CHOPPER AKSESUAR ARIYORUM

kawasakı vn 800 m için aksesuar arıyorum , nerden bulurum acaba elcik vs gibi kromajlı urunler . Hanı o bılınen sıtelere baktım bir elcık ıcın 150 tl de verılmez dedım ve sıze soruyorum yardımınız olabılırmı ?

Google'a yaz Merkez Yedek Parça Diye,
Veya Velo Moto diye araştır,
buralarda işine yarayacak şeyler çıkacaktır karşına,
merkez yedek parça mecıdıye koyde cadde kenarındakı eskı custom mağazanının sokagında,
yanı trump bınasının yan sokağında,
dieri ise sultan gazi 2. cebeci caddesinde...
velo moto yetkılı bayıılerı var onlara sıparış verebılırsın...

Cemtek Ticaret gibi...

Sağol serkanımtelefondan gırıyorum hemen

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------

fiyatlar aynı adamim

piyasa fiyatları öyle demekki sende kawa vn800 kullanıyosun masraftan kaçıyosun büyük makina büyük sorumluluk

piyasa fiyatları öyle demekki sende kawa vn800 kullanıyosun masraftan kaçıyosun büyük makina büyük sorumluluk

Hep de bunu derler :) Büyük motora biniyoruz diye neden bir debriyaj manetine 60 € ödeme zorunda kalalım ki?

Eray sana ne lazım??

Hep de bunu derler :) Büyük motora biniyoruz diye neden bir debriyaj manetine 60 € ödeme zorunda kalalım ki?

Eray sana ne lazım??

orjinal olsun dersen ödemek zorundasın yan sanayi ürünü 1 sene sonra paslansın dersen oda senin bileceğin iş tabi bende gidip o kadar vermem ama piyasa neyse o

Arbetus kesinlikle katılıyorum. Birbirine uyumlu parçalar başlığına bakarsanız, BMW, Yamaha vs kullanıcılarının nasılda güzel bir şekilde 150 -200 TL'lik farı 20 TL'ye aldıklarını görürsün. İşlev? Yine aynısı... Neden daha fazla ödensin ki... Hem chopper cruiser aksesuarlarının gerçekten abartıılı fiyatlarda olduğu da su götürmez bir gerçek.

Ben adamlara kızıp, kendi krom çakmaklığımı yaptım, Küryakiyn'in 200 TL, Born To Be wild yapımı 20 TL. Sararmaz, kararmaz krom hem de :) Bugün de kendi ses sistemimin montajını yapacağım :)

orjinal olsun dersen ödemek zorundasın yan sanayi ürünü 1 sene sonra paslansın dersen oda senin bileceğin iş tabi bende gidip o kadar vermem ama piyasa neyse o

Ödemek zorunde değilim. Neden çünkü her yansanayi malzeme dandik ya da kalitesiz olacak diye birşey yok. Örnek veriyorum Orijinal hava filtresine 160 lira vermek zorunda değilim. 140 liraya K&N 1 milyon mil garantili hava filtresi bence orijinalinden daha iyidir. Bana göre Highway Hawk, Cobra 'nın ürettiği aksesuarlar da yan sanayidir. Eray kardeş bir arkadaşımda VN 800 için givi marka ön cam var işine yararsa yaz bana. bunun dışında sahibinden.com da VN 800 için birkaç 2. el ve 0 aksesuar var.

Sağlıcakla

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------

Arbetus kesinlikle katılıyorum. Birbirine uyumlu parçalar başlığına bakarsanız, BMW, Yamaha vs kullanıcılarının nasılda güzel bir şekilde 150 -200 TL'lik farı 20 TL'ye aldıklarını görürsün. İşlev? Yine aynısı... Neden daha fazla ödensin ki... Hem chopper cruiser aksesuarlarının gerçekten abartıılı fiyatlarda olduğu da su götürmez bir gerçek.

Ben adamlara kızıp, kendi krom çakmaklığımı yaptım, Küryakiyn'in 200 TL, Born To Be wild yapımı 20 TL. Sararmaz, kararmaz krom hem de :) Bugün de kendi ses sistemimin montajını yapacağım :)

Evet arkadaşım ben de aynı şekilde yapıyorum. Motoru ilk aldığımda Ape hanger gidon alayım dedim bulamadım Olanlar da 200 TL den aşağı değil. Şimdi kendim imal ediyorum. Hatta artık satıyorum. Birçok alıcı kromun kalitesinden dolayı arayıp ayrı teşekkür ediyorlar. Bu konuda eBay de bayağı işlevsel. Özellikle Honk Kong daki satıcılar çok ilgililer ve bir çoğu free shipping yapıyor. Ben sinyalli krom elcik getirttim. 2 hafta sürdü ama beklememe değdi. 80 lira civarı bir para ödedim gerçekten değdi.

Sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar