selam arkadaşlar...
bugün cbf 250 si olan bir arkadaşımla görüştük,motorları yan yana getirdiğimizde bizim apachenin de kalıp olarak commuter değil de naked motor olduğuna kanaat getirdim..cbf 250 den kasa olarak tek farkı arka lastik biraz daha ince o kadar..bunun üzerine bende motorumu naked hale çevirmek için düşünür oldum..yeni kasa hyosung comet,phantom 180 yada rks nin titanik modellerindeki gibi bir kafa bizim kasaya cuk oturacak kanısındayım..yuvarlak far istemiyorum,dediğim gibi hyo comet in yeni far'ı hoş durur gibi..sizler ne dersiniz?
yuvarlak farı boşver, benimde kawasaki z750 modelinin farı hoşuma gidiyo, aslında en büyük hayalim bu motosiklet, apachenin ustasıselam arkadaşlar...
bugün cbf 250 si olan bir arkadaşımla görüştük,motorları yan yana getirdiğimizde bizim apachenin de kalıp olarak commuter değil de naked motor olduğuna kanaat getirdim..cbf 250 den kasa olarak tek farkı arka lastik biraz daha ince o kadar..bunun üzerine bende motorumu naked hale çevirmek için düşünür oldum..yeni kasa hyosung comet,phantom 180 yada rks nin titanik modellerindeki gibi bir kafa bizim kasaya cuk oturacak kanısındayım..yuvarlak far istemiyorum,dediğim gibi hyo comet in yeni far'ı hoş durur gibi..sizler ne dersiniz?

hadiya eski kasasını 2007 civarını yakından gördüm alet süper, binmedim ama. ne gaz yiyor alet kolu çevir kurşun gibi zınk zınk vuruyoyunus kesinlikle...bu motorda beğenmediğim tek şey büyük olan ön kafa..motorun bütün güzel çizgilerini alıp götürüyor..mesela bunlardan biri çok ayrı bir hava katacak kanısındayım;
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
[/COLOR]sefa hatırlatma şunu bana..2005 siyahı vardı bende bunun..geçen yaz sattım mecburiyetteniçimde kalan tek aletti...istemeye isteme gitti...
hadiya eski kasasını 2007 civarını yakından gördüm alet süper, binmedim ama. ne gaz yiyor alet kolu çevir kurşun gibi zınk zınk vuruyobenim ustamında favorisi çok över
nasıldı sürüşü gidişi
eksoz konusuna gelince orjınal eksoz üzerinde 1-2 oynama yapılarak euro3 normlarında kısıtlanan 1-1,5 hp yi geri kazanabiliyoruz bizim motorlarda..ufak bir operasyon ile direk 15 hp elde ediliyor :wiinkk: rodajı bir tamamlayım ilk işim budur..başka eksoz a gerek yok :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
bendeki 2005 modeldi 37 binde almıştım..3 kez uzun yol gördüm..buraya,yani ayvalığa taşınmadan önce ankara-ayvalık yaptım 2 kere,1 kez de ankara antalya..motor tamamen tork canavarı..ve inanılmaz biçimde az yakıyordu sıkıştırmazsan..geçen yaz başında 160 tl ile ankara ayvalık yaptı..ve hiç te sabit hız gelmedim..bulduğum her düzlükte 200 üzeri hız ile..gerçekten favori olacak bir motor z750..kurşun gibi aletti..
hadiya eski kasasını 2007 civarını yakından gördüm alet süper, binmedim ama. ne gaz yiyor alet kolu çevir kurşun gibi zınk zınk vuruyobenim ustamında favorisi çok över
nasıldı sürüşü gidişi
boşverin böyle güzel bizim motor çok abartılı değil bence, alabilirseniz hindistanda yeni kafa grenajı alın. yok böyle bir görüntü
inş bidaha almak nasip olur, wallaparam olsa ilk tercihim odur, yamahanında var buna benzer ama kawa daha güzel keskin hatları var.
egzosla nasıl oynama yapacaksın
kawa sert makinadır :cat: tekrar almak nasip olursa honda hornet düşünürüm..750 nin tadını 1 sene aldım,tekrar aynısını almam..
yaww şu egzos olayını bi anlatın gözünüzü seveyim, altımda 15 beygirlik bi canavar yatıyor ve ben onun imkanlarını kullanmıyormuyum .s.s

güzel anlatım olmuş sağol ve mantıklı gibi geliyor uygulama yapılıp seninde onaylaman lazım yap bakalım hadi sende![]()
boşverin böyle güzel bizim motor çok abartılı değil bence, alabilirseniz hindistanda yeni kafa grenajı alın. yok böyle bir görüntü