Kabatepe Orman kampı hakkında.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Kabatepe orman kampında konaklayan varmı?
Adamları 1 saattir arıyorum telefona bakan yok.
Motosiklet için ayrı, kendimiz için ayrı ücretmi ödüyoruz?
Motoru çadır alanına kadar sokabiliyormuyuz?
Veya ayrıca bi otoparkmı var?

Bi yardım lütfen :pale:

Telefonla ulaşmanız çok zor pek bakmıyorlar. Hatırladığım kadarıyla sadece araç için ödüyorsunuz. Zaten kamp için sizden ayrıca para alıyorlar. Otoparkı var. Çadır yeri çok ortalık olmadığı sürece motoru çadırın yanına getirebilirsiniz. Bir şey diyen olmaz olursa da kurcalıyorlar falan dersiniz sıkıntı çıkarmazlar. Denizi çok güzel yanınıza mutlaka deniz gözlüğü alın açıkların dip tabiatı çok güzel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Umarım en son gittiğim gibidir kurallar. Yalancı çıkmayım. :) Şimdiden iyi eğlenceler.

Motosikleti
750x
Hatırladığım kadarıyla sadece araç için ödüyorsunuz. Zaten kamp için sizden ayrıca para alıyorlar.

Burasını tam anlayamadım?
Yani motosiklette bi araç olduğuna göre, hem motosiklet için hem kamp alanı içinmi ödemem gerekiyor bu durumda?

Tam hatırlamıyorum nasıl alıyorlar ama 3 kişi 2 motor 2 çadır, bir gecelik 20 lira mı ne vermiştik geçen eylülde.

Kamp yapmak icin girerseniz size bir parsel veriyorlar 4 kişiye kadar 18 lira eger cadıra elektrik isterseniz +6 lira buzdolabi isterseniz +6 lira oduyorsunuz. Onceki mesajlarda bahsedilen gunlük girislerde uygulanıyor, kamp icin girdiginizde arac icin odeme yapmıyorsunuz. Size verilen parselin yanına motoru cekebilirsiniz.

9kz6t.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Kamp malzemelerini yarın kargoya vereyim ben.

Duslarda sıcak su, tuvaletlerde sabun bulunmuyor ve temiz değiller. Kamp alanında market ve lokantaya benzeyen bir yer var fakat fiyat kalite oranı yerlerde geziyor diyebilirim. Kapıdan baslayarak icerde calısan personelin durumu icler acısı... Eceabat üzerinden gelip A101e ugramak en mantıklısı hemen ilersinden mangal malzemeside alınabilir :).

iyi kamplar dilerim

geçen hafta oradaydım, iboli78 arkadaşın söyledikleri harfiyyen doğrudur..
18 tl. 4 kişilik çadır ücreti, otopark ve kişi başı ücreti yok..
elektrik ve su isterseniz, 6 tl.
buzdolabı isterseniz , 6 tl. ama bu haftalar çok yoğun oldukları için, buzdolabı veremiyorlarmış, yani ihtiyacı karşılayacak kadar yokmuş ellerinde, geçen senelere göre biraz daha güzelleşmiş, yolları taş döşemişler güzel olmuş..ama halen kumsala patika yoldan iniliyor :)
iyi eğlenceler diliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar