Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar,

Ben bende ilk motorumu almak üzereyim , Honda cbr 125r 2006 model. Tabi acemilik ve motoru düsürme ihtimalim yüksek onun icin motorun fazla zarar görmemesi için koruma takozu almak istiyorum. Nerden alabilirim? Honda servisinde var mıdır mesela? Internette de universal koruma takozları var ordan alıp takmam veya taktırmam mümkün müdür? Bu arada ben İstanbuldayım.

Güvenli sürüşler...

Merhaba arkadaşlar,

Ben bende ilk motorumu almak üzereyim , Honda cbr 125r 2006 model. Tabi acemilik ve motoru düsürme ihtimalim yüksek onun icin motorun fazla zarar görmemesi için koruma takozu almak istiyorum. Nerden alabilirim? Honda servisinde var mıdır mesela? Internette de universal koruma takozları var ordan alıp takmam veya taktırmam mümkün müdür? Bu arada ben İstanbuldayım.

Güvenli sürüşler...

Bence taktırma,piyasadakiler kaliteli değil.Allah korusun şasiye bile zarar verebilir.Benimde ilk motorum ama hiç düşmedim.Öyle düşünme bence.

Arkadaşlar sizde de var mı bilmiyorum.5. ve 6. vitese geçirirken motoru yarıya kadar geçiyo.Vites geçiyo ama tam geçmiyo yarıda kalıyo sonra kemik kırar gibi bi ses geliyo :)

koruma demiri taktiracağın motor cbf ybr dir kardeşim 125 lik sınıfta, cbr değil :)
başka modelle bakmanı önerimdir..

Hımm bilemedim simdi kafam karıstı =) Grenajlar pahalı ya ondan böle bi düsünceye kapıldım acıkcası.

Bu arada koruma demiri değil koruma takozundan bahsediyorum zaten. Zaten cbrlara demir takılmıyor sanırsam.

pardon, ayrıntıyı kaşırmışım.takoz olabilir mi bilmiyorum açıkcası.sitelerden bir araştırmak lazım.600 1000 lerde çok gördüm ama bizim kasalarda gözüme çarpmadı hiç.

besten altiya gecerken ki zorlanma ses bende de var
bazen gecmiyor vites bosa gaz kolu ceviriyorum ama biraz sert kaldirinca problem olmuyor rahatca geciyor

bu gece gelibolu'dan İstanbul'a saat 2'de yola çıkıyorum cıbırımla bir kez daha .)
saat 8-10 arası maltepe tuzla civarından geçiden oralarda olanlar selamı eksik etmesin :)

iyi geceler

burn aldım :D redbull'u final dönemlerinde çok çalışıcam diye almıştım
ona güvenip işleri ağırdan aldım
uyuyakalmıştım :D redbull'a güvenmiyorum

Volkan hayırlı yolculuklar , aman dikkatli gel. Ben birkaç gün kocaelideyim okula gidip geliyorum , hafta sonu kesan a yola çıkacağım :)

Keşan'dan dönerken çayını içerim çağatay
ararım seni ben iş bakıcam Kocaeli'de hayırlısıyla bulabilirsem :)

Inşallah istedigin gibi bulabilirsin. Her zaman beklerim , ıpsala da olacağım , oraya da beklerim her zaman :)

sagolun arkadaslar
simdi tekirdaga bes km uzakta bir dinlenme tesisindeyim yetmis seksen ortalama ile geliyorum yavas yavas

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar