Yazdıklarımı ayırıp ayırıp,cımbızlayıp yazıyosun. Benle uğraşmak çok hoşuna gitti galiba eşcinsel arkadaşım. Ama benden umduğunu alamazsın çünkü ben eşcinsel değilim. Sana istediğini veremem. Makyaj yap etek giy,otobana çıkıp otostop çekGayet iyi. Özellikle seninle kıyaslandığında...
Sen bana hakaret etmeye çabalıyorsun ama onu bile beceremiyorsun.
Okudum. Orada bir ispat çabası görmedim. Yalnızca senin gizli eşcinsel olduğunu düşündüğümü söylemişim. Halen de öyle düşünüyorum. İspata gerek yok.
Nereden okudun bu lafı sen? Pek havalı olmuş.
Daha önce de söylediğim gibi. Eşcinselliğin kötü bir şey olduğu inancında değilim. O sebeple bu laflarla beni kızdırmayı başaramazsın. Boşa çabalama, yorma kendini.
Nereden buluyorsun böyle klişeleri. İlahi.
Kimin inandığından bana ne. Kimsenin umurunda değil. Bunu önemseyen tek kişi sensin çünkü içten içe bütün söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Kusura bakma. Ne anlatmaya çalıştığın anlaşılmıyor. İmlaya biraz daha özen göstererek yazarsan ondan sonra cevaplayayım. Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Tekrarlamak gerekirse, senin söylediklerinde benim itiraz ettiğim nokta kendin gibi olanlar için istemediğin bir şeyi sırf sana benzemiyorlar diye başkalarına reva görmendir.
Konunun etrafında ne kadar döndüğün umurumda bile değil. Merkez burasıdır.
Annen askeri birliğe başörtülü diye alınmadığında (tecrit yöntemi) buna itiraz edersin. Kız kardeşin türbanlı diye üniversiteye alınmadığında (tecrit yöntemi) buna itiraz edersin. Kız kardeşin üniversiteye giderken ikna odasına çekildiğinde (telkin ve ikna) bunu aşağılayıcı bulursun. Ama söz konusu olan bir homoseksüel olduğunda bu aynı yöntemleri önermekten zerre çekinmezsin. Seninle farkımız budur işte. Ben her kime karşı yapılırsa yapılsın ayrımcılığa karşı durabilirim. Sen kendine yapıldığında karşı çıkar başkasına yapılması için ön sırada koşarsın.
İşte bu sebeple basit bir soruya basit bir cevabı veremez, konunun etrafında böyle dolaşır durursun. Ben böyle bir duruma hiç düşmem. Aramızdaki fark budur.
bu sefer hakaret işini becerdim galiba hoşuma gittimi?
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.