Arkadaslar ben bu foto işini beceremedim. url ekle diyor face üzerindeki linki koydum olmadı, bilen bi yol gösterirse foto ve videoları hemen ekliycem
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
benim face de [email protected] isteyen ekleyebilir arkadaslar. kursat senin faceyi almayı unuttum dostum.birde plakayı bağlamak için verdiğin kayış bende kalmış. bi ara görüşelim kayışı veriyim faceyi de ekle beni...
Tebrik.ederim,ba$armi$siniz.alki$ kiyamet hurraaaa yebbbaaaaa
Bulusma isine gelince bi gun bi yerde olur insallah,tarih veremiyorum cunki daha birkac yurtdI$I isim var.zaten zoruma giden makineyi yatirdik biz ciktik disari.kuzucuk yatiyor evde(aslinda giderken kuzuyu dreamkiller e mi biraksaydim
rodajIn bitmesine (1600) 250km kalmisti.o is aradan cikardi)
.yag degisimi icin 6bini beklemeden 3binde bir degisim daha yapacagim.ninjadaki gibi.
Sen ne durumdasin ejlover ? Cevre yoluna cikip sport modda 1 den 6 ya uzadinmI ?![]()
Şahsi görüşüm ninjada yeşil candır.Arkadaşlar kgs kartım hala gelmedi(Garanti Bankası sağolsun) yoksa bende yanınızda olacaktım, hem bu siyah ninjalar, r-125 yanında çok zarif görünüyor ben gelseydim bozardım bu oyunu![]()
Arkadaşlar kgs kartım hala gelmedi(Garanti Bankası sağolsun) yoksa bende yanınızda olacaktım, hem bu siyah ninjalar, r-125 yanında çok zarif görünüyor ben gelseydim bozardım bu oyunu![]()
Şahsi görüşüm ninjada yeşil candır.![]()
Aksesuarları falan taktım resim bile çekmeye vaktim olmadı![]()
baştaki motorda akrapovic mi var bana mı öyle geldi![]()
merakla beklediğim zaten onlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
bir önceki sayfa da 11. ve 12.resimdeki kişiler burada ise ellerini sallasınlar ...
hic otoban kullanmadık ki![]()
bir önceki sayfa da 11. ve 12.resimdeki kişiler burada ise ellerini sallasınlar ...