beyler 2+2+2 sistemindeyim ama millet yıllık izne çıktı olan bana oldu..
şimdi ben 2 gündüz 2 gece 2 of dayım...yani...
pazartesi salı iş...salı çarşamba perşembe gece iş...cuma sabahı 08 den itibaren eve istirahate geçiş ve cumarteside dahil 2 gün tatil...
ama 5-7 yıllık adamlar var...yıllık izinleri 21 gün...şimdi adamlar izne çıkıyor...
nolması lazım...izne çıkan adamın yerine biri gelmeli dimi..joker adam...joker dış eleman...vardiyada 2+2+2 6 kişiyiz zaten toplam kadro...
biri izinde şu an benim 2 ofumdan biri yalan oldu...
haydaaaa...dış eleman bu site projesine yıllardır gelmiyor öyleymiş başından beri...itiraz edemiyom itiraz etsem istifa etmiş gibi bişey olur...yani çıkmakla eşdeğer...işine gelirse güle güle diyor adam...
noluyor iznimin biri gitti...o tek gün iznimde geceden çıktıktan sonraki gün...
yani pazartesi salı çarşamba gündüz...perşembe cuma gece..cumartesi sabah nöbetten çıkıyorum o gün izinliyim..pazar yine nöbet...
ulan nöbetten çıktım uyumam lazım ama izinliyim..izin piç oldu haydaaaa....5 diğer elemanın 21 gün izni var...haziran temmuz ağustos dolu...yani ben kalemin ucunu tutucam...
taşeron şirket joker eleman çağırsa en az 1000 lira ödemek zorunda mesai için ama izinlerimizden çalıp bize 80 lira veriyor..vay anasını ya...Allah bunları kahretsin...
ben bu yaz yalan oldum gangalar kusura bakmayın valla....bu yaz mahcubum..bu işe girerken baştan söylenmedi dayadılar yasladılar döşediler...
....
Rahatina diyecek lafim yok on numara keyif
yogunluk fazla olmadigindan gerci..
dil bilimesine biliyoruz da burdur gibi yerde dil bilen guvenlik bi poka yaramiyo burrda dayisi olan guvenlik olmak lazim
malum sehir disi cikamiyoruz o yuzdende sukrediyoruz
tesekkurler bu arada ii dikekleriniz icin
rehberlik benim icin uc mevsimlik ti de olmadi iste nasip degilmis
biraderim oralarda millet asgari ücretli işe talim eyvallah diyorlar bildiğim kadarıyla...bencede sigortan yattığı için şükretmelisin...
mete_han abi Bursa'da bi güvenlik atar yaptı bu tarafa yolun düşerse bi kulağını çekiver

(bayan)
AVMdeyız arkadaşla yemek yedik, konuşurken çıkış kapısının önünden geçtik giriş kısmındaki kör sazan başladı peşimizden "beyefendi bakar mısınız giriş kapısından girer misiniz" diye seslenmeye, kardeşim biz içerdeydik diyorum "lütfen beyefendi zorluk çıkarmayın" diyo

ben başladım gülmeye, arkadaş "ya ne bağırıyosun terörist yakalamış gibi" deyince "e siz de çıkıştan girmeyin o zaman, dedektörden geçin lütfen" dedi, elinde bi kağıt kalem ona odaklanmış bizi de kapının önünden geçtikten sonra farkedince çıkıştan girdik sandı çılgın, salmıyor da illa dedektörden geçin de geçin :queen: sıkıldım muhabbetten zaten orayı pas geçip diğer kapıdan çıkacaktık "hadi uğraşma çıkalım şurdan dedim" bu sefer bizimki "dur o zaman kaçar gibi olur bi geçelim öyle çıkalım" dedi geçtik dedektörden var mı problem dedik "yok" çıktık bu sefer de dışarı salmıyo" lütfen çıkıştan geçin" :queen:
bunu niye anlattım bilmiyorum güvenlik başlığını görünce paylaşmak istedim buralara yolun düşerse bi korkut şunu
ha bide üniversitedeyken bi antrenörümüz vardı 3.dan kickboxcu aynı zamanda sivil havacılığın silahlı güvenliklerindendi çılgın dövüşüyodu Allah kimseyi eline düşürmesin :queen:
biraderim inan AVM lerde insanlarla iletişim halinde olmak çok stresli bi iş...şöyle düşün...senin için bir avmye girmek çıkmak...ama güvenlik için bu bir iş bir görev...sıkıntı burada...bir avmye girenlerin üzerlerinin aranması güvenlik bariyeri xray bilmemne her girene ben şahsen orada ggörevli olsam küfrederdim...ulan.p.venk işin gücün yokmu ne işin var burda hadi git evine şeklinde söverdim...
işte bu yüzden oralarda ömür çürütmüyorum..yatış projelerinde takılıyorum genelde...
benim çalıştığım projede kayıt kuyut olmayacak...giren çıkan belli olacak...baş ağrısı incik boncuk cart curt risk olmayacak...çayımı demlicem gelene kapı açıcam günaydın iyakşamlar..bu paraya sadece bunu yaparım...1500 tane güvenlik firması var her birinde 5-6 ay çalışsam yeter...:queen:
aşırı disiplinli yerleride kıl tüy amirleride sevmem...kafama göre takılıcam insiyatif bende olacak...tv internet vs bunlar olacak...ve gece uyucam benim kafa bu kafa aga...:queen: işime gelmedimi akıyorum başka alemlere başka firmalara...şurda 4-5 yıl sonra primlerde dolacak..o yüzden kafam rahat...şu an 4000 gündeyim...
güvenlik gergin panpa...saçma sapan işlerle uğraşıyor o bağlamda işinden hayatından sizlerden herşeyden nefret ediyor...:queen: