Ben aldığımdan beri var o titreşim :mrgreen:
Amaaann o herkeste vardıÖnemli olan giderek artması
![]()
şaka maka 5.600 km oldu artış var titreşimde ön camın zıngırdaması hele katil eder insanı![]()
Hakkaten ya ön cam olayı kötü,ben konsolu filan sökmeye çalışıp aralara çift taraflı bant koydum ama yemedi,adam gibi bir yerde kafayı tamamen söküp uğraşmak lazım.Teselli edecekse şunu söyleyeyim,bu enjeksiyon olsun cam sesi olsun bizden başkası duymuyor,çok arkadaşıma sordum ben bir ses duymuyorum diyor![]()
ya abi onuda geçtim 6-7 bin devirden sonra debriyaj maneti zır zır sallanıyor bende aynı zamanda elimle tutuyorum bırakamıyorum hemen zırıltı başlıyor![]()
O senin motoruna özgü birşey herhaldeBen de yok öyle birşey
![]()
debriyaj manet zırıldaması bendede var.servise götürdüm, sıkılmasını istediğimde cevap " manetin bağlantı yerindeki plastiği parçalamamız gerekir, sıkamayız" demeleri oldu.Fazla sıkıntı değil benim için.genellikle elim debriyaj ve frende gitmeyi seviyorum tedbir amaçlı.alışlanlık olmuş durumda bende.
işin ilginci sizin yaşadığınız ön cam zırıltısı da bende yok :mrgreen:
Honda CBR125R almayı düşünüyorum bi yardımcı olacak arkadaş yokmu? 3500 tl limitim var.
bence bu limit ile alabileceğin cbr lar seni yolda bırakır gibi bence 1 sezon daha bekle yada başlangıç motoru olarak diğer alternatif modellere yönelmeni servislere git gel motordan soğumamanı tavsiye ederim. arkadaşlar da bana katılacaktır.
Bu arada malzemelerin tamam olduktan sonra 3.500 kalıyor değil mi ? toplam limitin bu ise 1 sene daha bekle bence
Hocam Tavsiyeniz Nedir? Yeni Model Hondalara Yönelmem mi? Yani 2011 - 2012 Modellere mi Bakalım? Eğer Öle ise 1 sezon daha bekler Parama Para katar yeni model düşünürüm. Ama 10.000 Tlde olsa CBR125 almak zorundayım. Çünkü Engelim dolayısı ile 125 üstü kullanamayacağımı düşünüyorum.
Dostum,motorsuz kalma.Git temizinden cbf150,cb125e,ybr125 al.Paran olunca elindekini satar,üstüne koyarsın yine alırsın alacağın motoru.
Dostum,motorsuz kalma.Git temizinden cbf150,cb125e,ybr125 al.Paran olunca elindekini satar,üstüne koyarsın yine alırsın alacağın motoru.
Motoru kısa zamanda değiştirmeyeceksen honda-yamaha modellerini incele. İmkanın varsa mağazaları gez, motorları gör otur
mondial tvs gibi modellere de bak farkını kendin keşfet sonra beğendiğim modelle başla . )
usta Honda CB125E 1978 model vardı senelerce bindim parçalandı. Honda Titan vardı onuda parçaladım. parçaladım derken babamla kullanıyoduk hali ile eskidi artık. bende kendıme sport alayım qezeyim tozayım diyorum.