Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

koray uzak gelir yav. Kargo falan. Aynı paraya yakın. Nerde tırak, orda bırak. Bunu denemeli. Sonra yenisini almalı.
Tatlı. Akçalı sprey boya çalsam iki gün sonra geri atar. Teneke soba boyası çalsam 2 haftaya kararır. :santa:

Ademim , madem boya işini görür 18 TL ye ingiliz malı bi boya var... kullananlar çok memnun.. Burada bi çapırcı abimiz var.. O 2 sene önce atmış boyayı, bende görünce daha yeni mi boyadın dedim.. o derece iyi duruyordu :cat:

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

yaw uzun zamandır burada motor fotosu yok....
bi ara yıkayım foto atayım şurayada, msn mi ybr topacımı belli olsun.. bugidişle adminler kovacak bizi basacak mühürü :queen:

F54

tvs apache sen kendine al bence izzete ybr çaktık adamın aklını çelme:jocolor:

S.a arkadaşlar bugün motorcumun önerisi üzerine pirelli mt 65 siparişi verdim varmıdır kullanan bilen eden duyan gören?

napıyonuz kız çocukları

iyi oğlan çocuğu, sen ne yapıyon bakim... işler nasıl görüşemedik senle uzun zamandır.. :)

a.s. Arkadaşlar. Ybr topiğine giren selam verıp kaçıyo :santa:

buradayız kanka, ama benim bağlantı sıkıntılı... ne var ne yok apaçi yumurta :)

S.a arkadaşlar bugün motorcumun önerisi üzerine pirelli mt 65 siparişi verdim varmıdır kullanan bilen eden duyan gören?

Kullanan arkadaşlar var.. Dişli ve parasına göre hakkını veren bi lastik.. Kesinlikle pişman olmazsın hayırlı olsun :)

tvs apache sen kendine al bence izzete ybr çaktık adamın aklını çelme:jocolor:

Evet celmeyin aklımı alayım artık su motoru :)

Bütün gün yorgunluk üstüne eve gelip Sıcak Fıstık Yiyip,Buz gibi Fantamı yudumlamak cok baska birsey :) Bide 16 derece odada farklı biz haz ...

Selamun Aleyküm Ben geldim :)

ben 2005 titanda arka lastik olarak kullanıyorum. 2 ay oldu taktıralı. Geniş tabanlı, yüksek bi lastik. Yol tutuşu güzel, viraj kabiliyeti iyi. Bi sıkıntısını görmedim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Kor@y napak yav. Bugün 2005 e far ve ibre, devir saati siparişi verdim. Muhtemelen windy s devir saati ve km saati gelecek komple. İnternetten baktım güzel bi şeye benziyodu. Bide yuvarlak far. Hergün motor için uğrasıyoz. Sen ona bakmazsan oda sana bakmaz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar