conta takılması yardım

Arkadaşlar vites padalını kırıldığı için değiştirdim fakat conta başıma bela oldu. eski pedaldan contayı kolayca çıkarttım fakat gelin görünkü tekrar geri takamıyorum bu nasıl takılır deli etti beni.

conta bu şekilde takılması gerekiyor fakat ağzı çok dar girmiyor resimdeki gibi kaldı bir şekilde takmam gerek

9gsbq.jpg

9gsk9.jpg

o gösterdiğin conta değil segman dır..söküp takmak için segman pensesi kullanılır...

teşekkürler bilgilendirme için ben evde takamazmıyım?

onun özel pensesi var çıkarıp takmak için. Önce bi ucunu, tarafifını oturt, sonra tornavida ile kenardan kenardan ittirerek öteki ucuna doğru git. Tabi bunu yaparken ilk oturduğun uca üsten baskı yapki çıkmasın. Veya pensesini bul 5 sn de takarsın :cat:

segmandaki gördüğün deliklere icine girecek metal bul.yerine getirdiğinde iki ucu aç segman yerine otursun.
segman pensesi gerekli bunun için.resimde gördüğün pense segman pensesidir.

aslında çok kolaydır ama ilk defa uğraşıyorsan zorlanabilirsin...

ağzının iki yana açılmasını sağlayabilirsen mildeki yuvasına takabilirsin...

çıkarırken nasıl çıkardın pense olmadan merak ettim bak:p

valla tornavida ile ucunu kaldırdım tornavidayı hiç kaldırmadan yuvasında ilerlettim segman fırladı çıktı :p

teşekkürler arkadaşlar neler yaptıysam olmadı artık motosikler servisine gidip taktırıcam başka yolu yok gibi ağzı okadar sıkıki hiçbir şekilde açılmıyor

takmayı başardım nasıl yaptığımı anlatayım belki ihtiyacı olan olur. 2 tane çatal alırın segmanın delik uçlarına takılır çalar ile gerdirilince cuk diye oturuyor rahatlatım valla akşam akşam stres oldum herkese çok teşekkürler :)

takmayı başardım nasıl yaptığımı anlatayım belki ihtiyacı olan olur. 2 tane çatal alırın segmanın delik uçlarına takılır çalar ile gerdirilince cuk diye oturuyor rahatlatım valla akşam akşam stres oldum herkese çok teşekkürler :)

bişey biliyoruz da söylüyoruz değilmi???:pl::joker::cherry::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar