Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Lastik konusunda herkese verdiği cevaplar için teşekkürler. Michelin Pilot Power'da karar kıldım inşallah 2 haftaya kadar satın alıcam.

İyi forumlar
çiftini birden satın al Michelin Power Pure - 2CT tavsiye ederim cift hamur die biliyorum ve1 kg daha hafif buzz motordan detayli bakabilirsin

arkadaşlar ilk kazamı yaptım. full korumasız çıkmayın. ben herzaman eldiven, motosiklet pantolunu, bot, sırt koruma, mont, kask, dizlik full gezerim . bugün bileğimin kırılmasını ve ciddi hasarlanmamı engelledi. viraja girdim, yatmaya başladım. birden bir logar ve çukur. girdim çukura ön teker kaydı ve hop yerdeyim. ayagım motorun altında kaldı. ama sonra kurtuldum. tek aklımdan geçen arkadan gelen arabanın üzerimden geçmemes idi. allahtan durdu hemen. geldiler 3-4 kişi kaldırdı beni. danise botun ucu yırtıldı ama ayak sağlam. dizlik vardı ama dizim sıyrıldı biraz. ayak bileğim agrıyor. motorun sol ayna sinyal gitti ve sol grenajında hasar var. ayrıca vites pedalı kırıldı. 15 km 1. viteste evimin ordaki servise geldim. allah korudu. ucuz atlattım. üzüldüğüm konu satlıga cıkarmıstım cizik yok diye. oldumu sana sol tarafta çizikler.
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun boşver motoru sana birşey olmasın da gerisi önemli değil.. :cat:

arkadaşlar ilk kazamı yaptım. full korumasız çıkmayın. ben herzaman eldiven, motosiklet pantolunu, bot, sırt koruma, mont, kask, dizlik full gezerim . bugün bileğimin kırılmasını ve ciddi hasarlanmamı engelledi. viraja girdim, yatmaya başladım. birden bir logar ve çukur. girdim çukura ön teker kaydı ve hop yerdeyim. ayagım motorun altında kaldı. ama sonra kurtuldum. tek aklımdan geçen arkadan gelen arabanın üzerimden geçmemes idi. allahtan durdu hemen. geldiler 3-4 kişi kaldırdı beni. danise botun ucu yırtıldı ama ayak sağlam. dizlik vardı ama dizim sıyrıldı biraz. ayak bileğim agrıyor. motorun sol ayna sinyal gitti ve sol grenajında hasar var. ayrıca vites pedalı kırıldı. 15 km 1. viteste evimin ordaki servise geldim. allah korudu. ucuz atlattım. üzüldüğüm konu satlıga cıkarmıstım cizik yok diye. oldumu sana sol tarafta çizikler.

Çok gecmş olsun...

günaydın arkadaşlar gt250r motorsikletim için ön arka manifolt arıyorum karbüratörlü fakat bulamıyorum önceki sahibi bayağı hırpalamış bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
snicker316 geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin Allah beterinden saklasın

bikepics-2420485-800.jpg

bu arada görmemişim kaza yapan arkadaşlara g.olsun.Sizde kalıcı birşey olmaması sevindirici,hacı yatmaz değil düşmeyen motor yok, hiç takmayın kafanıza.kaza anında motordan ayrılmaya bakın, en az hasarı motordan ayrıyken alırsınız.ama son ana kadar kurtarıcam düşüncesi oluştuğundan, ben hiç ayrılamıyorum motordan..:pr: shinkolar birgün herkese yeri tattıracak :D Önceki motorda haftada bir düştüğümü bilirim :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar