22 Haziran Cuma - Şehitlere Saygı Sürüşü - Tüm İllerde!

Türkiye Motosiklet Kulüpleri Birliği tüm illerde eş zamanlı olarak şehitlere saygı sürüşü organize ediyor.
Tüm illerdeki motosiklet kulübüleri kendi bölgelerinde saat 19:00 'da toplanarak 19:30 hareketle sürüşü
belirledikleri güzergahta yapacaklardır. Bu etkinliğe tüm motorcular davetlidir. Siz de kendi bölgenize
yapılacak sürüşe destek vererek şehitlere saygı sürüşünün ülke çapında ses getirecek bir etkinlik olmasını sağlayabilirsiniz.
Organizasyonu düzenleyen T.M.K.B

İSTANBUL ETKİNLİĞİ ;

22 Haziran Cuma akşamı saat 19:00 'da Şehitlere Saygı Sürüşü gerçekleştirecektir.
Kortej 19:15 Suadiye oteli önünden hareket ile Edirnekapı şehitliğine gidecektir.
Bu mübarek günde şehitlerimiz için dua edip, anıt önünde İstiklal Marşımızı okuduktan sonra
Kortej eşliğinde Anadolu yakasına dönülecek. Avrupa yakasında oturanlar ile 20:00 'da Edirnekapı
şehitliğinde buluşulacak. Şehitlerimize her zaman sahip çıkacağız, buna sessiz kalmayacağız !

Etkinliğe yaya olarak katılmak isteyenler için.
Metrobüs ile Edirnekapı durağında indiğinizde 2 dakika içinde şehitlikte olabilirsiniz.

İZMİR ETKİNLİĞİ ;

22 Haziran 2012 Cuma Akşamı Saat 19:00 da
Cumhuriyet Meydanında toplanılıyor.
Kortej hareket saati 19:30'dur.

insaAllah katılım cok olur ben gelemeyeceğim ama şimdiden dua ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankara da ne zaman ve nerede toplanılacak acaba ?

bir kaç takip eden olursa konuyu yukarıda tutarız diye düşünüyorum...

arkadaşlar avrupa yakası olarak biz dolmabahçede buluşup ordan şehitliğe geçeriz ...topik etkin kalsın....ben avrupa yakasını toparlamaya çalışacağım...

saat 19:00 çok erken, daha işten bile çıkamamış oluyorum ben mesela

tünal abi işlerimi ayarlarsam ben direk edirnekapıda olacam konvoya katılmayacam ginede bi aksi durumda telefonlaşırız

katılım bence olmaz 19 mayısta toplasan 300 - 400 kısı vardı ve kac ay oncesınde acılmıstı konu bırsuru grup katılmıstı ve koprude trafık yoktu en basıtı . simdi hem saat hem yol guzergahı hemde zaman kısıtlaması var yarına kadar kım gorecekte gelecek ıs cıkıcına gore yarın dolmabahcede tunal abının yanında olurum

katılım bence olmaz 19 mayısta toplasan 300 - 400 kısı vardı ve kac ay oncesınde acılmıstı konu bırsuru grup katılmıstı ve koprude trafık yoktu en basıtı . simdi hem saat hem yol guzergahı hemde zaman kısıtlaması var yarına kadar kım gorecekte gelecek ıs cıkıcına gore yarın dolmabahcede tunal abının yanında olurum
arkadaşlar facebookta sorunmu var ben açıyorum sayfayı dev gibi gösteriyo html olarak yani yazılar soldan dışarı taşmış durumda okunmuyor antilop_skul bende geleceğim ama 19:15 gibi çıkarım buradan istersen buluşup gidelim saat ve mevkii verirsen bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Tık Tık Tık aloo kimse yokmu bana cevap verecek faceyi açamıyorum açıyorumda dev gibi .

Sanırım katılım çok az ve toplu olmayacak daha uygun bir zamanda olsaydı daha anlaşılır ve etkin bir sürüş olabilirdi...

Katılım çok az olacak büyük ihtimal çünkü herkes çoğunlukda mesaide olacak ..hafta sonu olsaydı gündüz o zaman büyük katılım olurdu ...ben gelemiyecem mesaide olduğum için

ben geliyorum ama heralde direk şehitliğe geçerim bu sıcakta gözüm yemiyo suadiyeyi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar