Bugün Soner hocadan ilk eğitimimi aldım. Ne kadar bilgisiz olduğumu gördüm. Hatta oraya kadar motorla gitmiştim. Soner hoca '' Şansın varmış ben seni eve bu halde motorla göndermem istersen git motorumu alıkoydu diye şikayet et '' dedi. Ve eğitimden sonra sağolsun arabası ile bizzat kendisi beni evime kadar bıraktı. Eğitim bundan sonra devam edecek...Doğru yolu bulduğumu düşünüyorum...Yardımcı olan herkese teşekkürler...
Hazır şehiriçi trafiği konusu açılmışken sormak isterim, benim en sorun yaşadığım konu, ayna kontrolü ve şerit değişimi. Mondial mct kullanıyorum. Aynaları özenle ayarlamama rağmen otomobildeki gibi olmuyor. Gerçi aynanın gidona bağlı olması nedeniyle otomobildeki gibi bir rahatlık olmayacağını kavradım ama sormak istediğim bu zamanla aşılabilecek bir durum mu yoksa motosiklet kullanıyorsan ancak o kadar olur durumu mu? Yani şerit değiştirmek istediğimde başımı çevirip bakmak- ki o zaman da dengemi kaybediyorum, motor sağa sola gidiyor- zorunda kalacak mıyım her zaman?
Arkadaşlar merhaba, ben de sıkışık trafikte sorun yaşıyorum. daha geçen aralardan süzülürken önüme kıran bir arabanın aynasına çarptım. motoru da 4 aydır kullanıyorum. tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? geçmeli mi aralardan geçmemeli mi? sağdan gitsem yine görmüyorlar beni. aralardan yaya çıkacak diye de korkuyorum. sizler nasıl kullanıyorsunuz sıkışık trafikte?
Size tavssiyem en sağ yada en sol şeridi kullanmanızdır... Genelde ülkemizdeki araç sürücülerinin şerit kabiliyeti olmadıgından dolayı her zaman kenarlarda motorlar için geçicek bi yol bırakırlar sağolsunlarArkadaşlar merhaba, ben de sıkışık trafikte sorun yaşıyorum. daha geçen aralardan süzülürken önüme kıran bir arabanın aynasına çarptım. motoru da 4 aydır kullanıyorum. tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? geçmeli mi aralardan geçmemeli mi? sağdan gitsem yine görmüyorlar beni. aralardan yaya çıkacak diye de korkuyorum. sizler nasıl kullanıyorsunuz sıkışık trafikte?