@tolga can motorun çok hoş olmuş o mondial yazısını bende bişeyle kapatmak istiyorum .
@tolga can motorun çok hoş olmuş o mondial yazısını bende bişeyle kapatmak istiyorum .
full mesaide olduğum için çok acele ettim. Yan grenajları siyaha kaplatım. Üstüne monster etiketi çakacaktım. Acele edince etiketin boyu da yetmedi. M harfi dışarda kaldı.
Gerçi orayı küçük kırmızı parçalarla kapatırım. sanırım 2. ye iş yapmak hoşuma gidiyor. Bugün motosiklet alarmını takmaya niyetlendim.
Yahu Tolga bey, sorunlar önemli değil diyorsunuz ama bir yandan da sürekli şikayet ediyorsunuz

Motorunuz güzel diyor birsürü insan, bırakın da biraz nazar payı olsun
Burası kullanıcı bilgi başlığı değil mi ? Hep översem yada sadece gezi fotosu paylaşırsam ne kıymeti kalır.
Sen kahvede karıların hepsi aynı bıdı bıdı diyipte eve gidip sevişmeyen gördün mü

Döverimde severimde söverimde mal benim kardeşim

Sede bir tane al, birazda senden dinleyelim. :mrgreen: Gerçi ferrari gibi sınırlı sayıda özel yapıyorlar :thumleft:
Bugün alarmı takayım dedim. Hazır soket koltuğun altında göremedim. Bir soket vardı ama girişler uymuyor. O yüzden Crosscu Çılgın Sedat Ustamı bekliyorum.
iş yerimizde kendisi bakımcı ve elektrikçidir. Motor ile ilgili tüm işleri ona yaptırıyoruz. Adam işinin ehli, iyi ki varsın sedat abi :thumleft:
Makinayı ameliyata hazırladım. Ustamın keyfini bekliyorum :queen:

---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 10:08 ----------
Usta geldi ama firmanın preshanesin de arıza olduğundan öğleden sonra bizimle ilgilenecek. Bizde boş durmayalım.
Sökelim motoru bari :mrgreen: Kendi kendime sök. Resimle paylaş yapayım.

Öncelikle Ampulu değiştirdim ama fotolamadım

ale: Taktıktan sonra aklıma geldi. Zaten ampul fotosunu alsan ne olur değil mi :cherry:
Üzerine Philips HS1 35-35w sarı ampul vardı. Kısalar patladığı için yerine oto ampulu H4 P43T 35-35W sarı ampul taktım.Fiyat : 2.50 TL Bizimkiler 3 tırnaklı oluyor bilmeyenlerin bilgisine...
Can sıkıntısına hava filtresini hava tutayım dedim ama o kadar pis çıkmadı. Tabii bu temizlenmiş hali

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Koltuk altında motor için hazır alarm soketi yok galiba, bir soket var. sarı yuvarlak içinde olan, ancak tırnaklar uymuyor.
Ustamın hala işi bitmedi. Bende bir yandan mondial'in elektirik şemasını arıyorum. Elimde garanti belgesi var. Ama o kadar kaliteli basım ki okumakta zorluk çekiyorum.
Çok teşekkürler mondial. O kadar gereksiz yazılar cillop gibi net, elektirik şemasında yazılar ve karakterler biribirine girmiş. Ölçü aletini de dışarı emanet verdik.
Şimdi akşama kadar alarm takmak için bekleriz. Neyse alarm işi biter ve düzgün çalışırsa. Alarm marka ve modelini bir de bağlantı fotosunu paylaşırım.
En azından siz benim kadar cebelleşmezsiniz. Tak fişi bitir işi olur. Kameralı gözlük geldi. Bugün bol bol kayıt alıp, yarın sizlerle paylaşırım duygu ve düşüncelerimi.
Türkiyede 90 Tl ile 250 TL arasında satıyorlar. e-bay ' de 30 TL kargo dahil arkadaşlar. Ben adapazarı gümrükten kara listeyim. Zamanında çok al sat yaptım.
Gümrükcü ile papaz olduk. ebayden hesabı olan ve alacak olanlar en az 5 adet alsın. burdaki arkadaşlarla paylaşırız. Acele etmeyin. Önce bir test edeyim. :cat: