@F54 nerden biliyorsun arkadaşım ?
deneyip gördünmü ? kaç km yol yaptın ? neyle kıyaslıyorsun ?
adamı çıldırtmayın ya.
"parayı hak etmiyor" demek ayrı kendi çapına göre fazla fiyat istiyorlar demek ayrı.
başlıcam böyle işe. önüne gelen motora b.k atıyo. "çinlilerin hepsi kötüdür."
nerden biliyosun arkadaşım. kaç tane deneyen oldu ? kaç problem çıktı ?
sırf bu tür insanlar için artık forumu bırakacam. her gelene bütün herşey yazılıyo ediliyo. kimsede açıp bi ne yazılmış ne edilmiş bakmıyo.
modlar ne iş yapıyo yönetim ne iş yapıyo ?
yeni çıkan bir motor için her önüne gelen forumda göz boyamak adına pislik atmasın.
adam akıllı çıksın desinki;
bu motorla şu kadar km yanyana gittik veya şu kadar km kullandık. yolda giderken tekeri düştü, orası burası çıktı fırladı.
100 km de sınıfında şu kadar yakıyo bu şu kadar fazla yakıyo.
bi parça istedik yurtışından 3 ay sonra gelir dediler motor yatıyo.
bunları böyle açıklamaları ile yaz gel, başımın üstünde yerin var.
ama bilgi sahibi olmadan araştırmadan insanları yanlış yönlendirmeyin...
nedyon birader sen yahu...ulan hurdaya hurda kötüye kötü denmez olmuş zaman...
bu markaların geçmişi nedir geleceği ne olsun...bu adamlar ve ben bişeyler bilmesek bunları yazarmıyız...tabi b.k atıcam...hatta b.ka bulayacam bu marka ve modelleri...
bunlara motosiklet diyenin alnını karışlarım...
neden denesin nesini denesin...aerodinamik testimi yapsın...senin kafan basmıyormu bu modellerin beş par etmediğine..o kadar acziyet içersindemisin...iyi vardır çok iyi vardır...bunlar kötü bile değil...hepsi baş belası...
servet düşmanı bu marka ve modeller...para tuzağı...bildiğin nitelikli dolandırıcılık...bile bile lades...nesini kullanacağızda kalite algımız değişecek...
çok seçeneğimiz yok alternatifimiz yok işte...ybr tvs cbf...çılgın üçlü seç birini kafan rahat etsin...2+2 4 gibi...bize başka bir şey sunulmadı...gerçek tektir...kubaymış kanunuymiş mondıalmiş bunları geçelim gündemimize bile almayalım..vakit kaybıdır emek kaybıdır...para kaybıdır...
ama arkadaş öğrenci nüfus cüzdanı verip 36 taksitle alacak galiba bu yüzden seçeneği yok...
o zaman KUBA veya KAUNI derim içim kan ağlayarak servis ağı babında...ama üzülerek diyorum...alma bu marka modelleri...
7 yıldır bu forumdayım çinlileri almayın diye diye biryerlerimi parçaladım...peki SYM xs125 alsana mesela...
bu seçenek sunduğun modeller hilkat garibeleri...bizi dinle boşa konuşmuyoruz...forumda olma gerekçelerimden biri doğruya iyiye seni önlendirmek..yemişim forumu...sen yanlış karar alma yeter ben daha çok mutlu olurum..
modlar ne iş yapıyo demişsin modlar bu yorumlara karışmaz...özgür iradenle düşünceni yazıyorsun ne yani modlar napsın silsin mi işine gelmeyenleri...
olayın nedir ...hangi markanın adamısın hangi modeli kullandın beğendin de çinliler senin nazarında değer kazandı..
ben Hondanın Yamahanın SYM nin Kymconun adamıyım.bu markalara hizmet ederim överim...sahip çıkarım...bir yağ eksiltmesi var diye cbfyi öldürmem...ama motorun 3 yerinden de ayrı ses gelirse çaynaları yerden yere vururum...bu örnekteki markalar ithalatcı dikkat et...amacları sadece para kazanmak...ama bizim bahsettiğim markaların bir geçmişi var...sym kymco bile nazarımda efsanedir...ama skutır istemiyor arkadaş commutercı...ybr cbf tvsnin nesini beğenmedin de çözümü ilacu bu dandirik uyduruk modellerde buldunuz allahaşkına...
bana Çinlilerle gelmeyin..ybr cbfde çin malı ama bu markaların çin fabrikasında üretiliyor...bana çini savunmasyın...kalp kırarım...bana aklı baliğ diyaloglarla gelin...saçmalamayın...çaynayı savunanların kendisini kandıranların Allah yardımcısı olsun...ülke ekonomisine verdikleri zararlarda malum...
KUBA modelini veya rksmidir aroramıdır nedir o markaların hangi modellerini alıcanda deneyip tecrübe sahibi olacaksın...
wındy birader sakın bunlardan alma...aman diyim...sana yalvarıyorum ülen bu yaşda daha ne diyim artık ...alma arkadaşım kafandan sil...benim karizmam yerlerde sürünsün ama bu markalar para kazanmasın...
kaç paran var onu söyle sen makinanın kralını alıcam sana aga...bu işi onur meselesi yapıyorum bana ulaş beraber araştıralım parana göre bişey bulalım...bana bi duat etsen yeter...ve bana güven...