Hafta sonu Aliağa-Ayvalık Cunda

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
Uzun zamandır işlerimin yoğunluğu yüzüden motosiklet ile gezmeye hasret kalmıştık,pazar günü hanım ile bir deniz sefası yapalım dedik ,atladık x-city e ve yolculuğumuza başladık,öğle 3 gibi yola çıktık dışarısı fırın gibi sıcaktı ,tam korumalı şekilde geçtiğimiz bütün yerleşim birimlerinde millet bunlar manyakmı diye bize bakıyordu :D,bu sefer rotamızı bergama kozak üzerinden yaptık,önce kozak yaylası ve devamında dağın zirvesinden sonra aşağı yayla kısmındangüzel çam ormanı içinden geçerek ayvalığa ulaştık,yaklaşık gidiş geliş 245km yol yapmışız,toplam 8,76lt benzin harçamışız ,ortalama tüketimim 100km/3,57lt oldu,özellikle kozak yaylasının çıkışında ve inişinde asfalt tamamen erimişti,geçerken yoldan sudan geçer gibi ses geliyordu,

IMG_5694.jpg

IMG_5699.jpg

IMG_5700.jpg

IMG_5702.jpg

IMG_5704.jpg

IMG_5708.jpg

IMG_5709.jpg

IMG_5715.jpg

yayladan inerken yolculuğa uzun çam ağaçlarının gölgesindeki bu şirin tesiste bir köfte yedik,buz gibi suyun aktığı çeşmede serinledik küheylanda biraz soluklandı.

IMG_5718.jpg

IMG_5719.jpg

IMG_5720.jpg

IMG_5723.jpg

IMG_5726.jpg

köftelerinde verdiği enerjiyle hiç durmadan soluğu ayvalık alibey (cunda ) adasında aldık,amaç denize girmekti hemen güzel bir tesiste durduk ve plaja attık kendimizi

IMG_5739.jpg

IMG_5740.jpg

IMG_5746.jpg

IMG_5747.jpg

IMG_5748.jpg

2 saatlik bir deniz sefasından sonra tekrar adanın yerleşim merkezine döndük ve zil çalmaya başlayan midelerimiz için çare düşünmeye başladık,tam sırada karşımıza balık ekmek opsiyonu çıkınca ,altın bulmuş gibi sevindik açıkçası :) bu arada belirtmeden geçemeyeceğim alibey adası kazık fiyatları ile yerli turisti bile kaçırmış durumda bir çok işyeri yarı dolu bile değildi bu akılla giderlerse bunuda bulamazlar gibi geldi.

IMG_5756.jpg

IMG_5759.jpg

IMG_5761.jpg

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5771.jpg

IMG_5772.jpg

IMG_5774.jpg

balık ekmekten sonra motosikletimize atlayıp bu sefer anayol üzerinden geri döndük,dönüş yolunda aşırı rüzgar sürüş keyfini bozsada bütün günün o güzelliğine birşey yapamadı

IMG_5786.jpg

bu arada karşı yoldan geçen ve selam veren beyaz x-city li arkadaşlar buradansa onlarada selamlarımı gönderiyorum

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ayıp oluyo ama kardeşim, be bu hafta gelemedim diye mi yapıyosun! :p

Fotoğrafların ilaç gibi geldi, sağolasın, yengeye selam, tekerine taş değmeye..

Motosikleti
Ayıp oluyo ama kardeşim, be bu hafta gelemedim diye mi yapıyosun! :p

Fotoğrafların ilaç gibi geldi, sağolasın, yengeye selam, tekerine taş değmeye..

geldiğinde haberleşelim bir ayvalık daha yaparız dostum

Motosikleti
Mondial Virago 50i
başladık,tam sırada karşımıza balık ekmek opsiyonu çıkınca ,altın bulmuş gibi sevindik açıkçası bu arada belirtmeden geçemeyeceğim alibey adası kazık fiyatları ile yerli turisti bile kaçırmış durumda bir çok işyeri yarı dolu bile değildi bu akılla giderlerse bunuda bulamazlar gibi geldi.

Kesinlikle katılıyorum, altın çağını yaşayan Cunda umarım bu günlerini aramaz, ah vah etmez!

Gelince yerimde duramıyorum ki kardeşim, cuma akşamı biniyom otobüse c.tesi sabahı motosikletimle izmire, sonra akşama dönüyom, pazar sabahı bi daha izmire, bu ne yaaa! yorulmuyom da işin ilginci! :))

bi ara geçerken uğramaya çalışacam kardeşim..

Motosikleti
Kesinlikle katılıyorum, altın çağını yaşayan Cunda umarım bu günlerini aramaz, ah vah etmez!

Gelince yerimde duramıyorum ki kardeşim, cuma akşamı biniyom otobüse c.tesi sabahı motosikletimle izmire, sonra akşama dönüyom, pazar sabahı bi daha izmire, bu ne yaaa! yorulmuyom da işin ilginci! :))

bi ara geçerken uğramaya çalışacam kardeşim..

bekliyorum muhakkak

mLh

Maşallah, Allah keyfinizi daim etsin abim. Bu sıcaklarda deniz bile çare olamıyor ama güzel gezmişsiniz yine :mrgreen:

Motosikleti
Maşallah, Allah keyfinizi daim etsin abim. Bu sıcaklarda deniz bile çare olamıyor ama güzel gezmişsiniz yine :mrgreen:

saol melih ,ayvalığa varır varmaz kendimizi denize attık anca kesti hararetimizi :D aslında çok sıcaklar için birer yazlık mont almak gerek

Adana İl Temsilcisi
kısada olsa,sıcakta olsa,çok keyif aldığınız yüzünüzden belli.bizim buralarda şu fileli yazlık montlardan kullanmamıza rağmen terleme had safhada.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan İZMİR'e selam olsun.:king:

cunda güzeldir güzel tatilim olsa bende gideceğim siz nerden geliyorsunuz biiz nerdeyiz gidemiyoruz :)

Motosikleti
kısada olsa,sıcakta olsa,çok keyif aldığınız yüzünüzden belli.bizim buralarda şu fileli yazlık montlardan kullanmamıza rağmen terleme had safhada.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan İZMİR'e selam olsun.:king:

teşekkürler bora abi bir gün bir yerde buluşup görüşebilmek dileğiyle :D , sevgiler saygılar selamlar olsun adanaya da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar