Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

len koray yavşaklık etme sen başka isanların oltalarını tutarken ben 3 üç istavrit çekmedimmi:cherry:
en son beni çekemedin hadi gidelim kanka yeter bu kadar dedin beni aldın bi cafe ye oturttun yav hain:jocolor:

konuşma leyn pis apaçi... kanka motorun harbiden iyi ha.. :cat:

len koray yavşaklık etme sen başka isanların oltalarını tutarken ben 3 üç istavrit çekmedimmi:cherry:
en son beni çekemedin hadi gidelim kanka yeter bu kadar dedin beni aldın bi cafe ye oturttun yav hain:jocolor:
yavsak olduğunu biliyoruz bilmediğimiz birsey söyle koray hakkında kanka?

kanka sen koray ın yeni lakabını bilmiyon dime iyi oku şimdi
zekat'lık keçi koray:queen:

olum bana ne derseniz diyin, ben başkasına gidip konuşmam, ağlamam.... zaten beni az çok tanıyorsun kanka... sıkıntı yok..ben zekatlık keçiyim.. :queen:
harbiden ha,sevdim lan bu lakabı ..ebubekir de güzel giydiriyo ha.. :queen:
biz çocuk gibi ağlamayız olum... arto:thumleft:

F54

olum bana ne derseniz diyin, ben başkasına gidip konuşmam, ağlamam.... zaten beni az çok tanıyorsun kanka... sıkıntı yok..ben zekatlık keçiyim.. :queen:
harbiden ha,sevdim lan bu lakabı ..ebubekir de güzel giydiriyo ha.. :queen:
biz çocuk gibi ağlamayız olum... arto:thumleft:
abisi git ağla istersen ne yapayım yani:pl:
sinsar lık yapma :queen:

F54

kanka sen bak işine sirsarlık sana yakışıyor bozma kendini:queen:
kanka artık kendimize dizi kahramanlarından lakap bulacağım haberin olsun yanlız şark kurnazlığı yapmak yok ok ben ne dersem o:pl:

kanka sen bak işine sirsarlık sana yakışıyor bozma kendini:queen:
kanka artık kendimize dizi kahramanlarından lakap bulacağım haberin olsun yanlız şark kurnazlığı yapmak yok ok ben ne dersem o:pl:

kanka sen bulursun, sonra beni ararlar giydircele üye olmak için :queen: dinler dinler he derim... bul bakalım bişeyler.. bakalım bu sefer kim arayacak:queen:
talihli simsar kim bakalım:pl:

F54

abisi senin zaten nasıl bi dilin var anlamadm kime ne desen giydirme oluyor
senin lakabın bundan sonra temmuz hani ezelde vardı o işte
durmuşun lakabı kurtlar vadisinde deli hikmek vardı o işte
kendime de birşey bulam lazım bu gece

abisi senin zaten nasıl bi dilin var anlamadm kime ne desen giydirme oluyor
senin lakabın bundan sonra temmuz hani ezelde vardı o işte
durmuşun lakabı kurtlar vadisinde deli hikmek vardı o işte
kendime de birşey bulam lazım bu gece
ben sana bulurum kanka.. sen kafanı yorma ,ama sonra beni arayıp giydiriyon deme..
bundan sonra kendime prensip edincem, bi daha beni biri arayıp giydiriyon derse küfür edicem... simsarmıyım lan ben :queen:

kanka sana solucan diyorum ok :queen: senin lakabın solucan olsun :queen:

F54

yok kanka ya bu lakap arama işi olmadı insanın ağzından çıkan en değişik kelime güzel oluyor yoksa sipariş lakap takılmıyor yani:queen:
sen sinsar ben şark kurnazı :queen:

yok kanka ya bu lakap arama işi olmadı insanın ağzından çıkan en değişik kelime güzel oluyor yoksa sipariş lakap takılmıyor yani:queen:
sen sinsar ben şark kurnazı :queen:

olum bu iş bana dönerse sana havale ederim haberin olsun ..şark kurnazı.. :queen: olum çok kötüyüz biz :pl:

F54

ne dönecek abisi biri birşey derse ver numara mı beni arasın ben ona giydireyim gör bakalım nasıl adam bozuluyor:pl:

ne dönecek abisi biri birşey derse ver numara mı beni arasın ben ona giydireyim gör bakalım nasıl adam bozuluyor:pl:

vay arkadaş ya.. admı çıktı giydircelle ... :queen: bi gün bi giydirmeden direkt soyacam kimsenin haberi yok :queen: şark kurnazı :pl:
pandizpanya keki durmuş.... :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar