Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

millet ninja 250'ye koruma takozu koyan var mı aranızda varsa nereye takıldığının resmini atabilir mi?
yan grenajın en geri köşesindeki civataya takılabilir diye gördüm ama orda şaseden uzanan bir parça var ne kadar dayanıklı olur + motor yattığında grenajın ve deponun yere temasını engeller mi? bana çok mantıklı gelmedi, belkide detaylı fotoğraf göremediğim içindir...
eğitime girmek istiyorum ve eğitimde kendimi de motoru da zorlayacam, yatırma ihtimalini göz önünde bulundurmam lazım, bu nedenle yardımınızı bekliyorum :)

---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

darısı sizinde başınıza arkadaslar

gönlümden geçen buymuş.kararımr6 oldu.

Allah sizinde kalbinize göre versin.iyi kandiller bu arada

kuyruklu
[url]http://img694.imageshack.us/img694/7723/img2012070400555.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

kuyruksuz
[url]http://img805.imageshack.us/img805/1870/img2012070400563.jpg[/URL]

aralarına karışık yaptım
[url]http://img41.imageshack.us/img41/8255/kkekmece2012070400566.jpg[/URL]

[url]http://img402.imageshack.us/img402/155/kkekmece2012070400567.jpg[/URL]

hop ön bahçede yeri hazır gerekirse arka bahçeye kadar girer.akşam yukarı çıkarmak 250r dan zor oldu.ama yapcaz bi karısıklık.
[url]http://img856.imageshack.us/img856/2379/kkekmece2012070400569j.jpg[/URL]

oy oy oy, tabanı düz bassın, kazasız belasız güzel günlerde kullanın

millet ninja 250'ye koruma takozu koyan var mı aranızda varsa nereye takıldığının resmini atabilir mi?
yan grenajın en geri köşesindeki civataya takılabilir diye gördüm ama orda şaseden uzanan bir parça var ne kadar dayanıklı olur + motor yattığında grenajın ve deponun yere temasını engeller mi? bana çok mantıklı gelmedi, belkide detaylı fotoğraf göremediğim içindir...
eğitime girmek istiyorum ve eğitimde kendimi de motoru da zorlayacam, yatırma ihtimalini göz önünde bulundurmam lazım, bu nedenle yardımınızı bekliyorum :)

---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

oy oy oy, tabanı düz bassın, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
sagolun darısı başınız

örnek resimler burda var.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kawasaki-ninja-250r-fully-loaded-ankara.html

CCman hayırlı uğurlu olsun dostum valla şaşırdım dün bir bugün iki bu ne hız motor da çok yakışıklıymış e tabi ninja kadar değil:rendeer:

TEKERİN DÜZ BASSIN HAYRINI GÖR:)

CCman hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız bin inşallah. ejo gibi senin de tecrübe ve görüşlerini bekliyoruz. Yakıt sarfiyatı konusunda da bilgilendirirsen sevinirim.

rio kaldık bir sen bir ben.. icimden bir ses bizim cıplakcı olacagımızı soyluyor ama sen ne dersin kardeşim? arkadaslar otobanda 288 i zorlarken bizde salı pazarında stunt olayına gireriz :) poahahaha :)))))

CCman hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız bin inşallah. ejo gibi senin de tecrübe ve görüşlerini bekliyoruz. Yakıt sarfiyatı konusunda da bilgilendirirsen sevinirim.

sağolasın rio_mavi.seninde gönlündeki olsun.

ne desem boş arkadaşlar.kısaca hepinizin bildiği gibi Alet işte.kısaca;
beni 250r dan sonra rahatlatan şey sıkıştığında uzayıp giden bir makine sürmek,virajdaki rahatlık,sürüş sırasında pozisyon gereği rüzgardan daha az etkinenmek,zaten pozisyon yatar biçimde.süspansiyon 250r dan çok çok iyi.hoplayan zıplayan yok arkada.
ama 250den sonra da sıkıntı yapan şeylerde var;özellikle öyle kuryeler gibi zırtpırt langır lungur gidemiyon :) sıkışık trafikte açan fan ve sıcaklık,buna şehir içi değil uzun yol lazım kısacası.Allahtan benim ev iş arası E6 otoban.sıkıntı yok.yani 250r ile şehir içindeki rahat hareket kabiliyeti bunda elbette yok.bir de sele 6cm yuksek 250r dan.benim boy1.80 bacak ancak değiyor yere.hani öyle yarım gaz aralara gireyim sağa yatır sola yatır aradan geç iki ayak yerde sürterek yavaş git,falan filan biraz zor bunda.çıkıcan ana yol otobana kuğu gibi süzülüyor.rodaj süresince EXUP ( egzozu, motor devrine göre açılan ve kapanan bir supapla egzoz gaz akışlarını ayarlayarak motor verimliliğini artırmaktadır.) 10bin d/d dan sonra devreye girdiği için bunun en güzel egzos sesinden mahrum kalıyorsunuz.o ses için 1600 km gitmek gerek.

yakıt için bir şey söylemek zor rio sonucta 250r da ki mantıkla aynı, basarsan yakar basmazsan yakmaz.250r ilk deposunda 7 litre yakmıştı.bunu bilemiyorum daha 100km oldu.ama aklımda kalan izmir -çeşme arasında bastınmı (ibre 285) 1 depoya yakın yakıyordu :)
şimdilik söyleyeceklerim bunlar.

saygılar

ejlover yeni motorun hayırlı olsun, ninja 250 deki koruma takozunun montajını nasıl yaptınız bana detay verebilirsen çok memnun olurum :rendeer:

sağolasın rio_mavi.seninde gönlündeki olsun.

ne desem boş arkadaşlar.kısaca hepinizin bildiği gibi Alet işte.kısaca;
beni 250r dan sonra rahatlatan şey sıkıştığında uzayıp giden bir makine sürmek,virajdaki rahatlık,sürüş sırasında pozisyon gereği rüzgardan daha az etkinenmek,zaten pozisyon yatar biçimde.süspansiyon 250r dan çok çok iyi.hoplayan zıplayan yok arkada.
ama 250den sonra da sıkıntı yapan şeylerde var;özellikle öyle kuryeler gibi zırtpırt langır lungur gidemiyon :) sıkışık trafikte açan fan ve sıcaklık,buna şehir içi değil uzun yol lazım kısacası.Allahtan benim ev iş arası E6 otoban.sıkıntı yok.yani 250r ile şehir içindeki rahat hareket kabiliyeti bunda elbette yok.bir de sele 6cm yuksek 250r dan.benim boy1.80 bacak ancak değiyor yere.hani öyle yarım gaz aralara gireyim sağa yatır sola yatır aradan geç iki ayak yerde sürterek yavaş git,falan filan biraz zor bunda.çıkıcan ana yol otobana kuğu gibi süzülüyor.rodaj süresince EXUP ( egzozu, motor devrine göre açılan ve kapanan bir supapla egzoz gaz akışlarını ayarlayarak motor verimliliğini artırmaktadır.) 10bin d/d dan sonra devreye girdiği için bunun en güzel egzos sesinden mahrum kalıyorsunuz.o ses için 1600 km gitmek gerek.

yakıt için bir şey söylemek zor rio sonucta 250r da ki mantıkla aynı, basarsan yakar basmazsan yakmaz.250r ilk deposunda 7 litre yakmıştı.bunu bilemiyorum daha 100km oldu.ama aklımda kalan izmir -çeşme arasında bastınmı (ibre 285) 1 depoya yakın yakıyordu :)
şimdilik söyleyeceklerim bunlar.

saygılar

R1 7bin deviri gecmemek kaydiyla 6.5-6.7 litre civari yakiyor 100km'de ;) Simdi 8,600e cikicam bakiim noolucak :)

ejlover yeni motorun hayırlı olsun, ninja 250 deki koruma takozunun montajını nasıl yaptınız bana detay verebilirsen çok memnun olurum :rendeer:
Aynen hocam biraz gerilere dogru uzanin 3-4 foto ve aciklama var. Zorlu bir is yalniz.

hani şu motoru şasiye bağlayan mili değiştirerek oraya bağlıyoruz doğru anladım dimi, L ayaklarla grenaj arasına denk getiriyoruz sora takozları, peki yük bindiğinde L ayaklar mil çapında dönüp grenaja yaslanmıyor mu ??? yoksa sabitleyen bir parça vs var göremediğimden mi anlamadım:silent:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...250r-250-koruma-takozu-karbon-91532063/detay/
şu olay çok güvenilir gelmedi, ama şasiden uzanan ayak esneme kırılma yapmazsa daha kolay olacak gibi görünüyor :sunny:

en kötü ihtimal grenajları söküp o ayaklara takozu koyup girecez eğitime...

taktın hafifce düştün civata icerde kesin kırılacak ya sonra ? o topuzlar tel maşa ;)
nalburdan uzun civata al tak kalan para ile kendine yemek ismarla.

hani şu motoru şasiye bağlayan mili değiştirerek oraya bağlıyoruz doğru anladım dimi, L ayaklarla grenaj arasına denk getiriyoruz sora takozları, peki yük bindiğinde L ayaklar mil çapında dönüp grenaja yaslanmıyor mu ??? yoksa sabitleyen bir parça vs var göremediğimden mi anlamadım:silent:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...250r-250-koruma-takozu-karbon-91532063/detay/
şu olay çok güvenilir gelmedi, ama şasiden uzanan ayak esneme kırılma yapmazsa daha kolay olacak gibi görünüyor :sunny:

dostum bundan bir kac zaman önce yaslı bir teyze duran otobüsün önünden atladı yola teyzeye vurmamak icin zar zor hızımı düsürdüm ve motoru oldugu yere bıraktım.. takozlarım saolsun motoruma hic bir zarar gelmedi.. diyecegim o ki cc manin dedigi gibi uzun bir civata al tak oraya daha makbule gecer en azından ezilir büzülür ama dibinden kırılıp canını yakmaz.. :)

Ccman hayirli olsun. S1000rr den sonra dis gorunus olarak en begendigim ss motoru almissin.

Yorumlari bekliyoruz.

Arkadaşlar bende yeni 2008 model ninja aldım!

Birkaç sorum olacak;

Benzin musluğu varmı bu motorda?

Benzin azaldı göstergesi kaç litre kalınca yanıyor?Ne kadar yol gider ışık yandıktan sonra?

Deponun içince düdük gibi ince ses geliyor sanırım benzin azaldığı için ama benzin ışığı yandığı zaman değil bazen ilk çalıştırmada ötüyor bu nedir?

Hızlandıktan sonra Gazı kesince yine uğuldamalı üfleme düdük sesi gibi bir ses geliyor motordan bu sizinkilerde de varmı?

İstanbulda işini bilen asya yakasında düzgün usta veya servis tavsiyeniz varmıdır?

Teşekkürler hepinize!

Yok hocam iyice siktinizmi tekmelesen oynamiyor yerinden topuzlar ;)

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Arkadaşlar bende yeni 2008 model ninja aldım!

Birkaç sorum olacak;

Benzin musluğu varmı bu motorda?

Benzin azaldı göstergesi kaç litre kalınca yanıyor?Ne kadar yol gider ışık yandıktan sonra?

Deponun içince düdük gibi ince ses geliyor sanırım benzin azaldığı için ama benzin ışığı yandığı zaman değil bazen ilk çalıştırmada ötüyor bu nedir?

Hızlandıktan sonra Gazı kesince yine uğuldamalı üfleme düdük sesi gibi bir ses geliyor motordan bu sizinkilerde de varmı?

İstanbulda işini bilen asya yakasında düzgün usta veya servis tavsiyeniz varmıdır?

Teşekkürler hepinize!

Ilk sorularinizin tamaminin cevabi 'Kullanma Kilavuzun''nda var. Digerleri de gecmis sayfalarda var. Sonraki mesajlarda biraz arama yapalim :cat:

Kac litre kalinca yandigine kilavuzdan bakin ama max 70km gidiyor isik yaninca normal kullanimda.

O ses de depodan gelen benzin buhari tahliye sesi; tum ninja250'lerde var. Yazin ozellikle cok yapar, sorun degil, oyle kalsin. Gazlarken duymazsiniz zaten motor sesinden.

Servisi de Istanbullu arkadaslar tavsiye ederler.

Hayirli olsun, kazasiz surusler :thumleft:

uzun cıvata derken? grenaj civatasını uzunuyla mı değiştireyim yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar