Kardeş hayırlı olsun. Bende CBR 125 olmassa senin apacheye göz dikmiştimBugün Apache'mle yollarımı ayırdım.. Güzel, keyifli ve yine bu sınıfta makine alsam yine apache alırım dedirten bir motordu.
Yağını kontrollü şekilde değiştiysen sıkıntısı yoktur kolay kolay harcayamassın onu
aa geçmiş olsun umarım sorun yoktur bende pzt gidicem gidince bilgi alırım detaylı pm atarım triger zincirinde sorun olmasın
Geçmiş olsun kardeşim.ale: İlk kez bu tarz bir sorun ile karşılaşılıyor, o açıdan kötü. :santa: Bozma moralini herşeyin bi çözümü vardır yeter ki istensin. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim çok merak ettim gerçekten.
Beyler kusuruma bakmayın. Belki bu forumla alakası olmayabilir ama belki bu konu hakkında bilgili olan görmüş, duymuş olan birini bulma umuduyla sorucam bu sorularımı. Lütfen kızmayın. Buradan hariç 1-2 foruma daha soracağım bu soruyu. Özellikle 2. resimdeki sorum hakkında inşallah bilgili birilerini bulabilirim.
Resimlere tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İlk defa resim ekliyorum. Yanlışım olduysa kusuruma bakmayın.
[url]http://img24.resimup.net/dm/265K.jpg[/URL]
Arkadaşlar bu direksiyonu bu hale nasıl getiriyorlar? Direksiyon M direksiyon o tamam ama uzun demirler çıkmış o nasıl oluyor? Direksiyonu aşağımı kaydırıyorlar? Yapıcak değilim sadece merakımdan soruyorum. Bu direksiyonla zaten ne trafikte gezilir ne boş arazide.
[url]http://img63.resimup.net/dm/JJNX.jpg[/URL]
Ama bu jantlara bayıldım. Bu jantlardan nerden bulabilirim. Nikelaj olup olmaması önemli değil. Sadece bu jantların aynısından yada daha sık telli olanından. Keçe ile nikelaj işi halledilir. Lastiklerin duruşu bile bir hoş![]()
bu motorların bazılarında egzantrik sorunu var.benim usta zararı yok dedi ses gelse de biniyorum artık.umarım sıkıntı olmaz.garantiden yaptırmaya kalkınca motor 2 3 hafta kalıyo serviste.hiç uğraşamıcam.usta iyi niyetli biri. zararı yok dedi sadece ses yapar,kafana takmazsan bin takarsan halledelim dedi.2 3 hafta gözüm yemedi ve biniyorum artık.
selam arkadaşlar nasılsınız denizlideyim şuan...