Selam millet

İsmim kerem 20 yasındayım üniversite ögrencisiyim

öncelikle motorlarla hiç alakam yoktu cc hp gibi anlamların hala bir çocugunu bilmem gecenlerde babam bir motorcuya girdi ve ilk gördügü modele bakarak;"alalım mı" dedi.Dedim bunu alacagımıza daha güzel bişey alalım bende böylelikle modellere fiyatlara yakıt tüketimlerine bakarak en son burayı buldum böylebi forum olması cok güzel gercekten sizler motor bilmeyen bu adama en ince detaylarını bile ögretebilirisiniz diye düşünüyorum neyse yine cok konustum hepinize iyi forumlar

yamaha r125 kawasaki ninja 250 ve honda cbr 125 arasında kaldım aslında

Aramıza hoş geldin kalıcı olman dileğiyle...
Ekipmanları kaskını montunu alman daha iyi olur motordan önce :)
İstediğin motorlar racing tarzı birde hyosung gt 250r'a bak belki hoşuna gider

teşekkürler ben fazla hız yapmam daha önce motor kullanmadım evet o motor hosuma gitti ama benim memleket kastamonu ve hiç sanmıyorum böyle bişi bulacagımı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

honda cbr125 iyidir başlangıç için :)

evet yakıt tüketimi oldukca iyimiş sizin forumdan okudugma göre ama ben biraz gösterişe bakıyorum yamaha gercekten cezb edici bi tarzda tsarlanmıs ama yakıt işimi bozdu

yamaha tabi iyi ama fiyatı biraz yüksek o paraya cbr250r alabilirsiniz ama tabi daha deneyim olmadığından 250 cc bir motosikleti tavsiye etmem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar