Kütahya-Kuşadası (Motofest) Kuşadası-Kütahya(Aydın Uşak üzeri) 905 km

Rica ederim bende farkındayım resimler baya ağır oldu :farao: fakat resim yüklediğim sitede 640x480 boyut yoktu imageshack lede bi türlü iyi anlaşamıyorum resim yüklerken :santa: neyse bir dahakine dediğiniz boyutlarda yüklemeye çalışırım :rendeer:

tebrikler güzel gezi.yalnız manisamızdan foto çekmemişin galiba hiç.ben mi göremedim hiç?

Teşekkür ederim sağolun :rendeer: Manisa merkezden geçmedi yolum ama Salihli ilçesinde durdum Kurşunlu kaplıcalarında oradan resimler var :cat:

Abi şu uşak tabelasını gördüm ya senin fotoda bi de ben çekerim insaalah...

abi walla butun fotolarına cok cok dıkkatlı baktım ben manısa salihliliyim bu yıl nazillide sağlık meslek lısesınde son yılımı okumustum o yuzden oralarıda bılırım ve fotolarında kursunluyu - kuyucağı görünce heveslenıp heyecan yaptım keske haberım olsaydı da bı ıkramdada ben bulunsaydım manısada sana. bır daha tekrarlıcak olursan muhakkak mısafırım ol :)

Çok güzel bir yolculuk olmuş hocam, tebrikler :)

Benim merak ettiğim ayıp olmazsa nasıl bir bütçe hazırladınız yolculuk için ? Benzin, konaklama, yemek vs..

Abi şu uşak tabelasını gördüm ya senin fotoda bi de ben çekerim insaalah...
İnş. Onu çekerken aklıma hemşerin Metehan gelmişti gerçi ama sanada iyi gelmiş demekki :cherry:

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

abi walla butun fotolarına cok cok dıkkatlı baktım ben manısa salihliliyim bu yıl nazillide sağlık meslek lısesınde son yılımı okumustum o yuzden oralarıda bılırım ve fotolarında kursunluyu - kuyucağı görünce heveslenıp heyecan yaptım keske haberım olsaydı da bı ıkramdada ben bulunsaydım manısada sana. bır daha tekrarlıcak olursan muhakkak mısafırım ol :)
Eyvallah kardeşim tekrarı olursa tabikide :cat: Bu taraflara doğru yolun düşerse bende beklerim her daim :rendeer:

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Çok güzel bir yolculuk olmuş hocam, tebrikler :)

Benim merak ettiğim ayıp olmazsa nasıl bir bütçe hazırladınız yolculuk için ? Benzin, konaklama, yemek vs..
Sağolun teşekkür ederim :rendeer: Ne kadar benzin yakacağımı ve rotamı googlemaps den tasarladım 420 km X 2 = Gezdiğimi farz edersem 1000 km x 12-15 Kuruş arası yaksa 120 yada 150 TL olarak hesapladım,Konaklama için çadır uyku tulumu mat v.s aldım yaklaşık 100 TL tuttu,Motora uzun yol için yedek buji,zincir kilidi,bağlama lastiği falan aldım bunlarda 15 TL tuttu, yemek işinide yol boyu kamyonların çok olduğu tesislerde hallettim 50-60 TL arasıda yemek masrafı hesaplamıştım.Çok şükür bütün hesaplarım tuttu.:cat:

Çok istememe rağmen gelemediğim Festivali sayende görmüş olduk,raporların da çok güzel ellerine sağlık,umarım bir yerlerde karşılaşır tanışırız.

Çok istememe rağmen gelemediğim Festivali sayende görmüş olduk,raporların da çok güzel ellerine sağlık,umarım bir yerlerde karşılaşır tanışırız.
Teşekkür ederim sağol :rendeer: inş. Bende isterim sizlerle tanışmayı ee ne diyelim nasip kısmet belkide sizin ordaki Düzce festivalinde olur :cat:

Sağolun teşekkür ederim :rendeer: Ne kadar benzin yakacağımı ve rotamı googlemaps den tasarladım 420 km X 2 = Gezdiğimi farz edersem 1000 km x 12-15 Kuruş arası yaksa 120 yada 150 TL olarak hesapladım,Konaklama için çadır uyku tulumu mat v.s aldım yaklaşık 100 TL tuttu,Motora uzun yol için yedek buji,zincir kilidi,bağlama lastiği falan aldım bunlarda 15 TL tuttu, yemek işinide yol boyu kamyonların çok olduğu tesislerde hallettim 50-60 TL arasıda yemek masrafı hesaplamıştım.Çok şükür bütün hesaplarım tuttu.:cat:

Yanıt için çok teşekkür ederim :) Yaklaşık 250 TL bütçeyle çok güzel bir festival yaşamışsınız :) Benim gibi uzun yola çıkacak arkadaşlar içinde güzel bilgiler verdiniz hocam :) Çook çok teşekkürler, umarım birgün bir başka festivalde de tanışma fırsatımız olur :rendeer:

Rica ederim :rendeer: bende isterim günün birinde sizinle tanışmayı :king:

bunlarda benden ;)

abi selamlar sevgiler burdan...

IMG_8972.jpg

IMG_8932.jpg

IMG_8953.jpg

IMG_9033.jpg

IMG_8912.jpg

IMG_9066.jpg

IMG_9048.jpg

IMG_9068.jpg

IMG_9071.jpg

IMG_9076.jpg

Maşallah abi yolunuz açık olsun güzel gezi yapmışsınız bu arada bizim buralardan geçtiniz sanırım Güney Şelalesi gezimizi yapmıştık Denizli MT olarak güzel bir yer görülmesi gerek. Nasip olursa ayın 7 sinden sonra bizimde uzun yol gezimiz başlayacak arkadaşlarla. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar.

Teşekkürler sağolun :rendeer: evet gezinizi takip edip okumuştum ve o yüzden bi rotada ben yapmak istedim müsait bi zaman şelaleye :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar