Ohhh beeee yeni motorumu aldım

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Hayırlı olsun, Allah kazasız binmeyi nasip etsin.
teşekkür ederim abi...cümlemize allah kazasız binmeyi nasip eder inşallah...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

hayırlı olsun ferhat .Girne lefkoşa kaç dakika oldu bu sayede ? evin içine soksaydın.orda kolay olur koyması:cherry:
teşekkür ederima bi...10-15 dakka sürer sanırsam...
motoru almadan onun odasını ayarlamıştım...
dün gece ferhat turizm otelcilik hizmetlerinde konakladı...ve hep öyle olacak :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Motorda güzelmiş :cat:
sağol abicim...amin...
chooper,hiç sahip olmak istemediğim bir tarzdı...fakat kıbrısda el mahkum...
ilk msj da yazdıgım gibi...gidipde 7000 lira cbf ye verene kadar...bu çinliyi almak daha mantıklı geldi...

eh zamanı gelmişti artık.motorsuzluğa gene iyi dayandın şimdiye kadar valla:)kardeşim gülle güle kullan.Allah kaza bela göstermesin:)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
eh zamanı gelmişti artık.motorsuzluğa gene iyi dayandın şimdiye kadar valla:)kardeşim gülle güle kullan.Allah kaza bela göstermesin:)
zamanı çokdan geçmişti...son günlerimi yaşıyordum...sırf motorsuzlukdan işi bırakıp geri ankaraya dönecektim...o kadar kafayı sıyırmıştım...
sonunda denk geldi ve sevmediğim tarz olsa da aldım...mutluyum... teşekkür ederim...:cat:

eyvallah...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar