6. sakarya motosiklet festivaline gidiyoruz 6-7-8 temmuz

evet şuan itibari ile karar vermiş bulunmaktayım yarın cumanamazını müteakip çıkıyorum yola yarın etkinlikteyim sizi ben karşılarım artık cumartesi günü.:))

Aman abi dikkat fazla süratli gitme )))))))

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 6.SAKARYA MOTOSİKLET FESTİVALİ

7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ İSTANBUL SAKARYA FESTİVAL GEZİSİ

BULUŞMA YERİ VE SAATİ :
1-AVRUPA YAKASI :LEVENT BP SAAT 08:30 BULUŞMA
09:00 TEKER DÖNER VE İKİNCİ KÖPRÜ YOLUNDAN TEM YOLUNA GİRİLECEK

2-ANADOLU YAKASI: ANADOLU YAKASINDA OTURAN ARKADAŞLARLA TEM YOLU OPET MEHMETÇİK TESİSLERİNDE SAAT 09:40 DA BULUŞULACAK VE HEMEN 09:50 DE HAREKET EDİLECEKTIR .BEKLEME SADECE 10 DAKİKA OLACAKTIR.

3-Bizimle buluşamayan arkadaşlar yolda bizi hertürlü bulurlar zaten...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT:
1-YAKLAŞIK 350 KM GİDİŞ GELİŞ YOL YAPILACAKTIR

2-KGS OGS VS ŞEYLER İÇİN LÜTFEN HAZIRLIKLI OLUNUZ VE ORDA İNSANLARI SIKINTIYA SOKMAYINIZ

3-GİYSİLER KESİNLİKLE MOTOSİKLET GİYSİSİ OLACAKTIR KASK ELDİVEN MONT PANTOLON VE AYAKKABI VE KORUMALAR OLMASI ZORUNLUDUR. ARTÇILARINDA AYNI ŞEKİLDE GİYİNMESİ ZORUNLUDUR. FAKAT YANINIZDA TERLİK YEDEK ELBİSE BULUNDURURSANIZ MOLALARDA ONLARLA RAHAT EDERİZ DÜŞÜNCESİNDEYİM. MOTORLARI PARK EDER GEZERİZ…

4-EHLİYET RUHSAT VS.ŞEYLER TAM OLMALIDIR.

5-GRUPLARIN BAŞINDAKİ ARKADAŞLARI DİNLEMEK ZORUNDAYIZ LÜTFEN RİSK ALACAK ŞEKİLDE NE MOTOR KULLANALIM NEDE DAVRANIŞLARDA BULUNALIM. ZATEN KONUŞMA YAPILACAKTIR.

6-GEZİ BAŞLANGICINDA TÜM KATILIMCILARIN AD SOYADI TELEFON MOTOSİKLET TÜRÜ VE PLAKALARI LİSTELENECEK VE GÜN SONUNDA KONTROL EDİLEREK DAĞILINACAKTIR.

7-Festivalden tam faydalanmak istiyorsak tam hazırlık ta yapmalıyız...

yok yok gitmem bugün full çalışıp size tüyolar toplarım artık orada kısmetse..

Aman abi dikkat fazla süratli gitme )))))))

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 6.SAKARYA MOTOSİKLET FESTİVALİ

7 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ İSTANBUL SAKARYA FESTİVAL GEZİSİ

BULUŞMA YERİ VE SAATİ :
1-AVRUPA YAKASI :LEVENT BP SAAT 08:30 BULUŞMA
09:00 TEKER DÖNER VE İKİNCİ KÖPRÜ YOLUNDAN TEM YOLUNA GİRİLECEK

2-ANADOLU YAKASI: ANADOLU YAKASINDA OTURAN ARKADAŞLARLA TEM YOLU OPET MEHMETÇİK TESİSLERİNDE SAAT 09:40 DA BULUŞULACAK VE HEMEN 09:50 DE HAREKET EDİLECEKTIR .BEKLEME SADECE 10 DAKİKA OLACAKTIR.

3-Bizimle buluşamayan arkadaşlar yolda bizi hertürlü bulurlar zaten...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT:
1-YAKLAŞIK 350 KM GİDİŞ GELİŞ YOL YAPILACAKTIR

2-KGS OGS VS ŞEYLER İÇİN LÜTFEN HAZIRLIKLI OLUNUZ VE ORDA İNSANLARI SIKINTIYA SOKMAYINIZ

3-GİYSİLER KESİNLİKLE MOTOSİKLET GİYSİSİ OLACAKTIR KASK ELDİVEN MONT PANTOLON VE AYAKKABI VE KORUMALAR OLMASI ZORUNLUDUR. ARTÇILARINDA AYNI ŞEKİLDE GİYİNMESİ ZORUNLUDUR. FAKAT YANINIZDA TERLİK YEDEK ELBİSE BULUNDURURSANIZ MOLALARDA ONLARLA RAHAT EDERİZ DÜŞÜNCESİNDEYİM. MOTORLARI PARK EDER GEZERİZ…

4-EHLİYET RUHSAT VS.ŞEYLER TAM OLMALIDIR.

5-GRUPLARIN BAŞINDAKİ ARKADAŞLARI DİNLEMEK ZORUNDAYIZ LÜTFEN RİSK ALACAK ŞEKİLDE NE MOTOR KULLANALIM NEDE DAVRANIŞLARDA BULUNALIM. ZATEN KONUŞMA YAPILACAKTIR.

6-GEZİ BAŞLANGICINDA TÜM KATILIMCILARIN AD SOYADI TELEFON MOTOSİKLET TÜRÜ VE PLAKALARI LİSTELENECEK VE GÜN SONUNDA KONTROL EDİLEREK DAĞILINACAKTIR.

7-Festivalden tam faydalanmak istiyorsak tam hazırlık ta yapmalıyız...

selamlar şenol abi orda bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Kocaeli İl Temsilcisi
selamlar şenol abi orda bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

ohoooo tünal abi bizde şenol abiyi bekledik lakin öğleden sonra yola çıktığı için dönmem gerekiyordu dönüş yolunda şenol abi yi gördük karşı şeritte ama duracak müsait yer yoktu :)

bu arada ortam güzel mekan harika hepinize selam ediyorum orada sizlerle olamasamda hepinize iyi eğlenceler diliyorum :)

aynı zamanda sevgili bozkurt74 ibrahim hocamı, fatihi ve emre kardeşimide görmşl oldum muhabbetin gübeğine vurduk , çadır kurma hevesimiz yinede kursağımızda kalmadı emrenin çadırını kurmaya eşlik ettik ama kesinlikle çadırla bir kaç gün kalınacak bir yer ve içime yediremeye yediremeye oradan ayrılmak zorunda kaldık , hepinize selam iyi eğlenceler tadını çıkarın :)

F54

Bu fest e gelmeyenler çok sey kaçırdı ortam 10 numara etkinlikler süper ben gece çadırda kaldım hava da süper di sag olsun arkadaslar bana da çadır kurmuş ellerine saglık

Gece kaç derece oluyor hava? Birde pazar günü yağmur gösteriyor?

F54

Bu hafta sonu yağış vardı ama bı sıcak var aklınız hayaliniz durur

çok hevesim vardı akayım dedimarkadaşlar müsait olamadılar...nasip olmadı valla...ordan düzceye geçeyim dedim bizim şerefi ziyarete ama akşam nöbet var 19 da hevesim kursağımda kaldı...

Efsane Motorize tayfası olarak 5-6 arası çıkıyoruz.Yolda denk gelirsek mavi srad ya da hyosung GV kırmızıya binen ben olacağım.Bazı eski dostların dikkatine ;)

ohoooo tünal abi bizde şenol abiyi bekledik lakin öğleden sonra yola çıktığı için dönmem gerekiyordu dönüş yolunda şenol abi yi gördük karşı şeritte ama duracak müsait yer yoktu :)

bu arada ortam güzel mekan harika hepinize selam ediyorum orada sizlerle olamasamda hepinize iyi eğlenceler diliyorum :)

[url]http://img191.imageshack.us/img191/6779/img244at.jpg[/URL]

[url]http://img441.imageshack.us/img441/4523/img243.jpg[/URL]

[url]http://img10.imageshack.us/img10/6518/img248o.jpg[/URL]

[url]http://img571.imageshack.us/img571/8904/img249j.jpg[/URL]

[url]http://img42.imageshack.us/img42/2300/img245u.jpg[/URL]

aynı zamanda sevgili bozkurt74 ibrahim hocamı, fatihi ve emre kardeşimide görmşl oldum muhabbetin gübeğine vurduk , çadır kurma hevesimiz yinede kursağımızda kalmadı emrenin çadırını kurmaya eşlik ettik ama kesinlikle çadırla bir kaç gün kalınacak bir yer ve içime yediremeye yediremeye oradan ayrılmak zorunda kaldık , hepinize selam iyi eğlenceler tadını çıkarın :)

Bugün işleri bir kenara bırakıp atladım motora 2 saatten biraz fazla sürede festival alanına ulaştım.
Gerçekten çok iyi bir yer seçilmiş ortam ise bir harika. İrfan'ın dediği gibi insanın ayrılası gelmiyor ama mecburen akşam saatlerinde ayrılmak zorundaydım.
Ayrıca dostları da orada görmek ayrı bir güzellikti.Müsait ve yakın olanların bu geceden bile olsa gitmesini tavsiye ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

çok hevesim vardı akayım dedimarkadaşlar müsait olamadılar...nasip olmadı valla...ordan düzceye geçeyim dedim bizim şerefi ziyarete ama akşam nöbet var 19 da hevesim kursağımda kaldı...
Gidebilseydin keşke ortam çok iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Bu fest e gelmeyenler çok sey kaçırdı ortam 10 numara etkinlikler süper ben gece çadırda kaldım hava da süper di sag olsun arkadaslar bana da çadır kurmuş ellerine saglık

Tamamıyle katılıyorum.Tebrikler Sakarya.

Kocaeli İl Temsilcisi
Bugün işleri bir kenara bırakıp atladım motora 2 saatten biraz fazla sürede festival alanına ulaştım.
Gerçekten çok iyi bir yer seçilmiş ortam ise bir harika. İrfan'ın dediği gibi insanın ayrılası gelmiyor ama mecburen akşam saatlerinde ayrılmak zorundaydım.
Ayrıca dostları da orada görmek ayrı bir güzellikti.Müsait ve yakın olanların bu geceden bile olsa gitmesini tavsiye ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Gidebilseydin keşke ortam çok iyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Tamamıyle katılıyorum.Tebrikler Sakarya.

aynı duygu ve düşünceler içerisindeyim serdar abi :) ortam hakikaten çok güzel düşünsene tüm gönül dostlarıyla 2 günlük konaklamalı , çadırlı , bol muhabbetli , mangallı bir ortam yavvv verilmiş sözler olmasa diyeceğim lakin yaptığım iş öyle bir işki telafisi yok tek kurtuluşum allah geçinden versin ölmüş olmam :cherry: :p

serdar abi sende kendini hazırla şu kış gelmeden kemik tayfa vs. tüm dostlarla beraber şöyle çadırlı , muhabbetli bir ortam yapalım :) valla günü birlik geziler aktiviteler tamam güzelde abicim çadır ve konaklama ortamı bambaşka olurdu sanırım :)

neyse daha fazla yara deşmeyeyim zaten aklım orada kaldı en kısa zamanda çadırımı temin ediyorum orası olmadı, yada mt dostlarıyla olmadı en kötü ihtimal tek başıma yada ailemle bir fırsatını bulup ama adapazarı olur ama kerpe olur tüyeceğim abi bilgine arz ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------

sen anca klavyeden fantazi yap tescilli panda :cherry: böyle giderse bir yere kıpırdayacağın yok yaz bitecek, mete hala gelecek neyse ramazanda pide yemeye gelirsin :) geçen ramazan sana kıymalı gelmişti kuş başılı ile telafi ederik artıkın :cherry:

F54

ne kuş başılı pide mi?
ben mi yanlış gördüm yoksam?:sunny:

iyi günler
biz Bolu dan iki mortorsikletli olarak katıldık .çok büyük bir organizasyon olmuş.her şey çok çok güzeldi.bundan sonraki poyrazlar festivalini kaçırmak artık herhalde.burada Sakarya Motosiklet K
Kulübüne teşekkürlerimi sunarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar