motorumu satsammı..?

resimde görüldüğü gibi.2006 model6700km diyebiliriz.1500tl ye alıcısı var..tanıdık birisi..çok ta memnunum az yakıyor fazla üzmüyor ama malesef 150 lik..uzun yolda yoruyor özellikle titreşim..nankörlükte yapmak istemiyorum tanıyanlar bilir..ilk motorum yıllardır özlemini çekerim bi motorum olsun diye..:)amamotoru 250lilik yapmak için iyibir fırsat..kanuni karakal düşünüyorum.yada tiger 250..
alacağım makine bukdar temiz olması çok zor. 6000 km aldığım halde masraf yaptım..şimdi 6700oldu..kararsızım..sizce...

bu motorlar çok hantal. Kendi ağırlığını zor yürtüyorlar. Sat gitsin. Yanlız bidaha niye çinli istiyon onu anlamadım?

eğer kenarda dediğin motorları alabilecek paran varsa sat yoksa motosiklet özlemi çekmeye değmez

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi önemli olan az yakıp az veya çok kaçması gerisi tefferruat.:mrgreen:
Hem çok yakışıyor bu motor sana.

elinde nakitin yoksa hiç girme satarsın eline 1,500 tl geçer fakat sonra ortada kalırsın yavaş yavaş eldeki parayıda yiyince hepten bunalıma girersin hiç girişme yazı geçir kışında para biriktir baharda satarsın bir dahaki yazada yeni motorunla girersin

Kocaeli İl Temsilcisi
durum duygusal bilirim lakin düşündüğün motürü alamacaksan yine tabanvaya talim edeceksin demektir şekerim :) ademin dediğini dinle biraz sık kemeri sıkıştır kendini bunla idare et sora iyi bişi bakarız gerçiii sende çok talihsiz adamsın bilader yauuu seni taşıyacak en az 250 cc bi makina olacakki , onlarında hondası yamahası ,en az 5- 6 binden başlıyo :)

VIA

Dostum motor motordur :) önemli olan motorcunun motorsuz kalmamasıdır yoksa 150 olmuş 250 olmuş çokta önemli değildir. Eğer önemli bir ihtiyaç için değilse bence şimdilik satma kalsın.Bak ben motorumu satınca belki temizini bulursam bir moblet yada puf alacağım maksat benzinle giden ikitekerli bişey buunsun elimde:) Yine sen bilirsin inşallah vereceğin karar ne olursa olsun mutlu memnun olursun.

Abi, iyi teklif geldi falan diye kendini kandırma.

300 lira aşağısına satarsın sonra ama motorsuz kalma.

Terbiyesizim, sattık motoru, kaç aydır bisiklet imanımı gevretti..

F54

aga sen bence v motor 250 cc al en azından titreşim olmaz..
çinli motorun alıcısı varsa da fiyatta kafana yatıyorsa sat gitsin benden demesi sonra alacak adam ararsın

satma neden satcankı yedeği yosa iki tekersiz kalmaktansa bunla devam etmen daha hayırlı

Moderatör
Genelde sat kurtul derler, sat motor kurtulsun :)
Parani biriktir abi, acele etme. Alistin motora, motorsuzluk koyar adama.

Genelde sat kurtul derler, sat motor kurtulsun :)
Parani biriktir abi, acele etme. Alistin motora, motorsuzluk koyar adama.

di mi yahu...

nerede görülmüş adamın her 1 kilosu başına 1 cc motor hacmi düşsün..:pl:

yazık değilmi motora???:joker:

olacak iş değil hakkaten...:cherry::flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar