bu videodaki motor benim motor değil benim depo beyazBu videodaki aynalar orj ayna değil ki ? Bu videoya göre söylemiştim.
İyi maşallah allah nokta çizik vermesin diyelim![]()
bu videodaki motor benim motor değil benim depo beyazBu videodaki aynalar orj ayna değil ki ? Bu videoya göre söylemiştim.
İyi maşallah allah nokta çizik vermesin diyelim![]()
bende michelin pilot takdırdım 160 arka 120 ön harika yol tutusu var motoru pek etkilemedı yani öyle abartacak kadar fark kaybı yok ama tavsıye ederim vırajda kayar yatarım derdım kalmadı tabı kontra tekniğinin de yardımı olmadan olmazBirileri bir şeyler yazsaydı iyiydi ya lastik konusunda![]()
Buyurun ozaman http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gt250r bu da st kanuninin kendi sitesinden
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
http://www.stkanuni.com.tr/Model.aspx?model=gt250r:flower:
Gerek yok o kadar para vermeye yada yansanayi CBR aynası almaya.arkadaşlar bugün sağ aynam kırıldı haliçten erenköye kadar sağ aynasız gelmek nede zormuş arkanı göremeyince çok tedirgin oluyorum yarın acil ayna almam lazım eve gelene kadar tam bir eziyet çektim
Arkadaşlar motora yeni başladım. Henüz emekleme dönemindeyim fakat yaz sonuna doğru gt250r alma düşüncem var.
Geçen bir arkadaş bu motorlarda vites göstergesi yokmuş diye. Doğru mudur?
Eğer yoksa sonradan vitesi görmek için bir aparat/cihaz kullanılabilir mi?

zorlu bir yolculuk seni bekliyor bu motor ile okadar yol nasıl biter bilmem ama belinin kopacağı kesin zira ss olmasından dolayı rahatsızlık verebilir. kazasız belasız git gel uzun yol tecrübenide bizimle paylaşsan sevinirim.
yok yanlış bakmışsın sanırım debriyaj maneti 28tl fren manetide 37tl filan biliyorum daha fazla değil bir diğer secenekte cıkmalar oluyor servislerde orda varmıdır bilmiyorumda yarı fiyatına sağlam alabilirsin.ArkadaşLar Merhaba..
Bana Ön Fren Maneti Lazım.. KuraLkanda 89 TL Yazıyor Acaba Daha Ucuza ALabileceğim Bir Yer Varmıdır..?