İstanbul - Zonguldak gezim

BİR ZİYARET SEBEBİ İLE İSTANBULDAN ZONGULDAK-BEYCUMAYA GİTTİM 12 HAZİRAN 2012 DE, NAVİGASYONUMA GÜVENDİM O DA BENİ KÖY YOLLARINA SOKTU, ZORDU AMA GÜZEL BİR GEZİ OLDU, YILANLARIN ÜZERİNDENMİ GEÇMEDİM, KAPLUMBAĞA VE KİRPİMİ GÖRMEDİM, İNEKLERMİ KOVALAMADI KÖPEKLERMİ HAVLAMADI, TAM BİR DOĞA TURU OLDU, KEŞKE BİR GECE KONAKLASAYDIM DAHA YAVAŞ VE TURLAYARAK GELSEYDİM AMA NAPALIM OLSUN :) SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BİR KAÇ FOTOĞRAF KAREMİ.:king:

HbzIm
a>

---------- Post added at 00:06 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

ben yaptım ama yine beceremedim:pr:

---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:06 ----------

fQKt2.jpg

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:09 ----------

Sr17Q.jpg

ZVM4U.jpg

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:13 ----------

weT8P.jpg

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

f2TSp.jpg
TaRnw.jpg
UheSI.jpg

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

ohh be sonunda becerebildim resim koymayı :queen:

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

Qfnqe.jpg

ZVM4U.jpg

sapanca da bir sigara molasından sonra Zonguldakta kahvaltı aslında öğle yemeği sayılır, :thumleft:

F54

barış gezini kaybolmadan tamamladığına sevindim umarım yolu kolayca bulabilmişsindir:)

barış gezini kaybolmadan tamamladığına sevindim umarım yolu kolayca bulabilmişsindir:)

bir ara kayboldum sandım ama sonra navigasyona güvenmeyip köylerdeki kahvehanelerdeki insanlara sorum doğru yol dediler içim rahatlamıştı, ama artık kaybolmadan navigasyona bakmam herhalde, aslında düzceye yukarı çıkıp sapancadan devam etseydim ana yoldan gidecektim ama uyduk teknolojiye bizi zorlu parpurlara teslim etti :)
neyse ama en azından köy hayatımı özlemiştim biraz olsun görmüş oldum köyleri :flower:

---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:03 ----------

devamı gelecektir herhalde bekliyoruz. :)

inşallah, bakalım, benim için sorun değilde ailem bu yaşımda bile yok uzun yol yapma yok tehlikeli şöyle böyle diyorlar ama aslında en zevklisi uzun yolmuş, geçen yılda gitmiştim onların fotoğraflarınıda koyayım, Gökgöl mağarasına girmiştim çok ürkütücü bir atmosferi vardı.

F54

benim her daim karşı çıktığım şey teknolojidir teknoloji ilerledikçe biz insanlara gerek kalmıyor ee bu nedek oluyor hayatımız makina elektronik aletlerden ibaret olacak ne kadar sıkıcı olacağını şimdiden tahmin etmek çok ta zor değil:pale:
düşünsene kahve ye giriyorsun çay istiyorsun getiren robot selam veriyorun a.s diyen de robot derdini anlatamayacaksan yani:farao:

benim her daim karşı çıktığım şey teknolojidir teknoloji ilerledikçe biz insanlara gerek kalmıyor ee bu nedek oluyor hayatımız makina elektronik aletlerden ibaret olacak ne kadar sıkıcı olacağını şimdiden tahmin etmek çok ta zor değil:pale:
düşünsene kahve ye giriyorsun çay istiyorsun getiren robot selam veriyorun a.s diyen de robot derdini anlatamayacaksan yani:farao:

valla yaş 28 oldu genç sayılırım ama inan 13 yaşındaki yeğenim bazı cihazları benden daha iyi kullanıyor işte o zaman yaşlandığımı hissediyorum :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar