fiyatı belli olmuş.3850tl beyler
Zaten belliydi mete_han abi demişti 3850 diye güçü gayet yerinde ama
fiyatı belli olmuş.3850tl beyler
6 senelik cub kullanıcısı olarak yazayım bilerek alın ilçeler arası seyhat düşünüyorsanız yani açık çevre yollarında 70-90 km süratle bu cubların tamamı yanlardan esen rüzgardan çok fazla etkileniyor şöyle bir deneyimimi yazayım ben 65 kg yandan esen rüzgarlı bir havada 50 km hızla ve 20 dereceye varan yanlamayla çok tehlikeli bir şekilde seyhat ederken cbf 150 90 kmhızla çok rahat gidiyor(motorları değişip denedik benim kullanamadığımı düşündü arkadaşlar)yine MZ301 ile aynı şartlarda hızım 90 km ve her iki motor çok güvenli cub tarzı motorlar şehir içinde veya hiç rüzgar yemeyen durumlarda makul
biliyorum siteyide koymuşlar fiyatı onu demek istedim...yakında bayilerdede görürüz artık bakalım nasıl bir cihazZaten belliydi mete_han abi demişti 3850 diye güçü gayet yerinde ama
biliyorum siteyide koymuşlar fiyatı onu demek istedim...yakında bayilerdede görürüz artık bakalım nasıl bir cihaz
aynen temsilli resim.Temsili resimi ne yapayım ben ya manisaya gelmesi güzel ama![]()
Yeni çıkan bi motor nasıl herkesde oluyor ? tipi de normal cub'lara çok benzemiyor.-herkeste var:cherry:
Yeni çıkan bi motor nasıl herkesde oluyor ? tipi de normal cub'lara çok benzemiyor.
merhaba arkadaşım, geçen cuma günü ödemesini yaptım araya haftasonu girdiği için işlemler kaldı.. otosever bana siyah renkli wave 110i'mi yarın sabah teslim edecek.
almadan önce test etme şansım olmadı ama innova kullanmışlığım var. mantık ve performans aynı, innova biraz daha süratliymiş..
wave enjeksiyonlu, 1 LT benzin ile 57 KM gidiyor.
Bence en güzel yanı kullanılan malzemenin kalitesi, şöyle ki alet bir kere etli duruyor ve göstergeler olsun kullanılan aksam olsun göze bir hoşluk hissi veriyor. yamaha crypton gibi güdük kalmıyor yani..
biliyorsundur, honda avrupa'ya sattığı her modeli türkiye'ye getirmiyor. mesela bu aralar pek bir tutulan CB 125e modeli Asya ülkelerinde, Türkiye'de ve Ukrayna'da satılır. Wave ise Avrupa'da satışta olan bir model.. EURO 3 segmentinde ;-)
aldığım zaman önüne cam taktırmayı düşünüyorum, klasik cup'lar gibi tipsiz değil çünkü tatlı bir duruşu var.. hiç mi kötü yanı yok peki? var! arka çanta takman için eklenti demir kullanman gerekir ki beni rahatsız eden bir konu. motorun aero dinamiğini olumsuz etkilediğini düşünüyorum. sele altı bagaj ise anca 1 kilo pirinç alır, o derece küçük..
deposu 3,7 LT.. başka..... valla yarın teslim alayım, biraz kullanıp sana ekstra bilgi vermeye çalışırım..
kal sağlıcakla....
not: biraz bekliycem demişsin.. yalnız otosever'e 4 tane gelmişti ve 3'ünü zırt diye satmışlar.. ben 3.ydüm, kalan son wave'i ne yaptılar bilmem ama satışı hızlı bir alet.. diğer bayilerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.. bence gitmeden önce bir ara bayiyi var mı yok mu diye sor, boş yere gitme..
rica ederim kardeşim, insanlık böyle günler için var..
yalnız istanbul konusunda şöyle yanılıyorsun.. bizde tamam fazla cup kullanılmaz ama dağ taş scooter, commuter.. yani herkes racing falan kullanmıyor.. çünkü trafik sürekli dur kalk halinde, çok yüksek devirli makineyle patlarsın.. wave ise emin ol istanbul'da da satar. innova sattı! wave cidden yakışıklı makine olmuş, tahminim sizinkiler aşık olur, crypton'un yüzüne daha da bakmazlar
yok kardeşim, bagaj konusunda sallamışlar.. al bak bu linkte bazı resimler var, kendin gör http://www.doble.co.uk/new-motorcycles/1377/new-honda-Wave-110i-motorcycle
benden haber bekle kardeşim ;-)
Kardeşim aldım!
Ama sabah teslim etti, işe gelene kadar 10 dakika sürdüm sürmedim bile.. Saat gibi bir gidişi var, gaza ivmelenmesi çok hassas ayrıca gidişi saat gibi! Yalnız ben genelde otomatik vites kullandığım için biraz saçmaladım geçişlerde.. Nasıl dost bir alet, beni üstünden atmadı. Şöyle sertçe bir silkeledi, 'tak lan vitesi' diyegeçişler çok kolay..
biraz benzin koymuşlardı.. dedim ya dün deposu 3,7 LT diye.. gittim benzinciye, dedim full'le.. 10 TL benzin aldı ve depo tamamen doldu
klasik cuplara hiç benzemiyor.. ha ufak tefek bir alet ama ezik durmuyor.. hatta siyahı çok şekilli..
frenler manyak! zınk diye duruyor.. atik sayılır, scooter'la yaptığım gibi pek aralara dalmadım ama gideri var.. aralara rahat girersin.. yalnız sürat olarak 90'ı geçeceğini sanmıyorum.. rodaj bitsin görcez.
zincirler kabak gibi açıkta.. sürekli yağlaman gerek.. ben öyle yapcam yazık günah alete
foto yükliycem de şu an işteyim.. fırsat bulunca atarım.. akşam iş çıkışı eve giderken anca adam gibi sürcem.. 10 dakikalık sürüşle anca bu kadar diyebilirim..
al ama! tam sizin oraya gidecek alet ;-)