evet arkadaşlar cümleten s.a aranıza yeni katılıyorum tabiki katılma sebebim turuncu 150 mc uzun araştırmalar sonunda orta sınıf bi kullanıcı olarak şuan için alınabilecek en iyi motor olduğuna karar verip 02.07.2012 tarihinde herşeyi göze alıp biraz da gezi amacını düşünüp bilecikten balıkesir edremite 2011 model turuncu 3300 km deki motoru yine arkadaşımdaki 150 mr vultre ile almaya gittik tam 346 km

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
motor güzel gayet keyifli vibrasyon yok denilecek kadar az yol dönüşü mr vultre ile sürekli kapıştık ama ne o kazanabildi yarışı nede ben

burun buruna kafa kafaya sürekli 115 120 km hızlarla seyir ettik. tabi bu arada 350 km gidiş 350 km dönüş olunca artık bi ara popomun delindiğini zannettim

ama ne yalan söyliyim tam 120 km mesafeyi sürekli en dip devirde en son gazda sürekli 115-120km hızla hiç elimizi çekmeden sürekli devam ettik maşallah nazar değmesin motorlar tamam hop yeter ben bittim ben yoruldum demedi performanstan 1 km hız dahi eksiltmedi havanında bi okdar sıcak ve bunaltıcı olmasına rağmen motor yorulmuyor ama üstündekinin poposuna kuwwet

yanlız şu sorun var mr vultre ile 150 mc aynı motor hacimlerine aynı hp lere sahip olmasına rağmen mr vultre 286 km de yedek depoya düştü tam kesin emin değilim ama 150 mc 320 km olmuştu hayla yedek depoya düşmemiştim ama arkadaşım için mecburen benzin istasyonuna girip üzerini tamamlamak zorunda kaldım yakıt depo kapasitelerininde aynı olmasına rağmen. hatta benzinlikte tereddütte kalıp acaba sürekli yedek depodamı gidiyorum düşüncesiyyle sürekli musluğu gözden geçirdik ama problem yok problem mr vultreda