Marş basmıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba

Bugün ufak çaplı geziden sonra eve gelince stop ettim tekrar çalıştırmak istediğimde marşa basınca hiç ses çıkmıyor korna far sinyal vs çalışıyor ama, vurarak çalıştırmayı denedim hemen çalışıyor, ama starta basınca hiç bir şekilde ses gelmiyor, neden olabilir sizce.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akü zayıflamış gibi gözüküyor,aynı şey scooterımda da olmuştu,aküyü şarj edip,sorunu gidermiştik.

Hocam, korna vs çalışıyor ama

Marşa basınca marş motorundan tık tık ses geliyorsa akünün amperi yetmiyordur, yani şarj lazımdır, yok hiç tepki yoksa elektrik sistemini bi yoklayacaksın... Oksitlenme, yerinden çıkma, kablolarda sıkışıp kopma v.b. olabilir

Merhaba

Bugün ufak çaplı geziden sonra eve gelince stop ettim tekrar çalıştırmak istediğimde marşa basınca hiç ses çıkmıyor korna far sinyal vs çalışıyor ama, vurarak çalıştırmayı denedim hemen çalışıyor, ama starta basınca hiç bir şekilde ses gelmiyor, neden olabilir sizce.
En kötüsünü ben söyliym, mars motoru yanmıs olabilir en iyi mars motoru 80tl ama fiyatlar yerine gôre degisir

Eğer bir kısadevre ya da mekanik bir arıza olmadıysa marş motoru kolay kolay bozulmaz ama olabilir tabii ki... Bence kablolar ya da marş rölesi daha büyük bir ihtimal... Konu sahibi yazsa da bilgilensek, nolmuş... :)

Sattım gitti, Ninja ile dans ediyorum şu ara :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar