Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yokuşlarda durduğunda eğim motoru kaydıracak kadar fazlaysa 1. viteste bekle(ışıklarda da öyle yap milletin sağı solu belli olmaz) sağ ayak arka frende dursun böylece kaldırırken gaz ayarını kolay yaparsın,aynı anda ön freni gevşetip gaz kolunu çevirmek baya zordur:)

daha sonra yokuşta artçın varsada bunu yap ön freni sıksanda geri geri kayarsın ön tekere pek ağırlık binemeyeceği ve dolayısıyla tutunamayacağı için.

km kaç oldu bu arada?

Kafayı yicem.140 70 17 ebatlarında lastik yok resmen pilot activ ve sport demon dışında

@Zippo's hala fabrika lastiklerini mi kullanıyorsun : )
@Pain saat gerçekten kolaymış teşekkür ederim.

dün biraz turladım 3 olay geldi başıma
1- tatlı bir yokuş vardı mobiletli bir çocuk hareket yapıcam diye paniklettirdi beni bende sanırım debriyajı kalktıktan sonra birden bırakınca ön teker havalandı allahtan makine güçlü değil
2-Yokuşta kalkarken arkamda arabalar olunca kalkarken geri kaçaçak diye tırstım pratik yapmam lazım
3-Boş yol buldum kontra denemek istedim sol gidonu sola ittim ama sola yattım sağı ittim sağa yattım beceremedim sanırım :)

1.Vay be teker yapmışsın:D
2.Arkadaşında dediği gibi yokuşlarda arka frene basılı tut,gazı verince hatta hareket etmeye başlayınca frenden çek,cm kaymazsın.
3.Kontrayıda yanlış birşey sanarak keşfetmişdis

yokuşlarda durduğunda eğim motoru kaydıracak kadar fazlaysa 1. viteste bekle(ışıklarda da öyle yap milletin sağı solu belli olmaz) sağ ayak arka frende dursun böylece kaldırırken gaz ayarını kolay yaparsın,aynı anda ön freni gevşetip gaz kolunu çevirmek baya zordur:)

daha sonra yokuşta artçın varsada bunu yap ön freni sıksanda geri geri kayarsın ön tekere pek ağırlık binemeyeceği ve dolayısıyla tutunamayacağı için.

km kaç oldu bu arada?

215. km yaptım : )

1.Vay be teker yapmışsın:D
2.Arkadaşında dediği gibi yokuşlarda arka frene basılı tut,gazı verince hatta hareket etmeye başlayınca frenden çek,cm kaymazsın.
3.Kontrayıda yanlış birşey sanarak keşfetmişdis

1-istemeden oldu bilmeyi ama yapmayı hiç istemem : )
2-mahalle arası yokuş var deneme yapıcam
3-Hani kontra sağa dönmek için soldan ittirmek değilmiydi ? : ) araştırmaya devam :)

arkadaşlar bu tarz bir çanta bulabilir miyiz acaba?
HONDAHondaCBR125R-medium-2880_4.jpg

HONDAHondaCBR125R-medium-2880_9.jpg

bi de bu bizim motora da olur değil mi?
http://www.ebay.com/itm/2010-2011-2...Parts_Accessories&hash=item3a765ae229&vxp=mtr

1-istemeden oldu bilmeyi ama yapmayı hiç istemem : )
2-mahalle arası yokuş var deneme yapıcam
3-Hani kontra sağa dönmek için soldan ittirmek değilmiydi ? : ) araştırmaya devam :)

3.Hayır sağa dönmek için sağ elciği itersin,mantıken saçma gelir ama deneyince anlaman lazım.Bir kitap filan al,video seyret birşeyler yap,şansa öğrenme.

2012 cbr 250 diyor.olaydı iyiydi.neyse artık,ekrem senin carbon tank pad seti ne markaydı veya link varsa tekrardan atabilir misin?ebay de depo kapağı için pad bulamadım bakmadan bir tane almıştım o da olmadı eski kasa içinmiş.tekrardan araştırdım ama bulamadım.

Fotolarda verdiğin çanta Güngör motorda satılan 2. el bir siyah cbr250nin üstünde takılıydı. Belki güngör motor satıyordur arayıp sorucaktım bir ara kaldı.

Ama çanta konusunda hain gricke steetline çantayı düşünebilirsin birkaç 250 ci kullanıyor depo üstünede takılıyormuş mıknatısları var bu büyük avantaj artçı bindiğinde. fiyat 125 tl bundan biraz daha büyük kapasitesi

8rlv5.jpg

sağol gp500 buda güzelmiş. ama şu benim ilk eklediğim resimde ki daha hoşuma gitti fiyatları aynıysa onu tercih ederim.

Zaten cbr250 için olan şey ne kadar farklı olabilir ki,en kötü ihyimalde bile bir şekilde uyarlanır.Senin paylaştığında en az diğeri kadar güzel,bu da olur yani bence.

arkadaşlar motordaki titreşim giderek artıyor mu bana mı öyle geliyor acaba ? km yükseldikçe daha fazla hissediyorum artık titreşimi..

nedense bendede aynen.geçen gün arabaya bindim, ohbeee çektim bi.acayip sallamaya başladı bizim motorlar anlaşılan :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar