Masterabi
Hayirli satislar oncelikle.ilanini inceledim.
Ilanin ile alakali nacizane bir kac tespitim var
Musadenle;umarim darilmazsin bana
motor ile ilgili hicbir aciklama yapmamissin ve nisandan beri ilandasin. almak isteyen motor ile alakali kullanicisindan detayli aciklama bekler,usta ustunde twobrothers var yazmamissin bile.motorun gecmisi ne Neler yaptin onikibin km yi nerde nasil yaptin kacinci sahibisin vs vs.tek kelime yok.makinen guzel ama onu almak isteyene cazip gelecek taraflar ile alakali aciklama yaparsan bu forumu takip eden ve ya 250r dusunen birini motorun ve kullanimi konusunda tatmin edecek bir on yazi eklemelisin ki alicinin kafasindaki soru isaretlerini silmelisin.ben ilanin 1.gununde simdiki sahibi ile tanistim 2.gunu devir ettim motoru.sana nacizane tavsiyem bu.
Saygilar.
Ejlover
amma naz ettin su istanbula gelme konusunda

sanki altinda murat 124 var.bakkala diye cikip geri donebilirsin kimse anlamadan

cok kafan takilirsa KGS isine Ankaradan gir otoban a OGS den (kacak)sondan bir oncesinde cik otobandan plaka ustune bez kapat gec OGS den bu kadar

kacak gecis 79 yazacak ama sana yazmayacak.ben Edirne ye plakasiz gittim geldim otobandan.cikista cevirme vardi onumdeki TIR in arkasina daldim ben gecerken alarm bagirirken 79 yazdi bende orta parmak kaldirip daha sonra da kukalar arasindan gecip yardirdim.hatta dikkat et donus yolunda cekilen resim E5 te cekildi, edirne 20 yazan E6 da.cunki otobana tekrar girisimde beklerler sakat olmasin diye Havsa-Babaeski yapip girdim otobana,cunki ana giselerde motorize Yunus lar olabiliyor kopruden karsiya bu yuzden gecmedim,rodaj bitsin kopruye de para yok,arac dibi gecis sonra da yardirmaca

(imamIn dedigini dinle ama yaptigini yapma hesabI )
Sen yine de bir dusun,bende ist.da olsam Yahsi olardi,bir gun forumu toplayip gelicem sen gelmezsen
Saygi ve sevgi ile