Rapor 0 :
Merhaba Arkadaşlar;
uzun bir süredir yoktum. Kardeşimin düğünü nedeni ile smk poyrazlar festivalini de kaçırdım.
Sonrasında bir gün yağmur, sıcak derken tatil bitiyor. 10 gün iznim vardı. hiç bir yere gidemeden evde bitiriyorum.
En azından çakmaklığı takayım dedim ama Abimizin annesi rahatsızlanmış. Burdan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. takamadık.
Motora arkalık için demir büktürüyorum. Demir bükücü abimizin de işleri yoğun, git gel helak olduk. Bugün yarın inşallah bitecek.
Aynı zamanda kendisi egzozcu, bir yandan egzozu değiştirsem mi diyorum. Bir yandan da ne gereği var diyorum. kararsızım.
İnşallah bu haftasonu aksilik olmazsa düzcede festivalde olacağım. Gelen olursa tanışmak isterim. şimdilik bu kadar. Kalın sağlıcakla.
akalin fotolar yine süper, Gölete motoru yıkamak için girdin galiba :mrgreen:
Gezgin33@ senden başka şu motorun ayağını yerden kesen yok galiba. :cat:
Dün mondial servisine gittim. İlk defa mondial xtreme kullanıcısı biri ile karşılaştım. şikayetler aynı, şıkırtı her motorda olur diyorlar ama kimi yiyorlar.
Fatih ayaz arkaşımız baya bi atlamış zıplamış, tek teker show da yaptı ama video ya kayıt aklımıza bile gelmedi

r: neyse bir daha kine artık.
Kendisi karasudan geldi. Yemek yedik, Biraz motor için alışveriş yaptık. Biraz da şehir içi turladık ayrıldık. Keşke zaman olsaydı da bir serdivan tepesi yapsaydık

Bunlar buluşma anından kareler ;

Fatih'in amasitörler sürekli güneşde kaldığından fazla yanmış. sapsarı olursa eğer daha iyi duracaktır.
Birde fatih sürekli kumda deniz kenarında olduğundan böyle olmuş olabilir. Sinyallerin içi ledlerde pas tutmuş. Biraz pasaklı çıktı fatih