Egelim 43 Tatilde Bölüm:2 Kütahya-Erdek (Erdek festivali) Gezisi (980 km)

Eveet arkadaşlar gelelim tatilin ikinci bölümüne baktıkki zaman müsait Fat280- ve Raps09 ile anlaşarak 3 Salcano bi Erdek yapalım dedik :cat: Planlanan vakit gelip çatmadan önce benim motorun üzerinde gelen lastikleri artık değiştirmem gerekiyordu ve doğruca Yamaha servisinin yolunu tutup 200 gayme ödeyerek bir takım Pirelli MT 65 alarak taktırdım karakızımın ayaklarına :p
goruntu1619.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1620.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1621.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1622.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Eee lastiklerde değiştiğine göre Erdeğe hazır karakızım:cat:

Vee beklenen an Fat280(Fatih)Alanyadan çıkıyorve Rapsy09(Meriç) ile Ispartada buluşup geliyorlar yanıma 3 Salcano kardeşte kavuşmuş oluyor böylece :)

Eee misafirler uzun yoldan geldi serinletmek ve aynı anda doyurmak lazım nasıl olcak peki bu iş:silent: tabiki karpuz peynir ekmek ile :p
goruntu1630.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1629.jpg

By egelimm at 2012-07-17
ve akşam üzeri evde asıl ziyafet

Uploaded with ImageShack.us
Yemekten sonra gençler gözünü yola dikiyor:sunny: ben her ne kadarda kalalım yarın erkenden çıkalım gece sürmeyelim desemde dinletemiyorum kendimi :santa: ee nede olsa genç bunlar kanları kaynıyor baksanıza gözler rotada :p
[/URL
Sağolsun Meriç kardeşim benim motora saatimi pratik bi şekilde montajını yapıverdi:rendeer:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/826/goruntu1633.jpg/]

Bende hazırlanıp geçte olsa çıkıyoruz yola mecburen gece sürüşü yapıcaz :pale:

İlk molamız İnönü yakınları Ömür Köftecisi

İnegöl-Bursa arası ikinci mecburi molamız Trafik ekipleri rutin kontrol için durduruyor bizi bendeki yorgunluk nasıl belli ama :pale: gençler kabul etse :pl: hemen oradaki yeşil alana çadırı kurup yatıvercem :p

Polis abimizde motorcuymuş sanırım KTM enduro sahibiymiş onunlada bi hatıra fotosu çekiyoruz hemen :cherry:

Bursa çıkışı çevre yolu bitimi 3.molamız

Saat 12 yi çoktan geçti yeni güne yollarda girdik ve benim doping yapmam lazım :)

ve hazırız yola devam

Son molamız Bandırma yakınları dinlenme tesisleri

Sonunda gece saat 02 civarları Erdekte festival alanındayız :cat: hemen çadırları kuruyoruz

Festival alanı çok dar ve ufaktı :pale: neredeyse yer bulamıyorduk çadır kurmak için:pale: ama çadırı kurduktan sonra o yorgunluğun üzerine ne uyudum be yafs:p Gençler erken kalkmış ve ben uyanır uyanmaz yüzüme patlayan flaşlar :queen:

Bende ne fotojenikmişim beehh :p

Sabah kahvaltısı ve çay keyfi :cat:
erdek13sabahay.jpg

By egelimm at 2012-07-17
erdek15.jpg

By egelimm at 2012-07-17
erdek14.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Kahvaltıdan sonra festival alanında kısa bi gezinti
goruntu1634.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1635.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1636.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Gezinti sonrası deniz keyfi

Deniz keyfine Ümmet abi ve Bursa Endurodan Nihatla devam ediyoruz :cat:
mmetabideniz.jpg

By egelimm at 2012-07-17
mmetabinihatdeniz.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Denizden çıktıktan sonra Korteje katılıyoruz
erdek17.jpg

By egelimm at 2012-07-17
erdek18.jpg

By egelimm at 2012-07-17
erdek19.jpg

By egelimm at 2012-07-17
erdek20.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Erdek belediye başkanı ve 10 Riders Klüp başkanının konuşmalarından sonra festival alanına geri dönüyoruz

Gençler festival alanında kalıp oyunları izlemeyi yeğliyor

Bense akşamki Hayko konserine kadar sahilde biraz serinleyip Erdeği dolaşmaya karar veriyorum

Erdek çok şirin bir yer
goruntu1645.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1642.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1640.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1646.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Gezerken acıktığımı hissedince Hüseyin amcanın kumru evini fark ediyorum ve kendime güzel bi kumru ziyafeti çekiyorum

Kumru ve ayran ayrılmaz ikili :cat: çok nefisti

Karnımı doyurup gezintime devam ederken bi park dikkatimi çekiyor

Adeta açık hava müzesi kıvamında :cat:
goruntu1655.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1657.jpg

By egelimm at 2012-07-17
ve denizin muhteşem görüntüsüne kaptırıyorum kendimi :cat:
goruntu1661.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1660.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Denizi seyrederken başımı kaldırıp yukarı doğru baktığımda kale benzeri bi yapı görüyorum ve çıkıp Erdeğe tepeden kuşbakışı bakmayı istiyorum bir anda :p

Kalenin en tepesinde bi eğlence mekanı varmış Kaya Disco sonradan öğrendiğime göre ise Türkiyenin en büyük diskoteğiymiş burası :sunny:

Buradan manzara mükemmel :cat:

Sonra daha yükseğe çıkmak istiyorum fakat yol yok :pale: ama karakızım "Fark etmez sahip icabıhalinde of roaddada giderim" der gibi bakınca vuruyoruz toprak yola ve buyrun Salcoyla off road denemeleri :queen:
goruntu1669.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1667l.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Karakızım asfalttaki hünerini off roaddada sergiliyor ve en tepeye zirveye kadar ulaşıyoruz:cat:
goruntu1672.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1671.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Zirvede manzara gerçekten muhteşem :cat:

Ben buralarda off road ve manzara peşindeyken gençler telefon edip bu gece kalmayacaklarını ve dönüşe geçeceklerini bildiriyolar telefonda onlara hayırlı yolculuklar dileyerek:king: zirveden aşağı inip Erdeği turlamaya kaldığım yerden devam ediyorum.Erdek limanı

Marina 1 çay bahçesi güneşin batışını çay keyfi eşliğinde izliyorum burada:cat:

Motoru çay bahçesi önüne bırakıp yaya olarak gezintime devam ederken kulağıma tak tuk tak tuk sesler gelince birde bakıyorumki meğer bu sevimli ayıcık dibekte kahve dövermiş :cherry:

Gün batımı (Grub vaktinde) kara kızım ve ben :bounce:

Festival alanına geri dönüyorum

ohoo hazırlıklar çoktan başlamış bile :cat:

vee beklenen adam Haykoooooooooo :queen: resimler için şimdiden özür diliyorum telefonum gece iğrenç çekiyor:pr:
goruntu1714.jpg

By egelimm at 2012-07-17
goruntu1713.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Muhteşem konserden sonra biten yorucu bir gün ve yatağa dönüş ve sonrası süpper bi uyku :cat:

Ertesi sabah kalkar kalkmaz başlıyorum toplanmaya

ve hazırız yola

Ama önce Ümmet abi ve Nihat la rıhtımda kahvaltı

Kahvaltıdan sonra Ümmet abiyi Avşa adasına gitmek üzere gemiye uğurluyoruz ve biz rıhtımda Nihatla dalıyoruz tatlı bi sohbete taakii öğleye kadar öğle üzeri anca çıkıyoruz yola Nihatla Bursaya kadar beraber sürcez

Güçte olsa Karacabeye varıyoruz Rüzgar dövdü bizi resmen dönüşte :pale:

Burada karakız acıktığının sinyalini veriyor ve yedeğe geçiyorum ilk opetten karnını iyice doyuruyorum karakızın

ee bakıyoruzki bizde acıkmışız (Rüzgarda sürmek acıktırmış olsa gerek) :p o zaman doğru Karacabeyde güzel bi çorbacıya :cat:
karacabeyorbac.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Çorbada yemede yanında yat cinsinden hani :p işkembe bol taneli ve sarımsaklı ve üzeri tereyağlı :cat:
karacabeyorba.jpg

By egelimm at 2012-07-17
Çorbaları içip karnımızı doyurduktan sonra yandaki kahvede çay içerken Üzerimdeki MT yeleğinden beni tanıyan sitemizin işçi isimli üyesi Fatih kardeşimiz geliyor yanımıza tanışıp koyu bi sohbete dalıyoruz

Hoşsohbete ve ısmarladığı çaylar için Fatih kardeşime teşekkür edip Karacabeyden çıkıyoruz yola oooo saat 6 olmuş epey de yolumuz var Bursaya kadar mola vermeden devam Bursada Nihat kardeşim ayrılıyor ve ben İnegöle kadar mola vermeden devam ediyorum İnegölde bi opet istasyonunda kısa bi mola

Daha sonra Bozüyük yakınlarına kadar devam Bozüyük yakınlarında Park mutfakta çay molası

Burada içtiğim sıcacık bi çay çok iyi geldi yorgunluğumu aldı resmen :cat:

Tesis tertemiz ışıl ışıl maşallah :cat:

Salco beni çağırıyor "Hadi abi yollar bizi bekler" :cat::queen:

ve Kütahyam akşam 22 civarı giriyorum

Uploaded with ImageShack.us
Ertesi günü evde dinlenerek geçirdikten sonra Alanya macerası başlıyor izlemeye devam edin dostlar görüşmek üzere :king::king:

Kocaeli İl Temsilcisi
güzel bir gezi olmuş başka ne denirki elinize ayağınıza sağlık tekerinize taş değmesin :) zaman olsada bizde gezsek :)

abi lastiklerin hayırlı uğurlu olsun. Benim 2005 tede var aynısından. Yol tutuşunu beyendim fakat yaşta biraz kayma yapıyor iyi tutunmuyor gibi geldi bana.

Abi güneş gözlüğüyle denizde ne işin var? :queen:
güzel geziyon be abim. Allah kaza bela vermesin inşallah.

güzel bir gezi olmuş başka ne denirki elinize ayağınıza sağlık tekerinize taş değmesin :) zaman olsada bizde gezsek :)
Teşekkür ederim İrfan kardeş :rendeer: evet seninde söylediğin gibi tüm mesele vakit az birazda nakit :wiinkk: ikisini bi araya sık getirsekte hep beraber gezsek keşke

abi lastiklerin hayırlı uğurlu olsun. Benim 2005 tede var aynısından. Yol tutuşunu beyendim fakat yaşta biraz kayma yapıyor iyi tutunmuyor gibi geldi bana.

Abi güneş gözlüğüyle denizde ne işin var? :queen:
güzel geziyon be abim. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Lastikler den çok memnunum ama henüz yaş yağmur görmedi tabiki :mrgreen: Güneş gözlüğünü gözümde unutmuşum denize girerken koyacak yerde bulamadım öyle karizmatik karzimatik takıldım artık denizde Ademcim napiim :p Geçen sene 2004 YBR yi sildim durdum öyle vakit ve nakit yoksunluğundan be kardeş bu sene öcünü alıyom sanki geçen yılın :p iyi dileklerin için teşekkürler cümlemize kaza bela vermesin inş. Rabbim :rendeer:

abi gözlüklerini beyendim :cat: ray ban mı? Satılıkmı? :queen: abi ben güneş gözlüğü kullanamıyom. Bikere aldım ömrümde, bikaç kere taktım, baktım çok karizmatik oluyom, attım. :sunny:

Gözlükler Raybandı evet Ademim fakat nazara geldi sanırsam :pale: geldikten sonra sapı kırıldı :pr: evde duruyo bakalım yaptırcaz bi ara gezmekten fırsat bulursak tabi :p

Motosikleti
Hero X Pulse 200
erdeğin bütün güzel yerlerini gezmişsiniz tebrik ediyorum festivalciler arasında bu kadar yer gezen ilk sizsiniz :)

güzel bir gezi olmuş abi senin adına tebrik ederim erdektede gerçekten güzel yerler gezmişsin ama benim adıma güzel bir gezi olmamıştı aslında ama olsun baya bir yol yaptım 3 günde :)

erdeğin bütün güzel yerlerini gezmişsiniz tebrik ediyorum festivalciler arasında bu kadar yer gezen ilk sizsiniz :)
Teşekkür ederim :rendeer: e gitmişken biraz gezip etrafı tanımak lazım tabiki :bounce:
güzel bir gezi olmuş abi senin adına tebrik ederim erdektede gerçekten güzel yerler gezmişsin ama benim adıma güzel bir gezi olmamıştı aslında ama olsun baya bir yol yaptım 3 günde :)
Senin adınada gezdim Fatihçim merak etme :cat: takılmadınızki bana gezseydik beraber :pale: neyse bir dahaki sefere diyelim artık :cat:

Adana İl Temsilcisi
güzel bir gezi olmuş,elinize ayağınıza sağlık tekerinize taş değmesin.ADANA'dan selam olsun.

Maşallah gece gündüz farketmiyor yol yapıyorsun kardeşim dikkat et kendine,bizi de fazla bekletme esas görüntüleri bekliyoruz.:)

Teşekkür ederim kardeşim sağolasın :rendeer: en kısa zamanda geliyo Alanya bölümü :cat:

Ahmet abi hayranım sana iyice gezgin olcan cikican yakında

Tekerine sağlık...abi

imaj hiçbirşey, motora binip gezmek herşey :)
yolunuz herdaim açık olsun....

vakit anca bulabildim panpiş..tek tek incelim...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

evet bunlarda güzelmiş yav...çay demlediğiniz mangal tarzı şey pek hoşuma gitti bu atada...polızeı abimizin KTM endurosu olduğundan şüpheliyim yalnız...böyle ambianslarda bende de şu var diye sallıyor millet...:queen: salkanoyla bu tarz gezilere çıkmak büyük cesaret...:p

vakit anca bulabildim panpiş..tek tek incelim...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

evet bunlarda güzelmiş yav...çay demlediğiniz mangal tarzı şey pek hoşuma gitti bu atada...polızeı abimizin KTM endurosu olduğundan şüpheliyim yalnız...böyle ambianslarda bende de şu var diye sallıyor millet...:queen: salkanoyla bu tarz gezilere çıkmak büyük cesaret...:p
Kamp ocağı nı Kuşadası migrostan almıştım 15 YTL ye Fatihte Alanyadan gene Migrostan almış Migrostan temin edebelirsin yani lazımsa aynından aga :cat: Polis abim KTM var dedi hatta bende gelsemmiki yarın Erdeğe festivale dedi :sunny: sonrası yime içme kimden deye sordu kendimize ait deyince yaa boşver o zaman dedi :queen: Salkoyla en az bi Honda yada Yamaha kadar güven ve huzur içinde çıkıyorum gezilere çok şükür Metehanım törtılım sorun yok yane :cat:

Kamp ocağı nı Kuşadası migrostan almıştım 15 YTL ye Fatihte Alanyadan gene Migrostan almış Migrostan temin edebelirsin yani lazımsa aynından aga :cat: Polis abim KTM var dedi hatta bende gelsemmiki yarın Erdeğe festivale dedi :sunny: sonrası yime içme kimden deye sordu kendimize ait deyince yaa boşver o zaman dedi :queen: Salkoyla en az bi Honda yada Yamaha kadar güven ve huzur içinde çıkıyorum gezilere çok şükür Metehanım törtılım sorun yok yane :cat:

şık bişey valla aga....

evrakınız eksik olsa var ya polızeı bi arpasına bakardı...:p

salcano..hayat onda diyosun yani...:p

metrodan aldım abi kamp ocağını migrosdan değil yanlış bilgi olmasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar