bu hafta apache sahibi olucam inş da kafama bi soru takıldı yeni kasası bu yıl cıkmaz değilmi simdi alırım 3 ay sonra yeni kasa cıkarırlar bana dert olur![]()
slm nasılsınız beyler ben baya yoruldum.............
dişli yerinden çıkmasın die önüne takılan pul gibi bişey var oda varsa tamam çünkü dişli büyüdüğü için orjinali uymaz.şimdiden hayırlı olsun.
çıkacağını sanmıyorum ama çıksa bile çok büyük farklar olmaz bence bu model gayet başarılı ve güzel aldım ve hiç pişman değilim niye yamaha almadım niye honda almadım demiyorum hiç kendime..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
aleyküm selam ramço, iyidir Allah aşükür. Senden naber?
Hayırmı niye yoruldun?
Bugün orjinal cg 14 numara dişlisini buldum ramço çok iyi denk geldi. Benim enişte sıfır cg almıştı oda değiştirmişti dişliyi orjinal dişliyide atmamış buğün sordum vardı atmadım dedi gittik baktık koyduğu yerde duruyor hala pırıl pırıl cam gibibakımda taktıracağım onu

ben de cuma gecesi oradaydım![]()
seyyid rektefiye işine girmeni tavsiye etmem..silindir,üst kapak set olarak değiştirirsen hiç bir sıkıntı sorun yaşamazsın..sıkışma oranı azalmaz,üst kapak değiştirmeden silindire rektefiye yapsan haklısın derdim..bu yüzden de tavsiye etmedim zaten..orjinal bir iş çıksın istiyorsan set olarak komple değiştirmen yararına olur..parçaları çok para tutmaz.5 lira fazla öde ama orjinal parçaları set olarak değiştirip keyifle bin motoruna..silindir,üst kapak,piyanolar,sübap takımı zaten set olarak mevcut..gerisi yaptırdığın ustanın ince işçiliği ve itinasına bakar..bu arada bunları yaparken conta takımını da komple sıfırdan yenile
Pistonlarda şöyle bir farka rastladım. Bunlar yine 125cc diye satılıyor. Ancak herhalde ebatlarından olsa gerek 56-57, 58-55 vs.. diye farklı silindir+piston satılıyor... Ben hangisini almalıyım? Aralarında nasıl bir fark var ki?
geçen yıl 49 tl ye yaptırmıştım daha dün zam gelmiş yoksa yine 50 tl miş. 120 den aşağı olmaz seninde. çoook pahalı arkadaş yaa arabamı bunlar g.t kadar motor. insanı günaha sokar bunlar.ben motoru ilk aldıgımda yani geçen yıl ağustos ayında 70 liraya yaptırmıştım izmirde sigortayı önümüzdeki ay yenileyeceğiz bakalım kaç diyeçekler ???
bu arada cümnetten günaydın tekeriniz düz bassın hayırlı haftalar herkese.........
benim ybr önümüzdeki ay bitiyor sigortası ama onu yaptırmam cezaya binsin ................
geçen yıl 49 tl ye yaptırmıştım daha dün zam gelmiş yoksa yine 50 tl miş. 120 den aşağı olmaz seninde. çoook pahalı arkadaş yaa arabamı bunlar g.t kadar motor. insanı günaha sokar bunlar.
dişli yerinden çıkmasın die önüne takılan pul gibi bişey var oda varsa tamam çünkü dişli büyüdüğü için orjinali uymaz.