Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sahibinden deki satılmış. Senmi aldın? Birinci link tekiler güzel ve sade gözüküyor ama euro lar havada uçuşuyo :queen: kapalı kask yeterli hacıı. Bak rüzgarlık takarsan rüzgar basıncı çoğalır ve korayın tozunu yutarsın yolda :santa:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

pc var ama üstüne 4 tane çekirdek koydum (kuruyemiş) 4 işlemci oldu :queen: hacı bitane casper dizüstü var ama bilgisayarcıda işlem görmesi lazım. Ayrıca elim klavyeye yatkın değil. 40 saatte yazamıyom :pr: benim için zaman kaybı. Başka bişey değil.

F54

sahibinden deki satılmış. Senmi aldın? Birinci link tekiler güzel ve sade gözüküyor ama euro lar havada uçuşuyo :queen: kapalı kask yeterli hacıı. Bak rüzgarlık takarsan rüzgar basıncı çoğalır ve korayın tozunu yutarsın yolda :santa:
len oğlum hızla işim yok sadece rüzgardan sopa yemeyelim yeter:pl:
yok ben 1 link tekini kestiriyorum 40 tl irfan abi de kolları yapacak biraz naz yapıyor ama beni kırmaz direksiyona takılacak kelepçeleri buldum sadece 2 kol yapılacak verecem gazı ondan sonra:p

irfan abime gidersen benden çok selam söyle. Yapar o yapar. Hacı bende rüzgarlı havalarda 140 ı geçtimmi motor uçacak gibi oluyo. Acep bendemi daktırsam :pl:

Simdi su ybr yi kaldırma tekniklerini ögretin motor hafif deyil birazda yüksek benim boyda 1.65 olunca zorlanıcam gibi geliyor köydeki mondial 110 Ft yi dün kaldırıcam diye 2 kere dengemi kaybettim.0 Motorda olmasını istemiyorum bunun.

F54

izzet sen motoru al sakın binme aman düşersin hee bi tarafı çizilmesin:jocolor:
len oğlum düşecem diye korkuyorsan hiç motora binme

benim dediğimi yap. Önce düşersin, sonra kalkışta ne kadar gaz verip debriyajı nasıl yavaş yavas bırakacağını anlarsın :cat: ilk tecrübe :cat:

izzet sen motoru al sakın binme aman düşersin hee bi tarafı çizilmesin:jocolor:
len oğlum düşecem diye korkuyorsan hiç motora binme

Abi düşmeden olmaz inan zor düşerim dün otobandada asıldım yattım üstünede düşmedim 50-60 Km hızlarda bile tek arka frene asılarak 5-6 metre kızaklanmasında bile direksiyonun hakimiyetini kaybetmedim..Sadece yüksek gelio motor boydan ayaklıga alma sorun olurmu arkadasta ybr var fakat korkuom denemeye.

yan ayaklık boşuna icat edilmemiş herhalde. Bak orta ayaklığın sol tarafında bi çıkıntı demir vardır. Ayağınla kuvvetlice basıp kaldırcan okadar. Haa kalkmıyo dersen nasıl kaldıracanıda ben mi öğretem bu yaştan sonra :queen:

yan ayaklık boşuna icat edilmemiş herhalde. Bak orta ayaklığın sol tarafında bi çıkıntı demir vardır. Ayağınla kuvvetlice basıp kaldırcan okadar. Haa kalkmıyo dersen nasıl kaldıracanıda ben mi öğretem bu yaştan sonra :queen:

Töbe Töbeeee :) Avatarın güzelmiş :)

olum hem kaldıramıyom diyosun, kaldırma tekniği öğretiyoz işte. Orta ayağın sol tarafında çıkıntı var. Ayağı daya yere, bas çıkıntıya, sağ elinle arka tutacağı yukarı, sol elinle gidonu geri çek. Bak nasıl kalkıyo? Kaldıramazsan iki elinle bi cücüğü doğrultamamış olursun.
Hala kalkmıyomu? :queen:

olum hem kaldıramıyom diyosun, kaldırma tekniği öğretiyoz işte. Orta ayağın sol tarafında çıkıntı var. Ayağı daya yere, bas çıkıntıya, sağ elinle arka tutacağı yukarı, sol elinle gidonu geri çek. Bak nasıl kalkıyo? Kaldıramazsan iki elinle bi cücüğü doğrultamamış olursun.
Hala kalkmıyomu? :queen:

Kalktı ön bile kaldırdı :)

arklar bugün 2011 ybr aldm ve aranıza katıldm. yalnız talihsiz bi olay başıma geldi. yedek anahtarlarını düşürmüşüm. şimdi ne olacak ??

bitane çilingirden yedeğini bastıracaksın. Bukadar basit. Hoşgeldin bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar