Hoşgeldin Motorsikletim

hosgeldin ve hayırlı olsun dostum.Baslık ve cumle icinde motosiklet kelimesinin farklı formlarını kullanabilmen de cok hos :p

Hoşgeldiniz.Yeni motorunuz hayırlı olsun.kazasız belasız inş.

Kazasız belasız sürüşler dilerim motosiklet başkadır içinde bu tutku olan anlar ancak

hoşgeldiniz yeni motorunuz hayırlı olsun...

hayırlı olsun ALLAH korusun

Hayırlı olsun kardeş :)

hayırlı olsun. ilk motor sevinci başkadır

hayırlı olsun kardeşim
kazasız belasız kullanman dileğiyle...

hayırlı olsun kardeş,yazdığın kelimelerden duyduğun heycan ve sevinç
anlaşılıyor.kazsız belasız binesin inşallah.

güzel günlerde kullanın :) kazasız belasız inşallah

Umarim is olayini da kisa zamanda cozersin dahada bir keyifli olur

hayırlı olsunda,bide kendisini görüverseydik :cherry:

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

hoşgeldiniz, hayırlı olsun, kazasız sürüşler:rendeer:

hosgeldin ve hayırlı olsun dostum.Baslık ve cumle icinde motosiklet kelimesinin farklı formlarını kullanabilmen de cok hos :p

Bütün herkese Tek Tek Teşekkür Ederim. Allah Hepimizi Kazadan Beladan Korusun. Hayırlı Ramazanlar.

Güzel seçim,Vespalara taş çıkartır bana kalırsa hatta Vespa alana kadar 2 tane bundan alırsın hem kendine hem sevgiline:)

hayırlı olsun arkadaşım, ilk motor aldığım gün aklıma geldide, tee 5 sene olmuş nede çok sevinmiştim çocuklar gibi :) (gerçi 17 yaşında bi çocuktum :p)

Hayırlı olsun...

Güzel seçim,Vespalara taş çıkartır bana kalırsa hatta Vespa alana kadar 2 tane bundan alırsın hem kendine hem sevgiline:)
Sevgilimle beraber istanbul yolları zaten arşınlıyoruz. Valla Araç Trafiğinden bıkmıştım. Müthiş bir araç oldu. Sanırım Artçlılı ve köprü geçtiğimden bir zaman sonra 250 CC ye geçeceğim. Yamaha X-city250 yeter diye düşünüyorum.

allah kaza bela wermesin
Amin Hepimize Göstermesin

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Amin Hepimize Göstermesin

hayırlı olsun arkadaşım, ilk motor aldığım gün aklıma geldide, tee 5 sene olmuş nede çok sevinmiştim çocuklar gibi :) (gerçi 17 yaşında bi çocuktum :p)
Sanırım İlk Motorun heyecanı bir başka oluyor. Ama bu bir tutku olmalı her geçen gün bir başka bağlanıyor insan.

Roe

Hosgeldiniz, motosikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız :bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar