Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben anlamadım ki. Takım tutar gibi parti tutulmaz dedi (senelerdir kullandığım,yazdığım cümledir ayrıca) onu derken de benim partime biri laf söyleyecek de ben susacak mıyım dedi. Anlayan beri gelsin. Ben cahil bir insan olarak çözemedim mevzuyu.
şimdi siz savunma içgüdünüzün depreştiği için yazdıklarımı anlamamakta ısrarcısınız..
bende takım tutar gibi parti tutmama taraftarıyım..
ben, benim partime laf söylecekde bende susacam gibi birşey yazmadım, tekrar okuyun.. siz bana boş yere tartışdığımı söylediniz, bense manevi değerleri aşağılayan paylaşımlar yaptığını söyledim, burdan bir partiyi takım gibi desteklediğim kanısına nerden vardınız anlamadım.. ve bunu genel birşekilde yazdım kendisine, hatırlarsın dini bir konuda yine şahısı savunmuştun, istersem ateist olayım yinede benim manevi görüşüme saygı duymak zorunda o zıppır..
insanların manevi değerlerinden aklıma gelenleri yazım buyrun tekrar okuyun; Burası siyaset meydanı değil hoca, adam benim desteklediğim partiye, tuttuğum takıma, tapdığım dine, ırkıma, milletime, görüşüme herhangi birine kafasına göre laf söyleyip paylaşım yapacak, bende karşılık verince ortalığı karıştırmış olacağım?