Üye- Moderatör diyalgları :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
moderatör-üye dialogları

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun.
Kullanıcı : arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu
Forum yoneticisi: Banned !

Kullanıcı : Haci bak hele
Forum yoneticisi: Evet
Kullanıcı : Hani derler ya , film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu

Kullanıcı : Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee
Kullanıcı : Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu

Kullanıcı : Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz.
Forum yoneticisi: evet
Kullanıcı : O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu

Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi!
Kullanıcı : Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu

Kullanıcı : Haci sen ne is yapiyon ?
Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim.
Kullanıcı : oldu

Kullanıcı : Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya
Forum yoneticisi: ee ?
Kullanıcı : Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim

Kullanıcı : Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs..
Kullanıcı : Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
Kullanıcı : Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned!

Kullanıcı : Hocam bi dakika bakar mısın ?
Forum yoneticisi: Ne var lan üser
Kullanıcı : Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum.
Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban
Kullanıcı : ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun
Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi
Kullanıcı : Hönk !

Kullanıcı : Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!

Kullanıcı : Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Forum yoneticisi: ee?
Kullanıcı : Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!

bişey yazardım ama sonuç = banned :queen: bazen kızsamda severim adminleri. mesela Barış susut admin varya :king: bi kaç konuda ters düşsekte harbi dir. Benim gibi nuh der, peygamber demez:cat:
burdan adminlere selamlar
Alper tim
Barış susut
Erhan Erdil
Sevgiler :rendeer:
ne kadar kahrımı çekmiş olsanızda :king:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aramızda kalsın, hiç hazetmem bu mod tayfasından

Kocaeli İl Temsilcisi
bişey yazardım ama sonuç = banned :queen: bazen kızsamda severim adminleri. mesela Barış susut admin varya :king: bi kaç konuda ters düşsekte harbi dir. Benim gibi nuh der, peygamber demez:cat:
burdan adminlere selamlar
Alper tim
Barış susut
Erhan Erdil
Sevgiler :rendeer:
ne kadar kahrımı çekmiş olsanızda :king:

adem ne ettin yiğen ? :cherry: Erhan erdil moderatör müydü yoksa sen akşamdanmı kaldın şaşkınnnn:cherry:

6712.gif

Yorum yok Mazallah banlanırız uyarı muyarı alırız daha önce çok tecrübem oldu :)

Super Moderator
Yorum yok Mazallah banlanırız uyarı muyarı alırız daha önce çok tecrübem oldu :)

Nasıl bir tecrübe o? Merak ettim...

Bu kadar havadan sudan şeyler banlama sebebi olsa İrfan abi giderdi ilk o bayatlamış espriden:p

Alper abiye de bu konunun da forumda daha önce yer aldığını söylemek lazım ama, gönlüm el vermedi:p

Kullanıcı : Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee
Kullanıcı : Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu

::eek:hmy::::xs06::::xs06::

Kocaeli İl Temsilcisi
Nasıl bir tecrübe o? Merak ettim...

Bu kadar havadan sudan şeyler banlama sebebi olsa İrfan abi giderdi ilk o bayatlamış espriden:p

Alper abiye de bu konunun da forumda daha önce yer aldığını söylemek lazım ama, gönlüm el vermedi:p

daha önce yaptılarmı yoksa bu espiriki :cherry: tühhhh kaçırmışım :cherry: :p

bu gün izmite geçtim , şehir içinde 145 km yaptım, ::gazla:: polislere nanik nanik yaptım ::karma::, yolların tozunu attırdım ::deliir:: makasladım ölçtüm biçtim,::coool:: kask, filan hiç bir şey takmadım ::pala:: apaçiliğim tuttu ,sıcak başıma geçti ::145:: :cherry: :ptek tekere bir kalktım 7.5 km gittim ::gazla:::cherry: :p

olcan beniii yakalayamazki , yakalasa bile banlayamazkiii ::151:: ::xblink:: :cherry:

Moderatörlük yapmış biri olarak böyle gereksiz bir görevden kurtulduğum için çok mutluyum :p
Zamanı bol biri için oyalayıcı bir görev, Ancak çalışan biri için dikkat dağıtıcı, stres yapan, uykusuz bırakan bir görev.
Burdan admin, mod, üye arkadaşların hepsine Allah kolaylık versin diyip, yağcılarda inecek var diyorum. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramızda kalsın, hiç hazetmem bu mod tayfasından

Ben de hazetmem:) Sitenin ara sıra ziyaret edilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Esprili de olsa bu konuya dikkat çekmesi güzel olmuş üye arkadaşımızın.

Şimdi bu yorumu yazdım diye ceza falan yazarlar, eliniz yorulmasın zaten haftada bir belki girer oldum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bencede dokunma :)
Zaten Mt haklarımız ambargoya uğradı...
Gezi topiği falan açamıyoz :) Yasaklıyız :)
Geyik yapalım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
daha önce yaptılarmı yoksa bu espiriki :cherry: tühhhh kaçırmışım :cherry: :p

bu gün izmite geçtim , şehir içinde 145 km yaptım, ::gazla:: polislere nanik nanik yaptım ::karma::, yolların tozunu attırdım ::deliir:: makasladım ölçtüm biçtim,::coool:: kask, filan hiç bir şey takmadım ::pala:: apaçiliğim tuttu ,sıcak başıma geçti ::145:: :cherry: :ptek tekere bir kalktım 7.5 km gittim ::gazla:::cherry: :p

olcan beniii yakalayamazki , yakalasa bile banlayamazkiii ::151:: ::xblink:: :cherry:

irfan abi alem adamsın haa:cat: kafan her yöne çalışıyo. Yani bi tamir, zihni sinir işlere değil :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar