sagol Alper Kaya seninde olsun;
km hızlı değil sadece ;rodaj için motora zaman ayırmak gerek biraz yorucu ama sonuçta sonrası için ve bir an önce normal modda kullanıma geçmek istedim.bu tarz motorlarda rodaj için uzun yola çıkıp o km yi yapmak gerekir.bu motorlar şehir içi trafik için uygun değildirler.hacim gereği çabuk ısınıp fan açarlar.(F1 aracını ist.trafiğinde kullandığınızı düşünün ).ninja da ben fan sesini hiç duymadım bile.yoğun trafikte bile açmış olsa bile yüzünüze çarpan bir sıcaklık yok sauna hesabı.ama bunda var,bu alıştırma döneminde de parçalar o yüksek sıcaklıklara maruz kalmasın diye uzun yol ve mümkünse gece serinliğinde gidilir.sürüş ortalama sıcaklığı 80 derecede geçti.önceki gece 450,dün gece de 333 km yaptım otobanda.önceki r6 da izmir-çeşme arasında geçmişti.
açıkçası arkadaşlar böyle bir motor olunca adamın evde durası gelmiyor yol lazım yemeğe,ninja da bas bas 150 ben de 8300 d/d ile 150 yaptım bu yolu.bu gün bakımdan sonra 600 km kaldı normal kullanım için,o 600 km de 9900 d/d ile geçecek.sonrasında istersem ve gerek duyarsam 16000 d/d kadar çevirebilirim. konu kısaca bu .
dreamkiller
motor zaten bir aşktır,bebeğimizdir,yoldaştır hepimize,hayatla ölüm arasındaki o ince çizgi üstünde olduğumuz bizi sırtlayan da motordur.
dikkat ederseniz çoğunuz "kızım ya da oğlum" deriz motora.benimki "karaoğlan" "şopar"
saygılar