Bende biraz yorumda bulunayım.
Motor 500 km oldu, haftasonu bakıma giricek. İlk motorum ve acemiliğide attığım ilk motor. İlk gün ehliyetim yok diye ducati 620 si olan bir arkadaş gitti aldı, ki adam bir çok motoru sürme imkanıda bulan biri, motoru çok beğendi.
Neyse titreme olayıan gelince, 1 ve 2 viteste 5 devir gibi titreme var ama 3-4-5 gibi viteslerde titreme yok kısa bir anlığına 6000 devire geldim titreme yine yokdu. Rodaj olduğu için zorlamıyorum. 130 km yaptım bir günde oturuş biraz eğik olduğu için ve acemilikde olunca, yoruyor hafifden ama öldüm bittim daha gidemem değil. Dizler ile depoyu sarmayı unutuyprum bazen ve sol ele veriyorum ağırlığı elde biraz ağrı oldu o kadar. Hani ani yüklenme ve redline yapamıyorum şimdilik o yüzden seriliği ve son hızı hakkında birşey diyemiyorum.
70Tl lik benzin adlım şimdiye kadar 500 km oldu depo yarıda daha, rölantide 2000-3000 devir arası oynuyor rodaj olduğu için birazda fazla yaıkıyor olabilir belkide.
Şu an içim gayet tatmin edici bir acemi için, gerçekden keyifli sürüşü ilerde ne olur bilemem tabi, rodaj bir bitsin tekrar yazarım.