ARKADAŞLAR BİR DEPO BENZİN İLE KAÇ KM GİDİORSUNUZ ÖĞRENEBİLİRİMİYİM.. KISTMETSE ARANIZA KATILACAĞIM EN KISA ZAMANDA..
ARKADAŞLAR BİR DEPO BENZİN İLE KAÇ KM GİDİORSUNUZ ÖĞRENEBİLİRİMİYİM.. KISTMETSE ARANIZA KATILACAĞIM EN KISA ZAMANDA..
200 lira 10 bin bakımı mı tuttu ?
teslim oluyorum diyip elleri kaldırsaydınız bari,soygun anasını satim,
kadıköydemi yaptınız bakımı ? kaç saat srdü ?
Dostum öncelikle kararından dolayı tebrik ediyorum.. bence ehliyetini al iki ay sonra motora bakarsın hem fiyatlar ucuzlamaya baslamıs olur hem belki cok temiz ikinci el bulursun.. Motoru kavacıkta bir bayii ve kızıltoprakta istanbul motor dan alabilirsin.. bulamadım demene şaşırdım? kawasaki satan yerlere bakmalısın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
hocam birgün motorumu satarsam sırf bu yüzden satacammalesef ninja sport bike baslangıcı oldugu icin artcı konforunuda onlar gibi yapmıslar.. yani anlayacagın artcın icin oldukca üzüntü verici olabilir..
Rioher 1000 km de bir gel ne demek abi?
r: kardeş sen zincir bakımına bana gel birlikte yaparız sıkıntı olmaz.. servisin her söylediğine inanmayacaksın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
dostum hoşgeldin.. motorunla ilgili aklına gelebilecek herşey forumda daha önce bizlerin aklına geldihemen hemen herşeyi bulabilirsin
kazasız sürüşler dilerim..
ş.içi 330km ışık yanıyo ş.dışı. 450kmde ışık yandı.ışık sonrası +60km diyolar ama şansımı hiç zorlamadım.ARKADAŞLAR BİR DEPO BENZİN İLE KAÇ KM GİDİORSUNUZ ÖĞRENEBİLİRİMİYİM.. KISTMETSE ARANIZA KATILACAĞIM EN KISA ZAMANDA..
@Dream killer anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim.:mrgreen:
Peki kışın motor sürme konusunda ne diyorsunuz?
çamlıcadan palladium'a gitmek için kullanacağım. o yüzden 4 teker yerine 2 teker ile gitmek istiyorum.:cat:
biraz araştırdım suitler varmış kışın kullanılan kasklarda buna göre değişiyor mu?
en yakın ehliyet sınavı 2 eylülr: Kara şimşeğime kavuşmam için 2 ay daha bekleyeceğim gözüküyor..
not: Aksam 5-6 gibi namazgahtan geçen bir 250r siyah var sahibi burdanmı acaba
Selamlar ninja kardeşlerim0 alınan motorun en büyük sorunu rodaj süresi heralde, rodaj süresinde boş yolda basmayan varmıdır diye bi sorim dedim? insanda peygamber sabrı olması lazım gerek:/
dostum hoşgeldin.. motorunla ilgili aklına gelebilecek herşey forumda daha önce bizlerin aklına geldihemen hemen herşeyi bulabilirsin
kazasız sürüşler dilerim..
hocam bende kısıklıda oturuyorum ama o saatlerde gecen ben degilim benim evin oralarda bir tane daha siyah ninja dolanıyor onu bulursam shuriken fırlatcam arkasından.. bu arada namazgahta dolasmıslıgımız, madoda cay içmişliğimiz mc donalds amcada karnımı doyurmuslugumuz oluyor ama genelde aksam üstleri yada aksamları..
kışın ben kısmende olsa kullandım, iyi bir kışlık tekstil mont, kevler destekli pantolon, iyi bir eldiven, ve bence en önemlisi iyi bir balaklava ile o kısa mesafede çok üşümezsin ama genede üşürsünyanlış bilmiyorsam rio kullandı hemen hemen bütün kış.. O'na da danışmak lazım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
valla hocam basılmıyorsonraki kilometreleri düşünerek basamıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Üşümeyi dert etmedim etmem nede olsa karadenizden çıkmayız
kışdan kastım ıslanmak vesayre olurmuydu diye ama baktım ki suitler iyimiş :mrgreen:
Ehliyet başvurumu yaptım. dediğiniz gibi bekliyorum ehliyetten sonra Siyah bir ninja Farz olcak ::gazla::
tesekkurler cevabin icin ozaman bu benim avrupa turu hayalim icin kotu oldu =) oturus pozisyonu daha cok sport touring gibi rahat diyolar peki bunun hakkinda ne dusunuyosun uzun yola cok yoruyormu?hocam birgün motorumu satarsam sırf bu yüzden satacammalesef ninja sport bike baslangıcı oldugu icin artcı konforunuda onlar gibi yapmıslar.. yani anlayacagın artcın icin oldukca üzüntü verici olabilir..
Bikaç sayfa geride hyosungdan ninjaya neden geçmek istendiğini merak edenler olmuş bende hem hyosung hemde ninja kullanan biri olarak birşeyler yazmak istedim. 8 ay kadar 2007 model hyosung 250R kullandım ve gerçektende sürekli ufak tefek sorunlar çıkaran bir motorsiklet,bir gün fren hidrolik pompası bir gün egzantrik zinciri bir gün orası bir gün burası bozulabiliyor lakin parçası çok pahalı olmadığından göze gelmiyor.gaza tepkisi ninjaya göre kötü ayrıca virajı dengesi ve özellikle FRENLERİ de öyle ön çift disk olmasına rağmen. bunlara karşın kalıbı,çizgileri,arka lastiğin 150 ebat olması ve parçalarının ucuzluğu çok cezbedici ve tabiki yakıtıda. ben hyosungun yağ filtresini 3.50 tl ye hava filtresini 13 tl ye alıyordum fren balatasını da 4 tl ye. geçen gün arkadaşımın ninjasının hava filtresinin sadece süngerini aradık 40 tl ye bulduk ve almadık,fren balatası sorduk 30-40 tl, yağ filtresinide Hiflo marka bulabildik okadar gezmemize rağmen oda 25 tl. yani hiç ekonomik değil. Birdaha 250cc alacak olsam kalitesinden dolayı ninja tercih sebebim olur fakat yedek parça ve buji,balata filtre vs fiyatlarının çok ucuz olması ve ''Hyosung GT250R kullanıcıları'' başlığındaki üyelerin her soruya severek ilgili bir şekilde cevap yazmalarından dolayı da hyosung tercih sebebim olur, yani yine kararsızlık hat safhada =))
hocam bende kısıklıda oturuyorum ama o saatlerde gecen ben degilim benim evin oralarda bir tane daha siyah ninja dolanıyor onu bulursam shuriken fırlatcam arkasından.. bu arada namazgahta dolasmıslıgımız, madoda cay içmişliğimiz mc donalds amcada karnımı doyurmuslugumuz oluyor ama genelde aksam üstleri yada aksamları..
kışın ben kısmende olsa kullandım, iyi bir kışlık tekstil mont, kevler destekli pantolon, iyi bir eldiven, ve bence en önemlisi iyi bir balaklava ile o kısa mesafede çok üşümezsin ama genede üşürsünyanlış bilmiyorsam rio kullandı hemen hemen bütün kış.. O'na da danışmak lazım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
valla hocam basılmıyorsonraki kilometreleri düşünerek basamıyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Üşümeyi dert etmedim etmem nede olsa karadenizden çıkmayız
kışdan kastım ıslanmak vesayre olurmuydu diye ama baktım ki suitler iyimiş :mrgreen:
Ehliyet başvurumu yaptım. dediğiniz gibi bekliyorum ehliyetten sonra Siyah bir ninja Farz olcak ::gazla::
kar dışında hergün bindim. Sağlam bir içlik giyin arkadaşlar bel altına. askeri tip kullanıyordum ben. üst için ise çift kazak ve deri mont, boyunluk ile kış boyu 4000km yol yaptım... Eldiven vs. aparatlarla çözülmüyecek sorun yok. dizliğide unutmamak lazım. kışın hayat kurtarıyor.
sen herşeyin çakmasını alırsan isterse 20 fren kaliperi 20 disk olsun önde motor 4 tl lik balatayla durmazmış herşeyin orjinal ürünü ayrıca 2007 5 yaşında bi alet ! ayrıca hyosung un özelikle yenilerinde parçaları hiçte ucuz değil orjinal hava filtresi 65TL bikere çakması 13tl dir çakma bi hava filtresi ninjayada uydurulur ninjada ekonomik olur bu mantıkla OLAY ŞURDA BİTİYOR NİNJA ALAN ADAM PARADAN SAKINMIYOR HERŞEYİN DEĞERİNİ ALIYOR BAKIMINI YAĞINI SUYUNU DÜZGÜN YAPIYOR HYOSUNG ALAN ADAMDA 5 TL BALATA 10TL YAĞ 10TL HAVA FİLTRESİ ALIYOR SONUÇLAR ORTADA İŞTE YANLIŞIM VARSA ejlover üstat vur yüzümeBikaç sayfa geride hyosungdan ninjaya neden geçmek istendiğini merak edenler olmuş bende hem hyosung hemde ninja kullanan biri olarak birşeyler yazmak istedim. 8 ay kadar 2007 model hyosung 250R kullandım ve gerçektende sürekli ufak tefek sorunlar çıkaran bir motorsiklet,bir gün fren hidrolik pompası bir gün egzantrik zinciri bir gün orası bir gün burası bozulabiliyor lakin parçası çok pahalı olmadığından göze gelmiyor.gaza tepkisi ninjaya göre kötü ayrıca virajı dengesi ve özellikle FRENLERİ de öyle ön çift disk olmasına rağmen. bunlara karşın kalıbı,çizgileri,arka lastiğin 150 ebat olması ve parçalarının ucuzluğu çok cezbedici ve tabiki yakıtıda. ben hyosungun yağ filtresini 3.50 tl ye hava filtresini 13 tl ye alıyordum fren balatasını da 4 tl ye. geçen gün arkadaşımın ninjasının hava filtresinin sadece süngerini aradık 40 tl ye bulduk ve almadık,fren balatası sorduk 30-40 tl, yağ filtresinide Hiflo marka bulabildik okadar gezmemize rağmen oda 25 tl. yani hiç ekonomik değil. Birdaha 250cc alacak olsam kalitesinden dolayı ninja tercih sebebim olur fakat yedek parça ve buji,balata filtre vs fiyatlarının çok ucuz olması ve ''Hyosung GT250R kullanıcıları'' başlığındaki üyelerin her soruya severek ilgili bir şekilde cevap yazmalarından dolayı da hyosung tercih sebebim olur, yani yine kararsızlık hat safhada =))
Selamlar ninja kardeşlerim0 alınan motorun en büyük sorunu rodaj süresi heralde, rodaj süresinde boş yolda basmayan varmıdır diye bi sorim dedim? insanda peygamber sabrı olması lazım gerek:/
sen herşeyin çakmasını alırsan isterse 20 fren kaliperi 20 disk olsun önde motor 4 tl lik balatayla durmazmış herşeyin orjinal ürünü ayrıca 2007 5 yaşında bi alet ! ayrıca hyosung un özelikle yenilerinde parçaları hiçte ucuz değil orjinal hava filtresi 65TL bikere çakması 13tl dir çakma bi hava filtresi ninjayada uydurulur ninjada ekonomik olur bu mantıkla OLAY ŞURDA BİTİYOR NİNJA ALAN ADAM PARADAN SAKINMIYOR HERŞEYİN DEĞERİNİ ALIYOR BAKIMINI YAĞINI SUYUNU DÜZGÜN YAPIYOR HYOSUNG ALAN ADAMDA 5 TL BALATA 10TL YAĞ 10TL HAVA FİLTRESİ ALIYOR SONUÇLAR ORTADA İŞTE YANLIŞIM VARSA ejlover üstat vur yüzüme
tesekkurler cevabin icin ozaman bu benim avrupa turu hayalim icin kotu oldu =) oturus pozisyonu daha cok sport touring gibi rahat diyolar peki bunun hakkinda ne dusunuyosun uzun yola cok yoruyormu?
Ben varimEvet tam bir iskence. Ama motoru risk almadan tanimak adapte olmak icin de mukemmel bir firsat. O yuzden bence kesinlikle deger.
Ejlover bilek ağrılarına hazır ol, tendinit ile ilgili bilgileri şimdiden toparla önlemini al.Ben varimEvet tam bir iskence. Ama motoru risk almadan tanimak adapte olmak icin de mukemmel bir firsat. O yuzden bence kesinlikle deger.