaç bin yıllık...

birde abi yengeyle gözlüklü fotoda Kütahya Emniyet Müdürü gibi çıkmışın...:queen:

ilk bölüm zobuköy tam bir Anadolu şenliği havasında..bir sıkıcı program var ve ister istemez uyacaksın ona...:p muhtemelen kümük başkanı zobuköylü ..kros etkinlikleri falan biliyosun bizim kültürümüzün içinde yok...şimdi oradanın yerlisine bu ambians tabiki güzel..çünkü köye misafirler geliyor falan bi değişiklik oluyor..kaymakam vs oraya gelince köylü mutlu oluyor ...:p çünkü kaymakamım veya ola ki valinin bir etkinliğe gelmesi bölge insanının sorunları çözmesinde o yöreyi hatırlayacağını bildiğinden coşku içinde oluyor...Anadoluda köyler beldeler arasında gelişmişlik hususunda he bir rekabet vardır...

sahnedeki sponsor reklamı ilgimi çekti..detay halı yıkama...:p

o tarihi eser kimbilir kaç bin yıllık...

birde abi yengeyle gözlüklü fotoda Kütahya Emniyet Müdürü gibi çıkmışın...:queen:
Yorumların için teşekkürler Mete :rendeer: Bi kerem kümük (bknz tdk sözlük anlamı: Burunsuz) değil o kümok (Kötaya Motursiklet Glubü) :p Başkanda Zobuköylü falan değil bayada has be has KÖTAYALI (ben gibi yerlisi) :) bizim buralarda hemen hemen her şenliğe etkinliğe davet edilir glübümüz ama üyelerin çoğunluğu kroscu olduğu için anca kros yarışı yapılıyor davetli protokol de ise Kaymakam, Belediye başkanı, Validen başka Kötaya Milletvekilleri bilem vardı :cat:
Tarihi esere gelince evet kimbilir kaç yıllık ama öylesine orada duruyor vatandaşta bakmış bi şeye yaramıyor caminin önüne eşik olarak kullanmaya karar vermiş :queen:
Valla gözlüklerdenmi artık boynumdaki flar haline getirdiğim buff tan mı bilmiyorum nereye gitsem protokol kısmına buyur ediliyorum Metecim :p Gözlüklere nazar değdi zaten sapı kırıldı :pale:

kümoğa kümük demişim bu arada...:p

aman o gözlüğe sahap çık...çok forslu yapıyor seni...:p

Tamam aga yaptırtcam tamir ettircem en kısa zamanda gezmekten fırsat kalırsa tabe :p

güzel bir etkinlik ve gezi. paylaşım için teşekkürler. artık diğer gezilerinizi de bekliyoruz o zaman

büyük üstad sın be abim.:cat: bu geziyi görmemişim, atlamışım :pr: her türlü organizasyonda varsın. Helalin var. Allah kaza bela vermesin :rendeer:

büyük üstad sın be abim.:cat: bu geziyi görmemişim, atlamışım :pr: her türlü organizasyonda varsın. Helalin var. Allah kaza bela vermesin :rendeer:
Estağfurullah Üstadlık kiiimm biz kimm Adem cim::utangac: Sadece elimizden gedliği kadarıyla iştirak etmeye çalışıyoruz organizasyonlara birde vaktimiz ve naktimiz oldukça ufka doğru sürmeyi seviyorum işte ::gazla:: iyi dileklerin için teşekkürler cümlemize inş. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar