Buna Nedenir Bilemedim...

Bizim köyde tecrübe diyolar buna Tatlı :) motoru süren kişiyede olmuş diyolar :cat:

o adama apaçi diyen adam motor sürmekten anlamıyordur bence adam son derece prof öyle bir durumda birçok kişi frenlere asılır ama adam usta olmuş artık

Başlığı gördüğüm an bu video aklıma geldi.:cat: http://www.youtube.com/watch?v=BW-9TrrncCY Aynı adam , gerçekten kim olduğunu merak ediyorum mükemmel kullanıyor.Her izlediğimde gaza geliyorum :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Tamam çoğu apaçi diye tabi ettiğimiz şahıs ss tercih ediyor.Ama motor tiplerinden yola çıkarak böyle bi genelleme çok yanlış.Her tip motorda her tip kullanıcı var.

Verdiğin videodaki ilk yorumu gördün mü :)

by drkoening
Latest Activity Mar 17, 2011
i thnk he is dead

ters tepki olayını hayat amacı edinmiş çözmüş çokda güzel uygulamış bir arkadaş, taktir ettim. Evinizde denemeyin :)

Adam aslında biraz şanslıymışta çünkü biraz soldaymış tamamen sağda olsa kurtulamazdı.

eger motorunla bir butun olursan bunungibi kazaları atlatırsın. adam hem reflex hemde soguk kanlı. şunu hıc bir zaman unutmayın gormedıgınız vırajın arkasında bir kaza olmuş ve yol kapanmış gıbı vıraja gırersen asla kaza yapmassın buna benzer dıkkat edilecek cok unsur var dikkatlı yoldakı olumsuzlukları önceden sezen bir motorcu asla kaza yapmaz ama sana biri gelir vurur yapacak bişe yok. saygılar

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bir de porsche ile yarısan 2 ss motorcunın videosu vardı...
başka ülkede çekilmiş...onu bilen var mı acaba...

o adama apaçi diyen adam motor sürmekten anlamıyordur bence adam son derece prof öyle bir durumda birçok kişi frenlere asılır ama adam usta olmuş artık

Adam çok net intihara meyilli apaçi.

Göremediğin yerde duramayacağın hızla gidersen ölürsün. Bu sefer şansa kurtulmuş, o arabanın yerinde traktör olsaydı parçalarını asfalttan toplarlardı.

Motor kullanmayı bilmek kendini aptalca riske atıp kurtarmak değildir, o riske hiç girmemektir.

kendim kıl payı yırtmışım gibi sevindim... kaza olsaydı çok trajik olabilirdi. yinede yetenekli arkadaş bravo gercekten. yinede bu tür hareketler ne bana ne moturuma göre biz uslu çocuklarız:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yetenekli olduğu aşikar, fakat bu onun serseri ve apaçi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yeteneklerini pistlerde görmek isteriz, trafikte değil.

Savunan arkadaşlara şöyle bir örnekleme yapayım;

mesela iyi bir nişancı silahıyla poligonda mı yeteneğini sergilemeli yoksa halka açık çoluk çocuğun dolaştığı bir parkta korulukta mı?

yalnız adam arabayı geçtikten sonra gaz açmaya devam ediyo...
biz olsak durup adamla kavga ederdik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar