evet var yoksa plaka o yüke dayanmaz
Lastik olarak her ne kadar kullanmamış olsam da bol bol araştırma yapmış biri olarak aynı fiyattaki Unilli'yi tavsiye ederim. Daha iyi olduğu söyleniyor.
Gösterge paneline giden kablolardan şase kablosu ve belki bir kaç kablo daha hasar görmüş. Km saatinin 40'ın üzerine çıkmaması ayrı bir sorun. 100 TL bana çok gibi geldi. Avcılar Motopark'a gitmeni kesinlikle tavsiye ederim. Şurada fazlasıyla detaylı bir şekilde tarif etmiştim servisi http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-751.html#post2668046
Bodruma gittim geldim toplamda 2200 km yol yaptım bir haftada; gayet güzeldi valla; anlatılmaz yaşanır. Evli olsam karım karşı çıksa kusura bakma ben motoruma aşığım sen ikinci plandasın der boşarım. Bekara boşanmak da rahat tabii.Ama eğer hanım karşı çıkıyorsa biraz daha ısrar et bence; yok anne babaysa mesela onlar arabayla gelsin sen motorla derim ben...
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bir süredir motora binemedim, şimdi bir kaç gündür biniyorum, sanki motor çok ısınıyormuş gibi.
Benzin deposunun alt kısmı çok ısınıyor sanki. Bizim motorların soğutma sistemi için su ilavesi vs gerekiyor mu? Yani yapmam gereken ama yapmadığım bir şey olabilir mi?
Bir de motorun fazla ısınmasına sebep olabilecek bir arıza türü var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gormelisiniz-90018261/detay/
arkadaşlar motorla tatil planım araba ile gidelim diye ısrar edilmesi üzerine iptal edildi. motorun fiyatını da 7300 den 6500 e çekiyorum. uzun yol yapmak için aldığım motoru bakkala gitmek için kullanacaksam anlamı kalmıyor benim için. tamamen soğudum motor işlerinden. ilgilenenlerin bilgisine. teşekkürler...
umarım istediğin fiyat da alıcı bulursun ama 7300 zaten hayal di bence 6500 e de zor.. 1.5 bin fazla verir 0 alır 2011 2012.. motordada kızma ama koruma demiri bile yok..full aksesuar diyemiyecem
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gormelisiniz-90018261/detay/
arkadaşlar motorla tatil planım araba ile gidelim diye ısrar edilmesi üzerine iptal edildi. motorun fiyatını da 7300 den 6500 e çekiyorum. uzun yol yapmak için aldığım motoru bakkala gitmek için kullanacaksam anlamı kalmıyor benim için. tamamen soğudum motor işlerinden. ilgilenenlerin bilgisine. teşekkürler...
bülent sana rıdvan bu akşam gelecek demiştim ama o dünü kastetmiş, telefon açtı akşam geldi...buluştuk...bugün de bursa için teker çevirecek öğleden sonra...
Bodrum'dan günaydın. :bounce: Burada galiba gündüzleri sokağa çıkma yasağı falan var.
Her şeyiyle aynı sadece silindir hacmi farkı olduğundan yakın bir fiyata satılır, bazı ülkelerde olduğu gibi ehliyet avantajı da olmadığını için hiç satılmazdı ondan. Mesela 7000 TL civarı bir fiyatı olsa alır mıydın?
Bizim motorlar hava artı yağ soğutmalı suyu nerden çıkardın?Havalar sıcak, motorunun önceden bindiğin zamana göre bir miktar daha sıcak gelmesi normal. Hem motorun kendi sıcaklığı hem çarpan havanın sıcaklığı. 40 derecede bodruma geldim, senin motora da kolay kolay bişey olmaz bence. Yine de radyatörü kontrol edebilirsin çatlak, tıkanıklık olmasın,ne olur ne olmaz. Yağı da eksik olmasın tabii.
Sağolasın hacı![]()
Gideceğim motopark'a sana da ulaşacağım gidince![]()
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bir süredir motora binemedim, şimdi bir kaç gündür biniyorum, sanki motor çok ısınıyormuş gibi.
Benzin deposunun alt kısmı çok ısınıyor sanki. Bizim motorların soğutma sistemi için su ilavesi vs gerekiyor mu? Yani yapmam gereken ama yapmadığım bir şey olabilir mi?
Bir de motorun fazla ısınmasına sebep olabilecek bir arıza türü var mı?
yau beyler şu ön lastiği aldım irc marka, ama arka lastik bulamıyorum bir türlü.
Çıkma lastik bile yok adam gibi.
Sizce şunu alsam nasıl olur ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-140-90-15-duro-chopper-lastik-56422824/detay
Tuh lan ben de gorusuruz diyodum, iki muhabbet ederdik valla, neyse kismet degilmis, bi dahakine artik.
abicim o capta bir motoru maksimum 400-4.500 den pahaliya satmalari dogru olmazdi bence fiyat olarak cok uygun olursa guzel olurdu diye dusundum ama dogru diyorsun cok buyuk bir fiyat farki olmazsa kimse kucuk hacimli motoru secmez. biraz arastirdim korkunc derecede az yakan bir motormus gv125
Benzin filretsini değiştirebilirsin. Herhangi bir motosiklet tamircisinde 5-10 TL civarı bir fiyatla bulunabilir.
Akşama doğru gelirsen iş çıkışı (6 gibi) uğrayabilirim, muhabbet ederiz.
Bizim servise Unilli sorabilirsin, aynı ölçüde vardır eğer varsa ama var mıdır, kaç paradır bilmiyorum. Sadece Unilli sattığını biliyorum.
Cumartesi 100km'den fazla yol yaptım, motor bir anlık bile sorun çıkarmadı. Hatta 140'a yakın gittiğim bile oldu. Erdal Usta'nın yanına gidip sorunu anlattım. Motor şimdi gayet güzel çalışıyor ya arıza yapınca getir ya da bırak biz kullanalım arıza yapınca bakalım dedi. Ben ısrarla 3-4 kere yakıt filtresi dedim ama yakıt filtresinden olsa sorun sürekli olur diye bakmayı denemedi bile
Pazar günü ise motoru çalıştırdım yine aynı sorun. 1-1,5km yol yaptım kendiliğinden düzeldi.
Sorun ne ise çok gıcık olmaya başladım. Erdal Usta sorun olunca getir dedi ama sorun olunca yola çıksam 32km içinde büyük ihtimalle yine normale döncektir. Ne yapsam bilemedim![]()
Çalıştırdığımda gaz verince egzozda patırdanmalar oluştu arada. Normalde olmuyor ama. Aklınıza gelen yapılabilecek bir şey var mı?
Arka lastiği Sakarya'dan buldum abi. Siparişi verdim bugün p.tesi gelecek dedi adam.
Ama muhtemelen çarşamba falan gelir :cherry:
Bende 6 da çıkıyorum zaten işten.
Yani geldiğim zaman 7 gibi falan orda olmuş olurum. Kozyatağı'ndan Avcılar'a anca![]()