Pist Şampiyoanası 4.ayak yarışlarına kimler geliyor?

Bu haftasonu İstanbulPark ta yapılmakta olan tmf pist şampiyonası 4.ayak yarışlarını pazar günü izlemeyi düşünüyorum,bir arkadaş grubuyla gideceğiz gibi görünüyor,forumdan kimler geliyor,söyleyinde bilelim birbirimizi:D Ninja250r başlığı altında bir grup gördüm,forumdanda var bir kaç kişi, geleceğini bildiğim,başka kim var:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıcaktan erimeyeceğimi bilsem gelecem ama maalesef yarışı izleyebildiğimiz alan güneş altında oluyor, tribünü açmıyorlar. Eğer gideceksen güneş kremin yanında olsun. :)

ben de pazar gunu orada olmayı planlıyorum,
bakalım nasıl olacak istanbulparkta ortam ve yarışlar.....

bende oradayım

nasip kısmet se ben de oradayım arkadaşlar.bu yarış istanbulda izleyeceğimiz son yarış olabilir. bidahaki yarış seneye herhalde.

pazar günü'de hava sıcak görünüyor 36 derece,sıcakta orda dikilmektense yol yapmak daha güzel olur.
sizlere iyi seyirler..

Ben gidicem tuzla'dan da yolu bilmiyorum.

Sahil yolunun bitiminde tuzla ve sabiha gökçen diye 2 ye ayrılıyor,seni o ayrımda alabiliriz zaten çok kolay,bütün anadolu yakası istanbul park ve sabiha gök.en tabelalarıyla dolu:D

Sahil yolunun bitiminde tuzla ve sabiha gökçen diye 2 ye ayrılıyor,seni o ayrımda alabiliriz zaten çok kolay,bütün anadolu yakası istanbul park ve sabiha gök.en tabelalarıyla dolu:D

Alın yarın beni uygun bi yerden.

Lütfi,beni uygun bi yerden alın geliyim oraya.google mapta göstersene uygun bi yer geliyim oraya

Yarına sözüm vardı, olmasa gelirdim. İyi eğlenceler size.

Ohoo buluşalım dedin,cuma da yoktun,yarın da gelmiyorsun:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Alın yarın beni uygun bi yerden.

Lütfi,beni uygun bi yerden alın geliyim oraya.google mapta göstersene uygun bi yer geliyim oraya

işin yoksa,sahilde bilinen bir yere gel,sana yakın olan.Mesela altın elbiseli adamın senin motoru test ettiği yer civarı olur.Veya bekle biraz,program tam belli olsun ben sana yazarım.

Hadi burnunun dibindeki pistin yerini bilmiyorsun, tabelaları da mı görmedin? :)

Ben bi kere tabela okuyarak yola gitmeye çalıştım ondada gideceğim yerden 10km uzaklaşmıştım :)

Lütfi sen bana yarın mesaj at gidiceksen green parkın önüne filan gelebilirim.Olmadı artık bulmaya çalışıcam kendim

Forumdan Uzaklaştırıldı
işin yoksa,sahilde bilinen bir yere gel,sana yakın olan.Mesela altın elbiseli adamın senin motoru test ettiği yer civarı olur.Veya bekle biraz,program tam belli olsun ben sana yazarım.

Buluşma yeri tanımı bayağı ilginç olmuş, "altın elbiseli adamın senin motoru test ettiği yer" :mrgreen:

Ben bi kere tabela okuyarak yola gitmeye çalıştım ondada gideceğim yerden 10km uzaklaşmıştım :)

Yok İstanbul Park'ın tabelaları gayet düzgün yollardan ve hedefe kesin olarak ulaştırıyor. Test edildi, onaylandı. :bounce:

Buluşma yeri tanımı bayağı ilginç olmuş, "altın elbiseli adamın senin motoru test ettiği yer" :mrgreen:

Yok İstanbul Park'ın tabelaları gayet düzgün yollardan ve hedefe kesin olarak ulaştırıyor. Test edildi, onaylandı. :bounce:

ahahah Aga sende taktın Ekrem'e beraber gideceğiz işte,kolay anlayacağı bir yer söyledik işte,aramızda:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahahah Aga sende taktın Ekrem'e beraber gideceğiz işte,kolay anlayacağı bir yer söyledik işte,aramızda:D

Yok, ben kimseye takmadım. :p
Ben de gelmek, hatta fotoğraf çekmek isterdim ama sıcaklar yeterince gözümü korkuttuğu için gelemiyorum, iyi eğlenceler. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar