Eldiven ? bot? bellik ? : ))
Naptın hocam
Naptın hocamEldiven tamamda bot ve bellik kişinin isteğine göre değişir bence.Ben dirsek,omuz,boyun korumalı mont ve eldiven takıyorum.Bellik isteyen kullanır ama bot çokta gerekli değil bizim motorlarda.
Özel Mesaj yazdım okudun mu bılmıyorum gerekırse özelden telini yazarsan sevınırım arıcam.Bot konusunu tekrar düşün...
Bot konusunu tekrar düşün...
Eldiven alıcam. Çok sıcak dostum yaaBide bu dediklerini edinirsem sıcaktan bayılıp kaza yapma şansım yüksek:cherry:
Yarış botu mu ? naptın hocam ? : ))
dynamıc flow aldım ben gayet memnunum havalandırmalı falan.
benim anladığım kadarıyla bot için şunlar geçerli:
1-normal ayakkabılar ile yere temas tutunma sıkıntılı
2-botlarda 5 nokta koruma var bu seni daha güvende hissettiriyor
3-bağcıksız(bende bağcık yok) olduğundan kullanımı rahat
4-fiyat olarak bazı botlar spor ayakkabı parasına denk geliyor
5-dayanıklı + hatta bazıları yürüme konusunda sıkıntı yaratmıyor : ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Beyler bende Hein Gericke mont var sırtlığını yazlık montlarda kullanabilirmiyim ?
Marka fark eder muhakkak ama bering monta girer mi ?
soft sırtlık=sünger güvenli gelmedi bana ?
teşekkürler : ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
hocam hareket edince zaten rahatlıyor insan : )
tek sıkıntı yoğun trafik dur kalk![]()
Eldivenle kullanıyorum uzun zamandır,şimdi eldivensiz kullanamaz oldum.Yazlık olarak kesinlikle önerdiğim eldiven
http://www.gungormotor.com/index.php?do=catalog/product&pid=2011
Çok memnunum.Üstünde şansa ES yazıyodu adım soyadım baş harfleri dedim aldım memnun kaldım![]()
cbr125r almakta karar kıldık 2. el düşünüyoruz 2011 yeni kasa değilde ondan önceki enjeksiyonlu modelini ya da karbüratörlü modelini araştırıyoruz aklımda birkaç soru var onları size dile getireceğim.Bir yanım enjeksiyonlu olsun hem motosiklet şişmez hemde çok sorun çıkarmaz diyor ama diğer yanımda karbüratör en fazla pislik ile tıkanıcak onuda temizletirsin diyor motosiklet merkez bir yerde olmayacak merkeze 100 kilometre uzaklıkta bir yer tekirdağın köyünde olucak ve çok tozlu yerde kullanılacak sizin tavsiyeleriniz neler ?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hem üyelik olarak hemde 50.yıla özel beyaz kırmızı motorumla tecrübelerinize dayanarak önerilerinizi almak istiyorum.Motoru alalı bir kaç gün oldu daha önceden bariz bi vitesli motor tecrübem yok ama gayet idare ediyorum az çok biliyorumÖnerilerinizi bekliyorum
Yzf 125 Sayfası pek güncel olmadığı içi buraya yazmak istedim.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hem üyelik olarak hemde 50.yıla özel beyaz kırmızı motorumla tecrübelerinize dayanarak önerilerinizi almak istiyorum.Motoru alalı bir kaç gün oldu daha önceden bariz bi vitesli motor tecrübem yok ama gayet idare ediyorum az çok biliyorumÖnerilerinizi bekliyorum
Yzf 125 Sayfası pek güncel olmadığı içi buraya yazmak istedim.
inşallah cbf150 aldırıcam adama