Yahu ben fani goremedim arkadaymis, hararet tepelere cikti ses soluk gelmedi ben de hizlandim dusurdum harareti ses soluk cikmayinca, ta kirmiziya gelene kadar bekleyecegini bilmiyordum
---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
yani kardeşim öyle numunelik cevaplar veriyosunuz ki

r: sanki bu motor fan çalışmazken rüzgar alıp soğutma yapmıyor
neyin kafasında olduğumu baştan anlatayım; motoru yeni aldım, alışmaya, sağını solunu çözmeye çalışıyorum. motorda fan göremedim bkz:
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery B/Kawasaki Ninja 250R 08 3.jpg
motorla radyatörün arasına fan koyulacağını da mantıklı gelmedi, o konumdaki fan zaten motorun sıcağını radyatöre vuracağı için o yüzden iç kısmına bakmaya çalışmadım bile, ama japon yapmış olmuş demekki.
o gün benim motorda hararet kırmızıya yaklaşıp ses soluk çıkmayınca, aynı gün de o muhabbet olunca onu yazdım, yanılıyosam ya muhabbeti kaçırmış anlamamışımdır yada bilmediğim bişey vardır,
illaki cevap veren olur öğrenirim diye düşündüm. nitekim cevap verdiniz de

hatta ejlover "fan yok derken???" yazınca "ulan demekki fan var benimki açmıyo sorunlu" dedim. açılması için kırmızıya gelmesi bence geç bir nokta !!!
frank lucas'a yazdığım cevabın sebebi de empati kurmasını istemek

çünkü dün kendisi 4000 devirden korkarken bugün ukalalık yapması empati kuramadığını düşündürdü bana ve rahatsız etti
sonuç: işte ben bu kafadayım

herkes aynı kafada olsa aynı motora biner aynı şeyleri giyerdi

hepimizin kafası uyuşacak diye bişey yok, bir kere zıtlaşınca da bütün cevaplar birbirimize batmaya başladı muhtemelen. mevzu bundan ibaret