Söyledik ama aynısını yok yerim dar yok totoşum ağrır...Tırt endülücü işte ::blusssh:
Hiç valla, bak elin oğlu hıyarını tuzlamaya tuz gölüne gidiyo :queen:
Söyledik ama aynısını yok yerim dar yok totoşum ağrır...Tırt endülücü işte ::blusssh:
topikte ayaklık müşürünü iptal edin + motorun yayı uçtu dikkat diye dinlemezsen beniolucağı bu
![]()
valla o cırt tabir edilen kabloyu bende yapıcamda üşengeçlik diz boyu![]()
yoksa çalıların ardından göstergeye bakmak garip uluyor kabloları kenara çekip
mehmet ben ne yazmıştım topikte ayaklık müşürünü iptal edin + motorun yayı uçtu dikkat diye dinlemezsen beniolucağı bu
![]()
kardeş benim boy 169ve motor enduro
sm de değil polatzan motoru kaçakmı aldı evemi sokamıyor
bende cırtcırtlı kumaş bir kelepçe var bulursam onu nereye soktuğumu onu kullanıcam bulunca
gaccal bu parçayı görünce sen aklıma geldin
herkes bir umutla görüntüye bakıp alıyor, belki efsane olur, iyi çıkar, yukarıda sıfır makinadan kopan yay var, yine yukarıda dostumuzun yeni motorunun ateşlemesi bozulmuş, yani bıktık artık bu arızalardan, artık çinli mi çinli, nasıl çıkacağı belli değil mi demek lazım bilmiyorum ...alanlara yazık oluyor, motordan soğuyorlar, ya abuk subuk bir yerde yolda bıraksaydı ...
herkes bir umutla görüntüye bakıp alıyor, belki efsane olur, iyi çıkar, yukarıda sıfır makinadan kopan yay var, yine yukarıda dostumuzun yeni motorunun ateşlemesi bozulmuş, yani bıktık artık bu arızalardan, artık çinli mi çinli, nasıl çıkacağı belli değil mi demek lazım bilmiyorum ...alanlara yazık oluyor, motordan soğuyorlar, ya abuk subuk bir yerde yolda bıraksaydı ...