Gezi planı ile ilgili fikir almak istiyorum

Merhabalar arkadaşlar öyle veya böyle Kpss yi atlattık. Ayın 20 sinde Denizli MT olarak Muğla-Fethiye-Marmaris taraflarında gezi planlıyoruz. Cuma geceden çıkıp Pazar gece döneceğiz. Ben Muğallıyım fakat 5-6 senedir bizim oralarda kamp kurma gibi bir durumum olmadı. Günlüklü koyuna kuruyorduk o zamanlar ama orası zamanla kapandı, bir kaç koy daha kapandı sanırım. Bizim ufak bir köy evimiz var ama köyden Marmarise git gece bir daha yatmaya gel şeklindeki bir durum hem zaman kaybı yaratacağından hem de benzin kaybı yaşatacağından gittiğimiz yerde çadır kuracağız. Ya da Fethiye ve Marmaris arasında yakın bir yerlere çadır kuracağız. Yakın zamanlarda o taraflara gidip uygun fiyatlara kamp kuran arkadaşlarımızdan şuraya gidin, ucuz ve şunlar var gibisinden bilgi talep ediyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

1)Bimde 49 tl ye mi çadır var dendi.Migrostada ucuza vardı galiba.
2)Kesinlikle lastik tamir eden o köpüklerden muhakkak almalısınız.Allah korusun gece tekeriniz patlasa.Nerden bulacan lastikçiyi .

1)Bimde 49 tl ye mi çadır var dendi.Migrostada ucuza vardı galiba.
2)Kesinlikle lastik tamir eden o köpüklerden muhakkak almalısınız.Allah korusun gece tekeriniz patlasa.Nerden bulacan lastikçiyi .

Çadır ya da ekipman konusunda bir sıkıntımız yok çok şükür. Ben kamp yeri sormuştum ama:cherry: Yine de teşekkürler :)

marmaristen 20km, içmelerden de sanırım 10km ötede çubucak kampı vardı. 4 kişilik çadırlar da var fiyatı 35TL olmalı. Kendi çadırımızı da kurabilirdik ama hem üşendik hem de aynı fiyata denk geliyordu sanırım. Şu an kalabalık olabilir, malum sezon. Denize sıfır bir yer, ağaçlar var gölgelik. Marketi de var. Fethiyeye yakın bir yerlerde katrancı kampı vardı hiç beğenmedik bakıp çıkmamız bir oldu.

yolunuz açık olsun.

Teşekkür ederiz Ramazan abi

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

marmaristen 20km, içmelerden de sanırım 10km ötede çubucak kampı vardı. 4 kişilik çadırlar da var fiyatı 35TL olmalı. Kendi çadırımızı da kurabilirdik ama hem üşendik hem de aynı fiyata denk geliyordu sanırım. Şu an kalabalık olabilir, malum sezon. Denize sıfır bir yer, ağaçlar var gölgelik. Marketi de var. Fethiyeye yakın bir yerlerde katrancı kampı vardı hiç beğenmedik bakıp çıkmamız bir oldu.

Çubucağı biliyorum marmarise de yakın olması iyi olur bizim için 4 kişilik çadır fiyatı mı 35 Tl di acaba? Bizim de çadırlarımız var o konuda bi sıkıntımız yok. Eğer 4 kişilik 35 Tl ise sorun değil. Bu fiyatı en son ne zaman almıştınız?

gecen eylüldü sanırım, evet 4 kişi toplam 35TL diye hatırlıyorum. Kendi çadırınızı kurmak isterseniz onun için yer ücreti veriyorsunuz biz 4 kişi olunca hazır çadır tutmak daha mantıklı gelmişti. Çubucak mantıklı bir yer tavsiye ederim, içmelere de yakın denize girmek için.

gecen eylüldü sanırım, evet 4 kişi toplam 35TL diye hatırlıyorum. Kendi çadırınızı kurmak isterseniz onun için yer ücreti veriyorsunuz biz 4 kişi olunca hazır çadır tutmak daha mantıklı gelmişti. Çubucak mantıklı bir yer tavsiye ederim, içmelere de yakın denize girmek için.

Tamamdır teşekkür ederim çubucak kampının siteside varmış oradan bakıyorum http://www.cubucakcamping.com/fiyat-listesi.php?dil=tr yardımınız için teşekkür ederim.

Kocaeli İl Temsilcisi
bayram sen buralara gel çadır konaklama bedavee :cherry: hava bedava , su bedava , peynir ekmek değil ama acı su bedava , bedava yaşıyoruz bedava :cherry:

bayram sen buralara gel çadır konaklama bedavee :cherry: hava bedava , su bedava , peynir ekmek değil ama acı su bedava , bedava yaşıyoruz bedava :cherry:
İrfan abi vallahi orlarada yaz sonunda gelicek gibiyim nasip olursa yanına uğrarım :cherry: Abi kendimizi atalım diyoruz sahillere serin sulara biraz ferahlayalım:cherry:

Arkadaşlar başka yerler bilen vardı Marmaris civarında kamp yeri olarak

usta kamp yerini boşver ya , deniz kenarında plaja kur geç çadırı :) fethiye çalış ta akşamları görüyorum çadır kuruyor adamlar ya :)

usta kamp yerini boşver ya , deniz kenarında plaja kur geç çadırı :) fethiye çalış ta akşamları görüyorum çadır kuruyor adamlar ya :)

bence hiç denemeyin böyle bişeyi :) sabah 7 de güneş öyle bi yakmaya başlıyoki naylon çadırın içinde :D akşama kadar çadırın içine giremiyosun hamamdan farksız :)

Valla kardeşim oda geldi aklıma da her yeri kapattılar biliyosun orlarda var mı öyle kafamıza göre kurabileceğimiz bir yer? Eğer kafamıza göre gidip kuruyosak kurarız yani sıkıntı yok :cherry:

---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

bence hiç denemeyin böyle bişeyi :) sabah 7 de güneş öyle bi yakmaya başlıyoki naylon çadırın içinde :D akşama kadar çadırın içine giremiyosun hamamdan farksız :)

Vay Tanıl nerlerdesin kardeş ya sesin çıkmıyor hiç :cherry: Valla kardeşim zaten gece yatcaz sabah erkenden kaldırcaz çadırları ondan sıkıntı yok yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar